Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Pablo

Nocna "druciarnia" w Squadra Resovia...

Polecane posty

Jak mawia klasyk, kolejna "druciarnia" miała miejsce. Tym razem dzięki nieocenionej pomocy Pitera, zamontowałem do Classica nowe, czterotłoczkowe zaciski Brembo. Kto jest w temacie, ten wie, że nie jest prostą sprawą, aby sporych gabarytów zaciski zamontować do kół szprychowych. Piter przetarł szlaki, a ja popełniłem plagiat ;)

Hamulec zdecydowanie mocniejszy i dozuje się go z dziecinną łatwością. Cieszę się jak mały Kazio :)

20120320705.jpg

20120320706.jpg

20120320704.jpg

20120320703.jpg

zapomniałem dodać, że przygotowanie zacisków do zamontowania, trwało do 04:00 nad ranem ;)

krl    0

Takie coś bardzo mi się podoba, szprychy i piękne zaciski BREMBO Pablo gratuluję zarówno zestawu jaki "druciarni"

No Maestro! Gratsy! :D Hand made - to jest to! Fajnie , jak wrócę podlecę zobaczyć "na żywca". Szykujesz bestię na tor , jak mniemam.. :twisted: :D

No Maestro! Gratsy! :D Hand made - to jest to! Fajnie , jak wrócę podlecę zobaczyć "na żywca". Szykujesz bestię na tor , jak mniemam.. :twisted: :D

Maestro to jesteś Ty, bez Ciebie nie byłoby realizacji, wielkie dzięki za pomoc ;) Rzeczywiście Classic będzie latał również po torze ;) Zapraszam na inspekcję, nadzór autorski i kawkę ;)

Boa    0

Hamulec zdecydowanie mocniejszy i dozuje się go z dziecinną łatwością. Cieszę się jak mały Kazio :)

Najważniejsze, że się przydały :thumbup:

Najważniejsze, że się przydały :thumbup:[/quot

Przydały się jak cholera...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.