Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martini

jak pomalowac zadupek? M800 dark

Polecane posty

Witajcie.

Myślę i glowkuje, jak pomalować zadupek do monstera, czarny mat, ale z jakim motywem, myślę o jakiejś lini w innym kolorze, złotym raczej, ale nie mam pomysłu na wzór...

Jeśli macie ochotę coś zaproponować, to wklejcie linki do forek...

Dzieki!

czarny mat, ale z jakim motywem, myślę o jakiejś lini w innym kolorze, złotym raczej, ale nie mam pomysłu na wzór...

Nie szalej - piękno tkwi w prostocie. ;) jak pisali TUTAJ :mrgreen:

Takie jest moje zdanie (na dzień dzisiejszy :lol: )

Daj czadu i zrób coś ekstrawaganckiego na zadupku. Nuda zabija. Przemalować zadupek to nie problem.

Odradzam czarny mat...Sam tak pomalowałem, miało wyglądać fajnie, a w rzeczywistości wyglądało strasznie... Ale jak chcesz :)

Jeśli dark to na pewno czarny, wogole moim zdaniem powinno być to samo co na baku (bak czerwony, zadupek czerwony, bak czarny, zadupek czarny) takie moje zdanie, jeśli chcesz zrobić jakiś pas, musiałbyś tez go zrobić na baku, nie wiem jak twoje moto dokładnie wygląda wiec ciężko mi określić, i nie zgadzam się z przedmówcą, czarny mat to najpiękniejszy kolor na świecie, trzeba tylko umieć go pomalować i utrzymać w czystości :)

Czarny mat jest piękny, również mi się podoba. Ale matowy zadupek nie pasował właśnie do mojego zbiornika i to nieładnie wyglądało...

Czarny mat (kolor miłości) jest rzeczywiście świetny. Niestety w przypadku nakładki ma tę wadę że optycznie zlewa się z siedzeniem i "ginie " nakładka. No chyba że ktoś ma nie czarne siedzenie ;)

Pomalować to można pędzlem ścianę :D Nakładkę na siedzenie to najlepiej polakierować, i najlepiej w innym kolorze niż obicie kanapy.

krl    0
Pomalować to można pędzlem ścianę :D Nakładkę na siedzenie to najlepiej polakierować, i najlepiej w innym kolorze niż obicie kanapy.

Ha, ha dobrze gadasz z tym malowaniem, dodam jeszcze ze można też użyć wałka.

Nie czepiajmy się szczegółów, malowanie, lakierowanie każdy wie o co chodzi, czarne nie musi być dokładnie czarne, może być metaliczny, już tak zlewać się nie będzie, w słońcu wyjdzie metal i będzie pięknie :)

Już pomalowałem... :(

na włoski odcień co się zwie CORNO :lol: ale coś wymyśle by dociąć zadup od siedzenia...

Ha, ha dobrze gadasz z tym malowaniem, dodam jeszcze ze można też użyć wałka.

w sumie to mozna i pistoletem pomalować (farbą) lub polakierować (lakierem)

Polakierować można też pędzlem czy wałkiem np parkiet :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.