mechanik2008 0 Napisano Październik 2, 2012 Witam , tydzien temu kupiłem Ducati monster 695 z roku 2006 w stanie typowym na długie zimowe wieczory ( po wypadku + ok 2 lata spał pod chmurką ) Nie mam lampy, licznika ,siedzenia , pompy ham tył . Części na allegro jest bardzo mało do tego modelu i pytania : Licznik czy spasuja od innego modelu np 620 ? Czytałem ze w liczniku znajduje sie immobilizer , będe miał poważny problem z uruchomieniem monstera ? Siedzenie , lampa , pompa ham czy pasują z innych modeli ? Tłumiki, próbował ktoś już przerobic oryginalne na pełny przelot ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 2, 2012 Cześć 1. od "Witam" mamy tu full wypas, czyli wspaniały DZIAŁ "Powitalnia": KLIK :D 2. na większość Twoich pytań odpowiedzą manuale KLIK wraz z numerami części 3. jeśli tam nie znajdziesz - spróbuj TUTAJ Może najpierw się trochę porozglądaj po forum, wykaż odrobinę własnych chęci do odszukania odpowiedzi ... ? ;) Powodzenia w odbudowie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Październik 2, 2012 Lampa 620, 695 itd... podobnie jak pompa i siedzenie. Tłumiki na przelot przerabia Edzio. Tak w liczniku jest immo, kierunkowskazy i reszta kłopotów :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 2, 2012 Tak, zegary są takie same jak w późniejszych (2004/2005) modelach 620tki. Szukaj najlepiej zestawu zegary + kluczyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Październik 3, 2012 Kupiłeś to padło za 4000 z czerwoną ramą ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Październik 4, 2012 Monster 695 z 2006 roku??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 7, 2012 http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... 5%2007.htm Monster 695 z 2006 roku??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasqd 0 Napisano Marzec 7, 2016 Kupiłeś to padło za 4000 z czerwoną ramą ?! O jakim padle pisałeś? ja kupiłem jakąś 695 z czerwoną ramą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 7, 2016 Myślisz ze bedzie pamiątal po 4 latach? Sent from my iPhone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) Monster 695 z 2006 roku??? Jest. Sam posiadam. Import z Włoch. Najlepsze, że wszystkie wyszukiwarki części pokazują od 2007 w górę. I często gęsto specyfikacje. Co zrobisz jak nic nie zrobisz. http://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/ducati/monster-695/2006/ Najlepsze jest to, że nawet samo Ducati się do nas nie przyznaje: http://www.ducati.com/bikes/archive/index.do?firstYear=2009&step=-1&page=7 Może to jakies modele testowe? :) Edytowano Marzec 10, 2016 przez xraymutation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 13, 2016 A ja miałem wg polskich użędników 999 z 2002, gdzie model ten był w produkcji od 2003 Kwestia cyferki w nr VIN określającej datę. Jesli rama motocykla który wszedł do produkcji w 2007 była wkonana np w grudniu 2006 to w nr VIN jest 6ka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PetrolHead 2 Napisano Marzec 15, 2016 Theodor, litości.. możesz nie mieć szacunku do uRZędasów, ale język ojczysty szanuj... #grammarnazi via Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach