theodor 2 Napisano Styczeń 27, 2015 Może to kwestia mojego monitora, ale wygląda jakbyś montował brązowe elementy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Styczeń 27, 2015 To nie wina monitora... Źle usawiony balans bieli, lub/i jakiś program ustawiony w aparacie/telefonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 27, 2015 chyba że są brązowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Styczeń 27, 2015 u mnie też tak widać... zastanawiałem się skąd dorwał części w kolor, jak przemalował multi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 27, 2015 jak mi kiedyś stado dzików wybiegło na drogę też myślałem że będę miał brązowy motocykl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Styczeń 27, 2015 Ryszard Rynkowski wprawdzie śpiewał, że dziewczyny lubią brąz, ale chyba nie aż tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 27, 2015 ta..... dowcip Wam się wyostrzył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Czerwone wszystko - tyle, że jak kamerę się używa do zdjęć do gów... wychodzi :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) Fajne graty po kupiłeś ;) A kolor faktycznie dziwny wyszedł, ale pamiętam że masz czerwony stół/podnośnik i multina też.... więc wierzę :) Edytowano Styczeń 27, 2015 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 27, 2015 Cinek Dżejms Brałn :mrgreen: :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Styczeń 28, 2015 qwa ile można pakować w motocykl ? i po co ? zapytała moja żona.....ja pochwale się za 2 tygodnie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 28, 2015 qwa ile można pakować w motocykl ? i po co ? zapytała moja żona.....ja pochwale się za 2 tygodnie :mrgreen: moja na moje szczęście na forum nie zagląda , a cen części nie zna... zawsze mam gotowe tłumaczenie: "wiesz kochanie , to taki gratis za długą i owocną współpracę od kontrahentów" :mrgreen: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Styczeń 28, 2015 moja na moje szczęście na forum nie zagląda , a cen części nie zna... zawsze mam gotowe tłumaczenie: "wiesz kochanie , to taki gratis za długą i owocną współpracę od kontrahentów" :mrgreen: :roll: Ja przyjąłem taktykę mojej - "w promocji kupiłam i to już dawno tydzień temu" :) A tak z ciekawości gdzie zamówiłeś zabawki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 28, 2015 W hurtowniach... zajmuję się dystrybucją zabawek Rizomy, CNC, Ducabike - pisałem już kilka razy na forum , że mam to z fajnymi rabatami... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 29, 2015 Jest i czerwień... :razz: Jeszcze przydało by się ją umyć, ale... byle do wiosny :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Styczeń 29, 2015 <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 29, 2015 Ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRIS59 0 Napisano Styczeń 29, 2015 Pięknie,ta choroba i mnie dopadła. Brakuje mi tylko pokrywy sprzęgła Ducibika.Ciekawe ile Cię kosztował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 30, 2015 Masacra , mamy jednak wiele wspólnego z kobietami :mrgreen: ... znaczy podoba mi się jak nie wiem co :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 30, 2015 mmm... ale odstawiona lalunia :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Styczeń 30, 2015 Te CNC dosłownie jak wisienki na multitorcie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Luty 2, 2015 O żesz Ty! Ładnie pojechałeś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 2, 2015 Widziałem ją dziś... powiem wam, jest o czym marzyć... Ta pokrywa sprzęgła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Luty 2, 2015 Podpinając się pod zimowe grzebanko w MTS1200 mam pytanie. Będę montował dodatkowe oświetlenie LED 2x10w i zastanawiam się czy mogę się wpiąć równolegle w długie czy ciągnąć instalacje od aku. Oczywiście jeśli pod długie to możliwością niezależnego wyłączania. Przerabiał ktoś coś podobnego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Luty 3, 2015 jeśli chcesz to zrobić poprawnie, to napięcie"pobierz" z aku , a wszystko zabezpiecz przekaźnikiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Luty 3, 2015 jeśli chcesz to zrobić poprawnie, to napięcie"pobierz" z aku , a wszystko zabezpiecz przekaźnikiem.. Ok tak zrobię ale zabezpiecze tylko bezpiecznikiem, prąd wychodzi 0,8A więc dobry włącznik i bez przekaźnika spokojnie da radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach