Patryho 0 Napisano Lipiec 25, 2012 właśnie zabrałem się za montaż nowej tylnej zębatki ale chyba zrobiłem coś nie tak bo ze starej na siłę wykręciłem zalane gumą tuleje ze śrubami (bez użycia imbusa 12). Wszystkie wyszły bez problemu i tak samo pasują do nowej zębatki ale czy to właśnie o to chodzi żeby były luźne? Poza tym pomiędzy flanszą i zębatką jest przerwa ok 3mm - tak ma byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Lipiec 26, 2012 A może te tuleje trzeba jakoś wkleić żeby nie wychodziły? tak wygląda nowy zestaw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 26, 2012 Zadzwoń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 26, 2012 tak wygląda nowy zestaw... Ooo! Ale fajnie zrobiona felga :o :shock: :clap: :clap: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 26, 2012 Bedzie grubo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Niestety matowy lakier nie zdał egzaminu i zrobiłem hydrografikę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Z calym szacunkiem ale ta zebatka jest poprostu ochydna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 26, 2012 Fajnie koło wyszło, zebatka faktycznie mi nie pasuje do całości koła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Lipiec 26, 2012 co by nie powiedział jak skończysz to będzie to jeden z najładniejszych monsterów w naszym kraju, pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Z calym szacunkiem ale ta zebatka jest poprostu ochydna.. Niestety tez to już zauważyłem, myślałem że nada charakteru ale jest hmmmm wiejsko! Na pewno osłona łańcuch pójdzie na półkę. Jak z całością nadal będzie kiepa to ją na złom oddam :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Jest fajna oslona na lancuch w wersji minimum, prawie jej nie ma a jednak chroni przed smrodem: http://www.carbonworld.de/shop/Ducati/M ... ::878.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 26, 2012 zrobiłem hydrografikę ;) Jestem strasznie ciekaw trwałości, bo bardzo fajnie wygląda :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Lipiec 26, 2012 zrobiłem hydrografikę ;) Jestem strasznie ciekaw trwałości, bo bardzo fajnie wygląda :thumbup: Tu masz info http://hydrografika.pl/pl/aktualnosci.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Lipiec 27, 2012 nie znalazłem na stronie info apropos ceny. Możesz podac ile zaplaciłes za 2 felgi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Lipiec 28, 2012 dwie felgi to koszt 800zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 28, 2012 Halo Pruszków! Jak sie fachowo lakieruje tamburyn (tarczę hamulcową)? Po prostu wysłanianie i lakier, czy można to zakuć u fachowca nowymi nitami (czy co to tam jest). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Lipiec 29, 2012 Halo Pruszków! Jak sie fachowo lakieruje tamburyn (tarczę hamulcową)? Po prostu wysłanianie i lakier, czy można to zakuć u fachowca nowymi nitami (czy co to tam jest). Nigdy nie lakierowałem "tamburyna" to i nie wiem :roll: dzisiaj złożyłem kilka elementów układanki i wstępnie wygląda to tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Lipiec 29, 2012 Yyyyyyy, widział ktoś moją szczękę?? Ciekawe to, gratuluję :D Jaki lampion, wydech? Już wiadomo czy dopiero się zastanawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Lipiec 29, 2012 No bardzo fajnie ci to wyszło. Dupcia bardzo ładna. ciekawe jak z wygoda bedzie bo widze ze siedzisko pochylone jest do porzodu . Jedynie jak by sie juz czegos czepnąć to jak dla mnie troche za dużo tego czerwonego. Na pewno nie lakierował bym zacisków i silnika. Zebatka za to mi sie podoba i bym jej nie ruszał. Ogólnie robi wrazenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Lipiec 29, 2012 Coś chyba z tego będzie :D Pokrywy miały mieć tylko mały element w czerwonym ale lakiernik mnie nie zrozumiał i jest jak jest! Lampa idzie z oryginału, a wydech jest już coś a'la EX-BOX. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Lipiec 29, 2012 Kola wygladaja troche ufajdane^^ nie mowie ze mi sie nie podoba pomysl z hydrografika ale mozliwe ze lepiej byloby zrobic prosciej typu prosty lakier... Wybacz, straszny ze mnie krytyk co nie? xD Ale poprostu mowie co uwazam, a ty zapewne tez masz wlasna wizje i nie dasz sie za bardzo sciagnac z kierunku ;) Szacun za kawal pracy wsadzony w monsterka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Lipiec 29, 2012 Ogólnie koncept ciekawy i bardzo fajnie wygląda jak na razie, no może poza silnikiem w kolorze czerwonym ale teraz istota sprawy a więc lampa i wydech tu można zrobić coś fajnego ale te duperele mogą też wiele zepsuć czekam na postępy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 29, 2012 Lampa idzie z oryginału Widziałem gdzieś zdjęcia "starego" Monstera z lampą od 696/796/1100 Moim zdaniem - fajnie to wyglądało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Lipiec 29, 2012 Lampa idzie z oryginału Widziałem gdzieś zdjęcia "starego" Monstera z lampą od 696/796/1100 Moim zdaniem - fajnie to wyglądało... Może tu? viewtopic.php?f=65&t=7371&p=65146&hilit=big+one#p65146 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 30, 2012 Wyglada to dość interesująco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach