Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
polarek

Co robić..? by sie nie narobić..

Polecane posty

Od jesieni zeszłego roku mam 696.. i przejechałam coś ok 3tyś.. W międzyczasie wiem powinnam zrobić przegląd po 12000 ale wciąż jakoś mi nie podrodze.. :(

Na co w ogóle powinnam zwracać uwagę, o co dbać i co kontrolować jakoś szczególnie, by nie okazało się kiedyś jakieś upss.. :o ?

Co robić..? by sie nie narobić..

postępuj tak dalej a.... punkty usługowe będą miały łapki pełne roboty....a Tobie gwarantuję: się nie narobisz :lol: :lol: :lol:

o co dbać i co kontrolować jakoś szczególnie

- głównie o przeglądy okresowe :!: + patrz : instrukcja obsługi motocykla ;) ;)

kurcze - taki fajny sprzęt , a tak go zaniedbujesz! :cry: - moja zona tez takowy ma , ale chodzi dmucha i chucha na niego... :D jak go pucuje to sam jestem zazdrosny - mnie już tak nie głaszcze :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Na co w ogóle powinnam zwracać uwagę,?

Na stan portfela, by na zakup nowego silnika starczyło.

Oj.. widzę że czytanie ze zrozumieniem nie jest modne... :cry: ale dziękuję, póki co, za fachową pomoc..

Taaa.. dmuchać i chuchać powinno pomóc.. tyle że, jeśli chodzi o moje relacje partnerskie, Cinek78, to wiesz.. nie mam problemów, takich jak Ty.. może pomyliłeś fora :?: :lol:

No przeca masz Ducati Bielsko pod ręką :lol: Bo raczej sama nie będziesz wymieniać oleju itd? :roll:

Czy historia serwisowa Twojego egzemplarza jest znana?

tyle że, jeśli chodzi o moje relacje partnerskie, Cinek78, to wiesz.. nie mam problemów, takich jak Ty.. 

żadnych problemów nie mam i nie Tobie oceniać moje życie/pożycie ;) , ale napewno mam szczyptę więcej poczucia humoru od Ciebie... :lol: :lol: :lol: - nie wiem co Cie tak ubodło, że taką ripostą wyrwaną z kontekstu mnie ....ehhhh- więcej uśmiechu życzę.

Smutno się tu momentami robi. Ludkom brakuje poczucia humoru a pytania się głupawe wręcz pojawiają.

Należy się z drogą przeprosić i na okresowy jak najszybciej do Ducati Bielsko udać zanim jak piszą koledzy ten Twój 696 zmieni się w złomka...

Na co należy zwracać uwagę przy takim Monsterze nowym? Na przeglądy okresowe... albo szybko jak napisano Ci wyżej pożegnasz się z tym Monsterem... (po prostu go zakatujesz).

Ducati Bielsko ma sympatyczną obsadę :)

nie rozumiem tu nic, ale polarku bardzo polecam Ducati Bielsko. Zajebiści goście, kawa bardzo dobra............cóz więcej chcieć!

nie rozumiem tu nic, ale polarku bardzo polecam Ducati Bielsko. Zajebiści goście, kawa bardzo dobra............cóz więcej chcieć!

Popieram. Chłopaki się starają i to widać :) Choć osobiście mam nadzieję, że następną wizytę w serwisie będę miał na zmianę pasków dopiero...

Polarek jak nie wiesz jak dojechać do Ducati Bielsko a nie chcesz się przebijać Żywiecką daj znać :D Pokieruję tak byś dojechała betonem :) Da się :D

i na koniec,Franze okolo 16.00 w piiątek wbujamy sie do DBB na kawkę więc bedzie bal he he he

nic o tym nie wiem...? znowu trzy godziny do Bielska :(

Darku, ja znam taka jedna co sobie sama wymienia :)

Z rozrządem ją tylko usadziliście sprzedając jej tego dwuwałkowca :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.