krl 0 Napisano Lipiec 25, 2012 Poniżej zdjęcia z hamowania seryjnej sztuki i wyniki...... w mojej opinii jest naprawdę dobrze. Wynik: 192,6 km i 130,4 Nm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 25, 2012 naprawde dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 25, 2012 ha, dla porównania wrzuć wynik hamowania na dedykowanym termisie. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Lipiec 25, 2012 ha, dla porównania wrzuć wynik hamowania na dedykowanym termisie. :lol: Theo, wszyscy popełniają błędy nawet panowie z fabryki gorących rur :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 25, 2012 Tak na marginesie - cały czas nie mogę zrozumieć, czemu Ducati nie wykorzystuje doładowania dynamicznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Lipiec 25, 2012 Szacun dla tych panów - i to wielki :o :shock: :shock: hamowali tak silny motocykl na hamowni samochodowej , bez uchwytu mocującego przednie koło :?: :!: :!: podana moc jest mocą z koła czy "przeliczeniową"??? jeśli tą druga to obawiam się, że wyszedł wynik dla optymistów, gdyż przelicznik strat mocy jest inny dla motocyklówek i dla aut ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daras848 0 Napisano Lipiec 25, 2012 Wiedziałem, że się ktoś doczepi.Uwielbiam gdy ktoś twierdzi że wie wszystko.-a hamownia posiadała przelicznik motocyklowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Lipiec 26, 2012 gdy ktoś twierdzi że wie wszystko ... gdzie Ty znalazłeś takowe twierdzenie??? człowiek uczy się przez całe życie i głupi umiera... ;) ... w takim razie lecę uzupełniać moja niewiedzę... a tak wracając: podana moc jest :?: :?: :?: mocą na kole czy mocą po przeliczniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Takie ładne wygładzone wykresy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Darku opowiedz proszę więcej o tym porównaniu. jak ta druga wypadła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Darku opowiedz proszę więcej o tym porównaniu. jak ta druga wypadła? Druga sztuka jest czyjąś własnością więc bez zgody własciciela nie ma mowy o zamieszczeniu wykresów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Czyli było gorzej :) Ciekawe jak wyjdzie na role s100rr hp4 "Panigale killer" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Lipiec 26, 2012 podpowiem, że 1199 musi być hamowane na 6 biegu z odłączonym czujnikiem tylnego koła. Inaczej wyjdą Wam jakieś przekłamania. Odgłos hamowanych Panigale był niesamowity! Myślałem, że popękają ściany:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Lipiec 26, 2012 gdy ktoś twierdzi że wie wszystko ... gdzie Ty znalazłeś takowe twierdzenie??? człowiek uczy się przez całe życie i głupi umiera... ;) ... w takim razie lecę uzupełniać moja niewiedzę... a tak wracając: podana moc jest :?: :?: :?: mocą na kole czy mocą po przeliczniku? Dana moc jest mocą silnikową. zielony wykres wskazuje straty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 26, 2012 .........jest to trochę przerażające jesli chodzi o motocykl L2, przerażające!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 26, 2012 Czyli było gorzej :) Ciekawe jak wyjdzie na role s100rr hp4 "Panigale killer" Tak jak zwykle S1000RR. Silnik w wersji dopuszczonej do ruchu wejdzie bez zmian, opcja bedzie "Race Pack" podnoszacy moc o kilka km, ale to tak jak swojego czasu Yamaha sprzedawala MT-01 - kolejne Stage tracily homologacje (za glosne, za brudne), ale byly montowane po sprzedazy wiec jezdza radosnie po ulicach. takze - w ilosci kucykow tak czy siak bedzie mialo wiecej, ale R4 to nie V2... (no dobra, L2...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Sierpień 19, 2013 Mnie przeraża ta moc...maskara!!! Na ulicę taki motor to nieporozumienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Sierpień 19, 2013 Idealny do jazdy po bułki. Najlepiej surowe, bo upieką się z wrażenia w czasie powrotu na kwadrat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach