Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
DanieleQ

Kupię Monstera

Polecane posty

Desmo Maniacy!

Jak w temacie - chce kupic pierwszego monstera - cenowo mam budzet do 15k, ale tanszy potworek jak najbardziej tez wchodzi w gre.

Chce kupic model od 620 do 695. Najchetniej z Wawy, bo tutaj moge od razu podjechac i obejrzec moto.

Bedzie to moj pierwszy motocykl, dlatego nie szukam poki co nic mocniejszego.

krl    0

Niestety trochę kilometrów od Warszawy ale motocykl wart zainteresowania a i właścicielka podatna na negocjację bo w garażu już nowy Ducat stoi.

viewtopic.php?f=76&t=6847

krl    0

Jakby co ten jest jeszcze wart zainteresowania, nie miał przygód choć jak widać gość zapragnął pasa jak w S4 i znaczek Ducati na baku jest źle przyklejony.

Właściciel jest mi znany i traktuje moto w odpowiedni sposób, więc mogę polecić

http://allegro.pl/ducati-monster-620-s- ... 57009.html

krl - jako jedyny podales linka na ktorego zwrocilbym uwage ...

10tys przebiegu w 6-cio letnim moto to jakies nieporozumienie, nic dziwnego ze pozniej kazdy licznik w moto jest krecony bo sie ludzie przyzwyczajaja ze mozna miec nowke sztuke ktora przejechala z salonu do garazu za 10k PLN

ehhh ... przykre

taki maly oftop sorki :)

10tys przebiegu w 6-cio letnim moto to jakies nieporozumienie..

Znam przynajmniej 4 gości, którzy robią ok.3 tys. km w sezonie a kochają motocykle.

Po prostu nie mają czasu jeździć.

BTW- co do kręcenia liczników- w kraju, w którym bez krępacji używa się kradzionych z sieci fotoszopów, nawigacji itp. nie dziwi nic..

ok, troche za bardzo zgeneralizowalem :)

w przypadku tego sprzeta z trzeciego posta to jest IMO bezczelne nabijanie sie z kupujacego ... ten motong nie wyglada na te 10k nawet dla niewprawnego znawcy tematu + bledy w opisie ...

to jak swojego czasu na allegro byla fjrka ze zdjeciami multistrady :>

tak jak mowisz to jest kwestia mentalnosci ... hitem sezonu jest pewna osoba ode mnie z roboty, ktora placi abonament na jakims serwisie internetowym zeby sciagac stamtad filmy zamiast za ta sama kase isc do kina :)

Dzieki wielkie Panowie za sporo rad.

Mam troche materialu do przemyslen i pewnie w przyszlym tygodniu cos sprobuje ogarnac. Z tymi przebiegami dzieki za "rozdziewiczenie" jak to wyglada bo przegladajac allegro sa straszne rozjazdy a ciezko bylo mi sobie wyobrazic, ile mozna robic km rocznie motorem vs przebiegi samochodowe i czy np 30000 to duzo czy malo (sezon nie trwa caly rok i zdarza sie, ze ktos smiga tylko po miescie). Na pewno najbardziej chcialbym cos forumowego, zeby zostalo na forum.

Tak przy okazji - jak "zimujecie" moroty w garazach podziemnych? Stawiacie je po prostu w ustronnym miejscu, na osobnym miejscu, za samochodem? Jakie macie na to patenty?

Najlepiej w widocznym miejscu.

Mój stoi w garażu podziemnym obok samochodu pozapinany na disclocki, kiera zablokowana a obecnie myślę o śrubie w ścianie która pozwoli przypiąć go łańcuchem za tylne koło :D

Mój stoi w na stojakach w ogrzewanym pomieszczeniu z alarmem i ubezpieczeniem. :D

Tak chciałem o przebiegu moto się wypowiedzieć. Kiedyś kupiłem 3 letnie moto (RF 600R)z przebiegiem 6tyś.km,sprzedałem po 7 latach użytkowania z przebiegiem 21tyś.km. Był jeden rok taki że zrobiłem 1km na przegląd i do domu.To może dlatego że byłem kierowcą TIRA.

A na innym salonowym TL1000S w tym samym czasie w 1 sezon(4 miechy bo się moto skasowało) 26tyś.km. ale był czas.Teraz mam CBR 954 od nowości z 2004, 12tyś.km. i ST 2 z 2000r z 55tyś km i będę nawijał myślę do 100tyś.km dojechać jak się da oczywiście. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć o sąsiedzie który kupił WFM w 64r a teraz na liczniku jest 16km nabitych na pusto( pchał motor do domu po zakupie)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.