nabassu 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Mogę zamienić na 2 fazowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Lipiec 18, 2012 A wrzuć zdjęcie tego 2 fazowego? Czy ma końcówki pasujące do starego SS-a? Jest nowy czy używany? Jak mi podpasuje, to może się dogadamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 18, 2012 W owiewkach masz pasujacy za 2xxpln nowy z gwarancja. Bernatowitz na takim smiga i jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Odwołuje. Zjaral się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Lipiec 18, 2012 :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Lipiec 18, 2012 A wrzuć zdjęcie tego 2 fazowego? Czy ma końcówki pasujące do starego SS-a? Jest nowy czy używany?Jak mi podpasuje, to może się dogadamy ;) Odpowiem za nabassu: Ten dwufazowy to używany, działąjący regulator z gaźnikowego ss600 z 98 roku więc jest "plug and play. A chcesz go kupić czy się wymienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Lipiec 18, 2012 Mi się ostatnio zjarał i kupiłem już drugi. Też używany. I czuję się tak trochę niepewnie. :? Niby działa ale nie wiadomo jak długo jeszcze :) Czułbym się pewniej z drugim, zapasowym. Za dobrą cenę chętnie kupię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Mi się ostatnio zjarał i kupiłem już drugi. Też używany. I czuję się tak trochę niepewnie. :? Niby działa ale nie wiadomo jak długo jeszcze :)Czułbym się pewniej z drugim, zapasowym. Za dobrą cenę chętnie kupię ;) Napisałam na PRV. Co do regulatora trójfazowego: dalej poszukiwany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 18, 2012 To tera sie wypowiem bo wrocilem z pola. Ogórek strasznie spadl, piniedzy juz nie ma, a czyms musze jezdzic do stodoly po siano, zatem cena jaka mnie interesuje najlepiej jak by byla adekwatna do ceny 3 fazowego. Podmienil bym alternatory, ale franca podobno nie pasuje z SSa do monstra. łududu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 19, 2012 Takie ło mam w posiadaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 20, 2012 To tera sie wypowiem bo wrocilem z pola. Podmienil bym alternatory, ale franca podobno nie pasuje z SSa do monstra. łududu Chciałbyś włożyć stary, przestażały już w momencie produkcji układ ładowania w miejsce nowoczesniejszego, sprawniejszego itp? Z każdym kolejnym pomysłem przerażasz mnie coraz bardziej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Lipiec 20, 2012 To tera sie wypowiem bo wrocilem z pola. Podmienil bym alternatory, ale franca podobno nie pasuje z SSa do monstra. łududu Chciałbyś włożyć stary, przestażały już w momencie produkcji układ ładowania w miejsce nowoczesniejszego, sprawniejszego itp? Z każdym kolejnym pomysłem przerażasz mnie coraz bardziej... Nie nie, prowadzone są jeszcze rozmowy mailowe - jeden kolega bierze regulator Maćka do swojego ss900 a kolega od monstera 620 oddaje swój regulator Maćkowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 20, 2012 Regulator 2-fazowy z monstera 600 d0 1997 pasuje do SS z 1991 do 1997 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 20, 2012 No kurcze w serwisowce nie bylo napisane ze w SS byl juz przestarzały. Pewnie w tlumaczeniu na angielski cos przekrecili, tak to by mi nawet do glowy nie przyszlo zeby montowac, jeszcze by mi glowka ramy pekla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach