Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kwinto

"Wystawiam ostatni raz a jak nie, to ją czeka metamorfoza"

Polecane posty

KGr    1

Ja tam sie na na cruiserach "wychowalem" i mnie sie tam sylwetka tego motocykla podoba. Natomiast detale (czyli w sumie wszystko oprocz sylwetki) wolaja o pomste do nieba...

BTW polecam filmy dodane do ogłoszenia:

- motocykl ma na imię ZAGŁOBA,

- na 2 filmie można też zobaczyć, jak motocykl z lekkością zrywa szutrową nawierzchnię.

Bartek

- na 2 filmie można też zobaczyć, jak motocykl z lekkością zrywa szutrową nawierzchnię.

Kaman, naprawdę dziwi Cię to? :roll: Pytam szczerze.

No ja dalej nie wiem czemu się nie sprzedał przez tyle czasu... może dlatego, że to maszkara nie z tej ziemi :D

Ja tam sie na na cruiserach "wychowalem" i mnie sie tam sylwetka tego motocykla podoba. Natomiast detale (czyli w sumie wszystko oprocz sylwetki) wolaja o pomste do nieba...

Po zastanowieniu - popieram w 100%.

Drodzy forumowicze, dukatowcy apeluję o zrzutę - kupmy to moto i zakończmy jego cierpienia.

O gustach się nie dyskutuje!@ BIAŁY!!!!

A jak to nie ?? :shock:

To przecież podstawowy temat do dyskusji !

Mi się podoba czerwony Monster bardziej niż czarny, a dla kogoś innego czarny mat to ekstaza.

Ktoś jeszcze inny woli naklejki mocy zamiast folii carbonopodobnej (co nie? - Darek ;) :mrgreen: )

Jedni wolą blondynki, inni brunetki, a jeszcze inni uważają kolor włosów za drugorzędny, bo liczą się duże...OCZY :lol:

To wszystko kwestia gustu !!

Może gdyby ktoś zostawił z Monstera tylko ramę i silnik, a reszta było własnego pomysłu i wykonania...

Pewnie, że nikt nikomu nie zabrania przerabiania Ducati na customa, ale MI może się to nie podobać.

I właśnie MI się NIE podoba. Tak samo jak to:

4381.jpg

A właścicielowi zapewne TAK, i może komuś jeszcze.

:mrgreen:

Piszę zupełnie poważnie, motocykl wart kupienia.

Jedynie ostatnią cyfrę z ceny należy obciąć.

Czoperem z silnikiem fał się nie zapier..ala w tumanach kurzu miedzy kukurydzą tylko dostojnie jeździ po bulwarze i patrzy jak szakiry wzdychają.

Bartek

O gustach się nie dyskutuje!@ BIAŁY!!!!

A jak to nie ?? :shock:

To przecież podstawowy temat do dyskusji !

Mi się podoba czerwony Monster bardziej niż czarny, a dla kogoś innego czarny mat to ekstaza.

Ktoś jeszcze inny woli naklejki mocy zamiast folii carbonopodobnej (co nie? - Darek ;) :mrgreen: )

Jedni wolą blondynki, inni brunetki, a jeszcze inni uważają kolor włosów za drugorzędny, bo liczą się duże...OCZY :lol:

To wszystko kwestia gustu !!

Może gdyby ktoś zostawił z Monstera tylko ramę i silnik, a reszta było własnego pomysłu i wykonania...

Pewnie, że nikt nikomu nie zabrania przerabiania Ducati na customa, ale MI może się to nie podobać.

I właśnie MI się NIE podoba. Tak samo jak to:

4381.jpg

Biały ja wiem, że chodzi o to, że Ty nie masz tak wyfrezowanej obudowy od sprzęgła, łańcucha ze sznura oraz dyplomu za zajęcie 1 miejsca w Międzynarodowych Zawodach Piękności Monsterów w Kórniku 2012 i z tego wyłazi to dokuczanie:-)

Ja natomiast mam z natury brzydki motocykl i nie mam co zmieniać.

Bartek

A właścicielowi zapewne TAK, i może komuś jeszcze.

:mrgreen:

Czoperem z silnikiem fał się nie zapier..ala w tumanach kurzu miedzy kukurydzą tylko dostojnie jeździ po bulwarze i patrzy jak szakiry wzdychają.

Nie pytałem gdzie i czym się zap... tylko o to, czy naprawdę dziwi Cię to że Monster 900 jest w stanie "lekko zerwać nawierzchnię szutrową".

Nie pytałem gdzie i czym się zap... tylko o to, czy naprawdę dziwi Cię to że Monster 900 jest w stanie "lekko zerwać nawierzchnię szutrową".

yyyy/... no nie dziwi. Myślę, że mógłby też zerwać asfaltową ale tego nie dali w filmie.

Bartek

masakra i to góral, z okolic limanowej, no nic, przychodzi mi do głowy jedno góralskie słowo jak widzę to moto!! BRYNDZA... heheh

rozwaliły mnie te sznurki na kierownicy...

taki góral niskopienny, jako i ja i Ty martini :lol:

no stoi bidula juz chyba ponad rok.

btw. dopiero teraz zauważyłem, jak wysoko stoi przód, mam nadzieję,że nie zmienił kąta główki ramy.

teraz to mozna przerobić na odsnieżarkę, byłby power :!:

Przyjrzałem się jeszcze raz: ten sznur, nawinięty na kierownicę to zapas linki, reszta to stryczek... czyli potwierdzenie legendy o lince którą się zakłada i jak sie nie uda, bo motek poniesie to odchodzisz wraz ze swoim pojazdem. No kurcze... a w gazetach pisano, że to tylko taka legenda.

Bartek

A ja zrobiłem drugie podejście: jak by tak zdjąć kilka detali (jak pajęczyna czy zasznurowane wzmocnienie z kierownicy) i zmienić kolorystykę, to nawet mógłby być niezły chopsterek z niego ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.