Archie 0 Napisano Sierpień 24, 2012 zajebiaszczy a rurki superowe! na żywca ciary:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Może taki błotnik i szprychy? :roll: Szprychyyy :) był pomysł ze szprychami, nawet są takie do mojego z cabonowymi obręczami za jakieś miliony pieniędzy :) Myślimy nad tym i zbieramy ;) A i z nowinek to do moich tłumików lecą dodatkowe krążki i śrubki, żeby bardziej odstawały i w tej chwili są zakryte dekielkami bo zrobił się okrutnie głośny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Sierpień 25, 2012 No ale co to za tłumiki, same robione czy jak, coś tam wycięliście ze środka czyli przpustowosc powietrza tez sie zmieniła, ja moje tlumiki u edka przerobilem ale po przeczytaniu tego posta viewtopic.php?f=121&t=9092 , na zime chce je zmienic aby wszystko bylo wporzadku, ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nosb 0 Napisano Sierpień 25, 2012 No Marta gust to widze mamy podobny ;) Zajrzyj do mojej padaczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nosb 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Sorka Martyna :) Zle wywnioskowalem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 26, 2012 podobny jest, ale tylko kolor :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nosb 0 Napisano Sierpień 26, 2012 Oj tam oj tam :) Dobry kolor i wszystko lepiej wyglada :D ;) Monsterek Martyny sliczny :) Moj sporo mniej :) ale zima przedemna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 26, 2012 Oj tam oj tam :) Dobry kolor i wszystko lepiej wyglada :D ;) Monsterek Martyny sliczny :) Moj sporo mniej :) ale zima przedemna :D masz, moim zdaniem, bardzo dobry przyklad jak modyfikowac motocykl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Sierpień 26, 2012 No ale co to za tłumiki, same robione czy jak, coś tam wycięliście ze środka czyli przpustowosc powietrza tez sie zmieniła, ja moje tlumiki u edka przerobilem ale po przeczytaniu tego posta viewtopic.php?f=121&t=9092 , na zime chce je zmienic aby wszystko bylo wporzadku, ?? Wydechy to Ducati Performance by Supertrapp, w środku były silencery w postaci tych dwóch zespawanych kieliszków. Przepustowość powietrza zmienia się wraz ze zmianą tłumików lub ich przeróbką. Więc kedy tylko przyjedzie mi paczka z większą ilością pierścieni pod dekle i ustalę jaki chcę dźwięk wydobyć z niego, oraz zmienię filtr powietrza to lecę na hamownię z Theodorem, żeby go poustawiać. Jak jeździłam z pełnym przelotem bez dekielków to strasznie dużo wachy wciągał i ewidentnie przelewał i strzelał z wydechów, i był przy tym cholernie głośny. Teraz kiedy założyłam dekielki i mam po 3 krążki pod nimi na stronę to brzmi ładnie, ale strasznie zaczął żwawo przyspieszać. Na pewno o tyle żeby było to zauważalne. Z tego co czytałam, to dzięki tym supertrappowym dekielkom tworzy się większe podciśnienie i jakoś lepiej wtedy silnik pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Sierpień 26, 2012 podobny jest, ale tylko kolor :D Zbiornika kolor :) i tez nie do konca. Es czter robi robote. Jeszcze troche szlifierki i beda ludzie z tego. I wreszcie ktos sie ocknal ze carbon to jakby miec niepomalowana blache w samochodzie. Jestesmy jakies 4 lata za UK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Sierpień 26, 2012 Wydechy to Ducati Performance by Supertrapp, Chyba "SuperFap" :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 26, 2012 I wreszcie ktos sie ocknal ze carbon to jakby miec niepomalowana blache w samochodzie. Jestesmy jakies 4 lata za UK :) Że co :?: Że źle :?: Znaczy nie te 4 lata, tylko ten niepomalowany węgiel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 27, 2012 no własnie też nie rozumiem o co z tym carbonem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Sierpień 27, 2012 Carbon to lekki material ktory wszyscy z uporem zostawiaja niepomalowany. W Anglii kiedy ktos montuje maske z węgla, to leci ona pod kolor auta. U nich juz sie przejadlo cale "wow" na temat carbonu pare lat temu. Jest to material ktory ma zredukowac mase elementu, lub oslonic termicznie, a u nas panuje moda na pchanie go tam, gdzie wogole nie musi go byc, np nakladki na polke. end of OffTopic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 27, 2012 No bo Polacy to bezguścia, u nas wioskowy tjuning nadal jest modny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Sierpień 27, 2012 Ej no... chodzilo mi bardziej o przekroczenie etapu. Tak jak kiedys robilo sie auta pełna czern. Nadal jest to ladne, ale juz minelo :) Swego rodzaju moda. Moze mam czasami skrzywienie uzytecznosci nad wygladem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Sierpień 27, 2012 Ja swój pomalowałem, z tym ze tylko lakierem bezbarwnym, i nie wydaje mi się aby koncepcja malowania go kolorem była słuszna, , niedawno wyszedł najnowszy veyron supersport jadący więcej niż 407 km/h seryjnie, karoseria auta to czysty odkryty karbon i wygląda przepięknie.Wiec jeśli ktoś zakłada karbon to albo dla efektu albo żeby maszyna była lżejsza, jeśli lżejsza to po co maluje ?? żeby znowu była cięższa ?? bez sensu, farba tez waży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nosb 0 Napisano Sierpień 27, 2012 Kwestia GUSTU ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Sierpień 28, 2012 Dopsz, zem zaspamowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Najnowsze smaczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Ładne zatyczki na kominy by zimą śnieg nie leciał :lol: Rewelacja wygląda!!! Gratki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Czekamy na pług do kompletu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach