miki72 1 Napisano Luty 23, 2012 Po wielu perturbacjach (kredyty, debety w końcu sprzedaż nerki :-D) mogę się wreszcie pochwalić nowym sprzętem na którego punkcie miałem obsesję (zresztą wcale nie ustała) Ducati Diavel Carbon Red 2011 (prawie nowy) Marzenie spełnione :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co prawda zdjęcia w obecnej aurze nie oddają w pełni piękna tego sprzętu tak jak by to było w promieniach zachodzącego słońca Toscanii ale i tak mi się podoba :!: Do zobaczenia na rozpoczęciu sezonu PS specjalne podziękowanie dla mojej żony Beti za wsparcie w decyzji zakupu i dalszych.... :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Luty 23, 2012 Jest mega !! Gratulacje ! To kiedy zmieniasz wydech na akcesoryjny ? :lol: Diabeł jest wśród nas :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Luty 23, 2012 Gratuluję !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 23, 2012 Diabły, szataniści, sso tu się dzieje :crazy: Co prawda diavel mi się nie podoba, ale gratuluję spełnionego marzenia 8-) :thumbup: Niech wozi i cieszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Luty 23, 2012 Bajer - gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Luty 23, 2012 super ;) gratulacje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 23, 2012 Gratulacje - mi się Diabeł podoba :D Tylko ten wielki napis na tylnej feldze jakoś MI nie leży. Nawet ciekawie wygląda w czerwieni. :twisted: Jeszcze raz gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 23, 2012 Tylko ten wielki napis na tylnej feldze jakoś MI nie leży. to jest naklejka...sama spadnie :) dzięki wszystkim za słowa uznania. Jestem bardzo szczęśliwy....teraz tylko mi wiosny brak.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Luty 23, 2012 Gratulację, fajna konfiguracja. Widzę że na feldze pełna personalizacja z forum Widzę że z wiosną będzie dużo więcej Ducatów na drogach. Dziaśaj się dowiedziałem że już ktoś kupił 1199 panigale S (nawet nie stała kilku godzin w salonie), to samo z ST 848. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 23, 2012 Fajna rejestracja :P prawie jak mykblacha Btw: jaki szeroki ten kapec z tylu? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Luty 23, 2012 Ki czort :lol: Gratuluję :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 23, 2012 Fajna rejestracja :P prawie jak mykblacha Btw: jaki szeroki ten kapec z tylu? :P Kapeć fabryczny 240 Pirelli Diablo Rosso II, a z mocowaniem tablicy trochę przesadziłem i za bardzo ją schowałem do wew. Zobaczymy czy się miśki będą czepiać, zawsze mogę wysunąć. Osłonę łańcuch do której jest przykręcona wykonałem z nierdzewki w miejsce marginalnej plastikowej (zawsze to taniej niż mocowanie za 229 EUR z Rizomy :lol: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 23, 2012 Super fura. Gratsy!! Piękne konisko.. ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Luty 23, 2012 Gratulacje, świetny sprzęt! Obróciłbym tablicę rejestracyjną o 90 stopni bo teraz to kiepsko wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Luty 23, 2012 Cuuudo . Lubie takie duże "klaty" 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 23, 2012 Grubo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 23, 2012 Umarlem na smierc Miki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 24, 2012 Gratuluję, wybrałeś zestawienie kolorystyczne, które podoba mi się najbardziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 24, 2012 jeszcze raz dzięki :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Luty 24, 2012 mega TOP , najlepsza kolorystyka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Luty 24, 2012 Ful Wypas !!! Ps. Dasz się przejechać :D Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Luty 27, 2012 !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach