Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

Ducati 916 SPS CF replica no.1

Polecane posty

Hmmm! No niezły , ale dla waryjata! Wiesz ile Monsterów można za to kupić? :twisted: :lol:

i wszystkie o nr 001?

...ale jazda...i przekaże ci go własnoręcznie Carl Fogarty, który jest posiadaczem takiego motocykla z numerem 002 :D Czyli nabywca tego motocykla będzie Carlem Fogarty nr 1, a Carl Fogarty będzie Carlem Fogarty nr 2 :crazy:

Wiesz ile Monsterów można za to kupić? :twisted: :lol:

noo, albo zupełnie nowe Desmosedici :) To już nie wiem co bym wolał... czy być Carlem Fogarty nr 1 i nie myć do końca życia ręki (po jego uścisku w momencie przekazania motocykla), czy jednym z wielu szarych, przeciętnych, zwykłych posiadaczy Desmosedici :lol: ... mają ludzie problemy

krl    0
...ale jazda...i przekaże ci go własnoręcznie Carl Fogarty, który jest posiadaczem takiego motocykla z numerem 002 :D Czyli nabywca tego motocykla będzie Carlem Fogarty nr 1, a Carl Fogarty będzie Carlem Fogarty nr 2 :crazy:

Wiesz ile Monsterów można za to kupić? :twisted: :lol:

noo, albo zupełnie nowe Desmosedici :) To już nie wiem co bym wolał... czy być Carlem Fogarty nr 1 i nie myć do końca życia ręki (po jego uścisku w momencie przekazania motocykla), czy jednym z wielu szarych, przeciętnych, zwykłych posiadaczy Desmosedici :lol: ... mają ludzie problemy

001 to jest numer a co do kasy to kwestia priorytetów ja wolałbym 001 niż DESMOSEDICI które moim skromnym zdaniem ma o dwa cylindry za dużo.

...ale jazda...i przekaże ci go własnoręcznie Carl Fogarty, który jest posiadaczem takiego motocykla z numerem 002 :D

..Bo i po co mu 01 replica skoro w jego garażu stoi oryginał :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.