Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
hub

Ducati 998 S Final Edition

Polecane posty

hub    0

Witam, jak w temacie sprzedam Ducati 998 Final Edition z 2004 roku. Motocykl w bardzo dobrym stanie. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny 691-470-538 Hubert. Pzdr.

krl    0
Witam, jak w temacie sprzedam Ducati 998 Final Edition z 2004 roku. Motocykl w bardzo dobrym stanie. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny 691-470-538 Hubert. Pzdr.

Może fotografie wkleisz potwierdzające stan i musisz podać cenę zgodnie z regulaminem.

A teraz ja pozwolę sobie na nutkę złośliwości...

Już widzę te stada walące drzwiami i oknami do tak fantastycznego motocykla... szczególnie w czasach gdy nawet doskonale udokumentowane fotograficznie i opisowo motocykle ciężko się sprzedaje...

Drogi kolego.

Po pierwsze według regulaminu - konieczne jest podanie ceny.

Jak chcesz sprzedać ten motocykl przydałby się podstawowe informacje jak:

1. Przebieg

2. Historia serwisowa (co było ostatnio robione i kiedy, na ile znasz wcześniejszą przeszłość motocykla)

3. Historia użytkowania (gleby, parkingówki, ślizgi, nieślizgi bądź ich brak)

4. Zdjęcia - choćby kilka.

5. Linki do aukcji jeżeli gdzieś go wystawiasz...

Niestety po takim zdawkowym opisie nie spodziewaj się wielkiego zainteresowania.

No chyba, że nie chcesz go sprzedać a wystawiasz ot tak by żona/matka/kochanka/dziewczyna się nie czepiała. Wtedy zadanie spełnione.

KGr    1

Nutka zlosliwosci z lyzeczka dziegciu by Morham :)

hub    0

ok, zatem:

Ducat sprowadzony przez mojego brata w 2006 roku ze Stanów. Moto było po delikatnym szlifie. Wszystko naprawione, motocykl ma obecnie 12000 mil. Stan techniczny bardzo dobry, motocykl zadbany, szanowany i serwisowany - ducat od dwóch sezonów swrwisowany u chłopaków w Pruszkowskim motomaniaxie, kto zna może zaciągnąć języka bo rozbierali go do dużego serwisu i mogą coś na ten temat powiedzieć. Motocykl w wersji Final Edition, niestety zanim przypłynał do Polski sprytni panowie w Stanach podmienili zawieszenia z Ochlinsa na Schowa, czyli od wersji standardowej, to samo z tłumikami, i to jest jedyny minus tego moto. Cena wersji 998 FE z Ochlinsami na aukcjach sięgają 50 tysięcy zł, ja swojego wyceniam na 21000 zł. Sprzedaję z powodów szeroko rozumianych jako rodzinne. Polecam naprawdę moto zadbane i godne uwagi - do obejrzenia w Warszawie. Pzdr!! Hub

Wielka szkoda, że nie podjąłeś decyzji o sprzedaży miesiąc wcześniej.

Sprzedał byś szybko Dukata a ja nie musiał bym jechać do kraju "wroga".

Jeżeli 998 jest w takim stanie jak piszesz nie powinieneś mieć problemów

ze sprzedażą.

krl    0
Wielka szkoda, że nie podjąłeś decyzji o sprzedaży miesiąc wcześniej.

Sprzedał byś szybko Dukata a ja nie musiał bym jechać do kraju "wroga".

Jeżeli 998 jest w takim stanie jak piszesz nie powinieneś mieć problemów

ze sprzedażą.

Tu jestem przeciwnego zdania, ponieważ FE to wyjątkowa sztuka ale w tym wypadku z tego co rozumiem pozbawiona tego co dla FE jest istotne.

Oczywiście nie oceniam samego stanu motocykla a mam na myśli jedynie brak części które zostały jak rozumiem skradzione.

W tej sytuacji dla mnie to już nie jest FE.

Niemniej jednak życzę sprzedaży w możliwie najlepszej cenie.

KGr    1

W tej sytuacji dla mnie to już nie jest FE.

Nie jest FE, czyli jest CACY ? :)

( przepraszam, ale nie moglem sie powstrzymac :D )

Nie ma co sie czepiać, cena dobra to i jak ktoś chce to i ohlinsy może sobie na ebayu wylukać a zimą to nawet nie drogo.... i bedzie miał super sztukę za przyzwoita kasę.

hub    0
Nie ma co sie czepiać, cena dobra to i jak ktoś chce to i ohlinsy może sobie na ebayu wylukać a zimą to nawet nie drogo.... i bedzie miał super sztukę za przyzwoita kasę.

Dokładnie tak. Motocykl był sprawdzany po numerze VIN i jest to FE. Traktuje go jako "motocykl zadbany i idealny jako baza do odtworzenia 100% FE za rozsądne pieniądze".

hub    0

ok, zatem:

Ducat sprowadzony przez mojego brata w 2006 roku ze Stanów. Moto było po delikatnym szlifie. Wszystko naprawione, motocykl ma obecnie 12000 mil. Stan techniczny bardzo dobry, motocykl zadbany, szanowany i serwisowany - ducat od dwóch sezonów swrwisowany u chłopaków w Pruszkowskim motomaniaxie, kto zna może zaciągnąć języka bo rozbierali go do dużego serwisu i mogą coś na ten temat powiedzieć. Motocykl w wersji Final Edition, niestety zanim przypłynał do Polski sprytni panowie w Stanach podmienili zawieszenia z Ochlinsa na Schowa, czyli od wersji standardowej, to samo z tłumikami, i to jest jedyny minus tego moto. Cena wersji 998 FE z Ochlinsami na aukcjach sięgają 50 tysięcy zł, ja swojego wyceniam na 21000 zł. Sprzedaję z powodów szeroko rozumianych jako rodzinne. Polecam naprawdę moto zadbane i godne uwagi - do obejrzenia w Warszawie. Pzdr!! Hub

link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=2495782571

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.