martini 34 Napisano Październik 13, 2012 Jak wam się podoba?? Mi bardzo, bardzo... Sportowo turystyczna multistrada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 13, 2012 fuj. poki co w ducati chyba nie maja miejsca na takie moto. tak samo jak niestety na SS'a... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Październik 13, 2012 fuj. poki co w ducati chyba nie maja miejsca na takie moto. tak samo jak niestety na SS'a... Jest kasa (od Audi) to i miejsce się znajdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Październik 13, 2012 Brzydal, cała lekkość multi zniknęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 13, 2012 Hmm.. Ducati w Mediolanie zawsze coś z rękawa wypuszcza, a to nie wygląda do końca jak fotoshop ;) Chociaż najbardziej liczę na powrót czegoś z linii retro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Październik 13, 2012 Skasowałem poprzednią odpowiedź bo była napisana pod wpływem procentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Październik 14, 2012 Mało zostało tej kratownicy. Zastanawiam się jakie by były pozostałe innowacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 14, 2012 Jeśli istotnie tak miałaby wyglądać nowa seria ST Nie podoba mi się tak samo jak nie podoba mi sie nowa multistrada. Poniekąd ta subiektywna ocena wynika z tego że takie uzytkowanie motocykla jest całkowicie poza moja strefą zainteresowań. Niemniej tak jak nowa Multi tak i taki ST-k jak na powyższych fotkach biją na głowę stare wersje. Może też dlatego że coś brzydszego trudno było zaprojektować. :D Jak na tę klase motocykli to fajny byłby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robsonick 1 Napisano Październik 14, 2012 ... biją na głowę stare wersje. Może też dlatego że coś brzydszego trudno było zaprojektować. :DJak na tę klase motocykli to fajny byłby. Jak mawiają są różne gusta... Ja ze swojej estetrojki zadowolony jestem bardzo i najzwyczajniej w świecie mi się ona podoba, Czego nie mogę powiedzieć o Multi... Ten model wygląda fajnie ale... Zresztą ten koncept widziałem już ze 2 lata temu więc nie wiem czy to w ogóle jest przypadek do rozważań... A szkoda bo zapewne będę musiał pomyśleć o zmianie i teraz nie bardzo wiem na co... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 14, 2012 Bardzo fajny stylistycznie bydła mnie bomba A i miejsce na rynku się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Październik 14, 2012 ...a ja z chęcią kupię. Wersję S z ABS w malowaniu CORSE. Przekonałem się do ST-ka i sądzę, że ten model też będzie udany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 14, 2012 Ja jestem przekonany, że nowy ST będzie bił na głowę resztę stawki w swojej klasie, jednak jeśli silnik będzie jeden wszędzie, to niestety zbiornik paliwa powinien tu mieć z 35l :lol: Generalnie w Ducati brakuje jednostki, która woziła by STka po europie z kulturą, a nie tylko od stacji paliw do stacji paliw ;) Ja na swoim zrobiłem rekordową ilość 358km :) i jestem pod wrażeniem, ale tylko na 100KM no i euforia upadła :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 15, 2012 Ja jestem rekami i nogami za poszerzeniem oferty o motocykle ktore zniknely - SS i ST. TYLE ZE nie rozpedzalbym sie z optymizmem - te koncepty, to tylko cwieczenia http://www.bar-design.net/ Zobacznie sobie tutaj http://www.bar-design.net/portfolio/BAR ... E_2012.pdf co przedstawili (np wizje Diavela...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 15, 2012 Fajny. Wygląda moim zdaniem dużo lepiej od Multi, która ciągle przypomina mi wielkiego owada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 15, 2012 Bardzo bym sie cieszyl z nowego ST'ka ze stajni naszych zainteresowan. Niestety mam watpliwosci, ze taki projekt ma szanse na seryjna prodokcje. Statystyka tegorocznej sprzedazy typow nowych moto w Niemczech potwierdza coroczne zanikanie typu tourer/sporttourer: -17,1% w porownaniu z rokiem 2011 (styczen-sierpien). Jedyne 5891 jednostek w porownaniu z 27781 allround/naked bike lub 19650 jednostek enduro/supermoto. Nawet sprzedaz chopperow jest dwa razy wyzsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 16, 2012 Poza tym w tego typu moto, inni producenci montują automatyczne skrzynie, z możliwością sekwencyjnej ich zmiany, (cruise control)tempomaty. Ten koncept, bez takich zmian się już nie sprzeda, bo to co oferują, to już za mało jak na wygodnego, "wielkiego" turystyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Październik 19, 2012 Ja też znalazłem nowego STka w sieci i wydaje mi się, że zaprezentują coś takiego ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Październik 19, 2012 osz wurwa - pobili nissana pony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 19, 2012 HEHE !! dobre !! to 10000% USA nie inaczej... ale masakra ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 22, 2012 git, tylko armatury w armaturze coś mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 24, 2012 git, tylko armatury w armaturze coś mało No tak, wygląda na zaniedbany :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Październik 25, 2012 ale może dzięki temu pojawi się w "Sons of Anarchy" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach