krl 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Fresco, pokazał nowy wydech do diabła, dla mnie jest naprawdę ok. Jak wam się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 8, 2013 dla mnie super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Jak dla mnie, nie pasuje mi do całości............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Jak dla mnie, nie pasuje mi do całości............... Franz, to znaczy, że pasuje. Diavel ogólnie w całości nie pasuje do niczego więc Fresco pasuje do niego idealnie ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 8, 2013 wygląda dobrze, jest pazur ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Styczeń 8, 2013 Każdy odsłaniający koło jest OK, pytanie tylko jak to brzmi Jak dla mnie najkształtniejszy do tej pory jest ZARD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 8, 2013 Tłumiki zakończone a'la Mugen w przypadku motocyklowego zastosowania trącą dla mnie letką wioską... ten tłumik by się nadawał do CIVICa Type-R, a nie do Diavela :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 8, 2013 Jak wam się podoba? Mi wcale :) I chcialem na tym poprzestac, ale sie wyjasnie - nie mozna sloniowi zalozyc baletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 9, 2013 musieli ma racje - jak go zobaczyłem odrazu przypomniał mi sie stary GSX-R z chińskim "zakończeniem"... po prostu nie pasuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 9, 2013 jak zwykle, to kwestia gustu... ;) mam nadzieję, że dobrze brzmi. Słuchałem Diavela na wydechu Termignoni bez db-killerów, jest bardzo głośny, a w tunelach na autostradzie, pośród wielu Ducatów, slychać tylko jego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Styczeń 10, 2013 tragedia! wygląda jak chiński tłumik do rometa lub zippa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abadon 0 Napisano Styczeń 24, 2013 Cóż mi sie nie bardzo podoba ale to nie ważne :-) ważne że jest coś nowego bo jak by wszyscy mieli i lubili to samo to byłoby nudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sewer 0 Napisano Maj 27, 2013 Tez ten wydech mi sie nie podoba. Jakoś bardziej pasuje do japonca niz do Diavela. W diavelu powinien byc podwójna końcówka wydechu. O gestach sie nie dyskutuje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKmarioPL 0 Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Słuchałem Diavela na wydechu Termignoni bez db-killerów, jest bardzo głośny mialem okazje sie przejechac z tym tlumikiem, czy bardzo glosny? w kasku nie czulem roznicy, natomiast co do samej pracy silnika na tym tlumiku to roznica jest spora, silnik pracuje rowniej, przy wolnych obrotach duzo mniej telepie i szarpie sprzetem, jakos tak miekko chodzi, musze przyznac, ze chetnie przejal bym mape, ktora daja razem z tym tlumikiem... robi robote Edytowano Maj 27, 2013 przez MKmarioPL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROB 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Mnie wizualnie nie zachwyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach