cinek78 124 Napisano Czerwiec 10, 2012 witam - może się przyda - diabeł lata na tym samej elektronice..... ;) viewtopic.php?f=123&t=9031 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Czerwiec 10, 2012 dzięki - przyda się zimą... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKmarioPL 0 Napisano Lipiec 15, 2012 a propos wydechu, da sie diabla troszke wyciszyc? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Lipiec 15, 2012 a propos wydechu, da sie diabla troszke wyciszyc? :roll: Oczywiście należy dokonać instalacji ;) w odpowiednim miejscu detali z fotki: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 15, 2012 a propos wydechu, da sie diabla troszke wyciszyc? :roll: Blagam Cie. Wyciszac ducati ....... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKmarioPL 0 Napisano Lipiec 15, 2012 a propos wydechu, da sie diabla troszke wyciszyc? :roll: Blagam Cie. Wyciszac ducati ....... heh hehe... no nie spodziewalem sie innych wypodziedzi... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Dudek 0 Napisano Lipiec 15, 2012 a propos wydechu, da sie diabla troszke wyciszyc? :roll: Da się, w wersji AMG ma wydechy od S klasy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKmarioPL 0 Napisano Lipiec 15, 2012 no tak... a gdybym jednak powaznie sie o to zapytal, seryjny tlumik jest najcichszy? motal ktos juz cos w diable jesli o wydech chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Lipiec 15, 2012 Nie wiem, czy Diavel jest jakiś inny, ale jeszcze nie słyszałem o akcesoryjnym układzie wydechowym, który miał by być cichszy niż "fabryka". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 16, 2012 CHyba wiem o co Ci chodzi... Jak pod pracą przyjeżdża diavel na seryjnym układzie to nie da się tego wytrzymać... Jest głośny i sam dźwięk jest mało przyjemny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal77 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Ja zmieniłem na pełny Termignoni z komputerem i filtrem powietrza, teraz dopiero jest głośny. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKmarioPL 0 Napisano Lipiec 16, 2012 CHyba wiem o co Ci chodzi... Jak pod pracą przyjeżdża diavel na seryjnym układzie to nie da się tego wytrzymać... Jest głośny i sam dźwięk jest mało przyjemny... dzwiek jest oki, ale GLOSNY bardzo glosny i faktycznie mysle ze moze byc upierdliwy dla otoczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Lipiec 16, 2012 dzwiek jest oki, ale GLOSNY bardzo glosny i faktycznie mysle ze moze byc upierdliwy dla otoczenia... eeetam - jeszcze chyba na głośnych nie jeździłeś.... Załóż na kilka dni takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=d2nojUmF ... re=related to Cię będą sąsiedzi po rękach całować jak wrócisz do oryginalnych :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Lipiec 17, 2012 gdyby ktoś chciał usunąc sondy lambda , lub pozbyć się strzelania w wydech przy schodzących obrotach to za chwile piszę w dziale MTS coś więcej w tym temacie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Dobra koledzyMój Diavel już nie na sprzedaż - zaczynam zimowe przeróbkiNa pierwszy ogień wydechco myślicie?teraz całość do hutniczego pieca aby się wyzłocił tak jak rury...pokaże efekt w przyszłym tygodniuDorabiaja mi jeszcze DB killer bo bez to prawdziwa BURZA :mrgreen: Edytowano Listopad 20, 2014 przez miki72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 20, 2014 bez ramappu się nie obejdziesz... spadnie Ci Nm na dole i zacznie strzelać - przetestowane. Na dniach wrzucę wydruki i filmik z Diavela Massive - jest moc :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Grudzień 1, 2014 po hucie wydech wygląda tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Grudzień 1, 2014 Jak nabrał koloru to się dopiero skomponował ! Klasssa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Grudzień 1, 2014 No układ w całości robi robotę, ale moto u-pie-przo-ne jak ta lala :eek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Grudzień 1, 2014 No układ w całości robi robotę, ale moto u-pie-przo-ne jak ta lala :eek: na Desmomeeting go opłuczę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Grudzień 1, 2014 No mam nadzieję, że nie osobiście... będą od tego odpowiednie "służby" :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 17, 2015 (edytowany) MG Motorsport sound - zapewniam że 100 razy lepiej na żywo Edytowano Luty 17, 2015 przez miki72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 17, 2015 mapa poprawiona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Luty 17, 2015 mapa poprawiona? teraz nie było czasu ale pierwsza raza będzie na remapping Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 17, 2015 MG Motorsport sound - zapewniam że 100 razy lepiej na żywo Fajnie gada ;) Cały układ wymieniłeś, czy tylko końcówkę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach