Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kamil1991

Uszczelka pod glowice 749

Polecane posty

Witajcie.

Jestem nowy na tym forum i mam pewien problem. Aktualnie dostałem do naprawy trochę zmęczona 749 z 2005 roku ktoś już wymienił kilka podzespołów w silniku dostałem ja z rozebranym rozrządem i w ogóle. Po złożeniu wszystkiego okazało się ze został silnik ponownie poskładany na starych uszczelkach i tu moja prośba do was. Skąd dostać uszczelkę pod głowice do tego ducati nigdzie nie mogę jej zdobyć.

Wielkie dzięki za wszelka pomoc

:clap: Dyżurny Chorąży Biały :D

"Bo czuwać ktoś musi, żeby spać mógł ktoś" ;) :lol: :lol: :lol:

Przykro mi ale w żadnym z waszych źródeł niema dostępnej owej uszczelki. Widnieją w katalogach ale są niedostępne ani w serwisie ani nigdzie. Jedynie komplety ale w cenie po kilka tysięcy. A ja potrzebuje jedynie dwóch uszczelek pod głowicę do Ducati 749 DARK o takim numerze katalogowym 786.1.070.2A.

Dokładnie przeczytałem i nie bardzo wiem w czym problem.

Komplet uszczelek do silnika 749 : pod cylindry, głowice, uszczelniacze zaworowe, uszczelki pod kolektor wydechowy, pod króćce dolotowe, dekle mogą rzeczywiście kosztować ponad 1000PLN.

Proszę o dokładne czytanie mojego postu w którym pisze ze komplety po kilka tysięcy..

Zmień dilera :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.