blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 witam w moim monsterku przy dodawaniu gazu wydaje jakis dziwny dzwiek jakby świst:P , na wolnych obrotach nic jedynie jak sie doda gazu tak przy 4tys wie ktos co to moze byc:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 chyba nikt nie wie jak ja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 27, 2012 Ja nie wiem. Ale chyba nie liczyłeś, że przez 13 min wszyscy rzucą się do odpowiedzi i będzie ich kilka stron ? ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 wiczylem hehe:D kurde jak opisac ten dzwiek:D hmmm jakby nie wiem takie wzium wzium hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 liczylem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 27, 2012 o dżizas... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 no co:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misza 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 wzium, wzium - brzmi zupełnie jak lewe powietrze :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 hahaha czyli co:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 27, 2012 wzium, wzium - brzmi zupełnie jak lewe powietrze :lol: a może prawe? :lol: :roll: :? :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 a moze oby dwa:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Mój robił wzium wzium jak odkręcałem manetkę gazu i jeszcze na koniec często robił puf puf z wydechów :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 heheh po co ja pisalem te wzium wzium:D no kurde:D taki swist:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misza 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 prawe byłoby - "bzium, bzium" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 a na koniec bedzie kabum i silnik wpizdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 hahhaah niieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Panowie obstawiamy ile wyjdzie stron z tego tematu - stawiam na mimimum trzy :shock: :lol: :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 czy ktos mi odp:D? wkoncu :D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 na pewno ktoś kto będzie mógł tego wzium czy jak to było posłuchać :lol: :mrgreen: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misza 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 liczyłem na więcej wyrazów dziękonaśladowczych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 dobra to jutro nagram ale nie wiem czy bedzie slychac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 27, 2012 dobra to jutro nagram ale nie wiem czy bedzie slychac.... Ojoj - jak nic będą 4 strony tematu :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 no cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 ale chyba nie siebie jak robisz wzium wzium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach