martini 34 Napisano Kwiecień 20, 2012 Witajcie. Myślę i glowkuje, jak pomalować zadupek do monstera, czarny mat, ale z jakim motywem, myślę o jakiejś lini w innym kolorze, złotym raczej, ale nie mam pomysłu na wzór... Jeśli macie ochotę coś zaproponować, to wklejcie linki do forek... Dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 20, 2012 czarny mat, ale z jakim motywem, myślę o jakiejś lini w innym kolorze, złotym raczej, ale nie mam pomysłu na wzór... Nie szalej - piękno tkwi w prostocie. ;) jak pisali TUTAJ :mrgreen: Takie jest moje zdanie (na dzień dzisiejszy :lol: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 20, 2012 Thx! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Co do malowania może Krecik Ci coś fajnego podpowie :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Daj czadu i zrób coś ekstrawaganckiego na zadupku. Nuda zabija. Przemalować zadupek to nie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 20, 2012 Ma być skromnie, gustownie, bez viochy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 20, 2012 idzie farby mat, reszta bedzie naklejana... Czyli mały motyw z włoskiej flagi oraz logo. Bez szalenstw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Odradzam czarny mat...Sam tak pomalowałem, miało wyglądać fajnie, a w rzeczywistości wyglądało strasznie... Ale jak chcesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Jeśli dark to na pewno czarny, wogole moim zdaniem powinno być to samo co na baku (bak czerwony, zadupek czerwony, bak czarny, zadupek czarny) takie moje zdanie, jeśli chcesz zrobić jakiś pas, musiałbyś tez go zrobić na baku, nie wiem jak twoje moto dokładnie wygląda wiec ciężko mi określić, i nie zgadzam się z przedmówcą, czarny mat to najpiękniejszy kolor na świecie, trzeba tylko umieć go pomalować i utrzymać w czystości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Czarny mat jest piękny, również mi się podoba. Ale matowy zadupek nie pasował właśnie do mojego zbiornika i to nieładnie wyglądało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 21, 2012 Czarny mat (kolor miłości) jest rzeczywiście świetny. Niestety w przypadku nakładki ma tę wadę że optycznie zlewa się z siedzeniem i "ginie " nakładka. No chyba że ktoś ma nie czarne siedzenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 21, 2012 Pomalować to można pędzlem ścianę :D Nakładkę na siedzenie to najlepiej polakierować, i najlepiej w innym kolorze niż obicie kanapy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Pomalować to można pędzlem ścianę :D Nakładkę na siedzenie to najlepiej polakierować, i najlepiej w innym kolorze niż obicie kanapy. Ha, ha dobrze gadasz z tym malowaniem, dodam jeszcze ze można też użyć wałka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Nie czepiajmy się szczegółów, malowanie, lakierowanie każdy wie o co chodzi, czarne nie musi być dokładnie czarne, może być metaliczny, już tak zlewać się nie będzie, w słońcu wyjdzie metal i będzie pięknie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 28, 2012 Już pomalowałem... :( na włoski odcień co się zwie CORNO :lol: ale coś wymyśle by dociąć zadup od siedzenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 28, 2012 Pomalować to można pędzlem ścianę :D Nakładkę na siedzenie to najlepiej polakierować, i najlepiej w innym kolorze niż obicie kanapy. Ha, ha dobrze gadasz z tym malowaniem, dodam jeszcze ze można też użyć wałka. w sumie to mozna i pistoletem pomalować (farbą) lub polakierować (lakierem) Polakierować można też pędzlem czy wałkiem np parkiet :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach