Marekst4s 0 Napisano Maj 6, 2012 Jak na ,,prawie replica,, to mi sie to podobo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 6, 2012 faktycznie mimo iż nie jestem zwolennikiem tylu napisów na tak małej powierzchni przyznaje że sztuka wzbudza moją zazdrość. Wygląda super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Maj 6, 2012 No jak na moje krzywe łoko to jest ojapi..........e. Zazdraszczam pozytywnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 10, 2012 Mam nadzieję dzisiaj skończyć składanie i posłuchać me kochanie jak "gada" . Muszę się tylko przespać po nocnej zmianie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 14, 2012 Motocykl w końcu odpalony , ależ się cieszę . Zapalił jakbym przed chwilą go zgasił :D . Jutro nareszcie przejażdżka i może jakieś fotki całości zrobię iiiiichaaaa :lol: . A teraz zap... do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 15, 2012 Mi również podoba się te malowanie..czekam na foty całości i gratuluje ;) ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 15, 2012 Motocykl praktycznie skończony , jeszcze lusterka - choć bez nich wygląda dużo lepiej :D , tankpad i tylne siedzenie w Mariomoto ale kolejka jest ;) . No i na ten rok chyba koniec wydatków ale strasznie mnie korci nakładka carbonowa wahacza i kierunki jakieś normalne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Maj 15, 2012 No panie, jest zajebista :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 15, 2012 Świetna robota ! :clap: :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 15, 2012 Kule nie no gdyby nie ta rama byłoby fajnie :P Heheh, nie no dobra robota Jakitaki!!! Fajnie się prezentuje! I zdecydowanie bez lusterek, a już bez migaczy i szpadla z tablicą to już wogóle by było, ja zdjąłem i nie mogę się przemóc by założyć z powrotem. Graty! Teraz tylko wsiadac i na tor zap.... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 15, 2012 Cudo! nie mogę się doczekać na live :) P.S. Ściągnij osłone przedniej zebatki napędu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
killroy 0 Napisano Maj 16, 2012 Piekna Gratulację!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 16, 2012 Super wygląda, faktycznie bez lusterek lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 16, 2012 Graty jakitaki, moto jest piekne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 16, 2012 Cudo! nie mogę się doczekać na live :) P.S. Ściągnij osłone przedniej zebatki napędu ;) Super wygląda! Gratulacje! :) ... ale jak Fala mówi, pozbądź się osłony zębatki a lustereczka może daj takie małe wpuszczane w kierownicę? Nie szpecą kształtu czachy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Maj 16, 2012 Bardzo ładne :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Maj 16, 2012 Moje gratulacje, pozdrowienia ze śląska opolskiego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 16, 2012 Dzięki . Coście się tak tej osłonki czepili ;) Piękna carbonowa z Ducati Performance :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 16, 2012 Dzięki . Coście się tak tej osłonki czepili ;) Piękna carbonowa z Ducati Performance :D Aaa, to sorry! Myślałem, że to oryginalny plastyk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haveaniceday 0 Napisano Maj 16, 2012 Super!!^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 17, 2012 Graty :clap: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Maj 19, 2012 Piękny! :shock: Graty!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 31, 2012 Odebrałem dzisiaj siodła od Mariomoto . Przednie poprawił po pewnym ... tylne uszył pod resztę . Naklął się przy tym i trzy do śmieci poszły :) przegość . Miałem nadzieję że dojdzie carbonowa nakładka wachacza :cry: niestety pewnie będzie po niedzieli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 31, 2012 Eeeextra siedzonko :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 4, 2012 Dotarł kolejny gadget :) . Miał być na meeting... i był , dzisiaj znalazłem w skrzynce awizo z czwartku :lol: . Ależ cudowny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach