theodor 2 Napisano Kwiecień 3, 2014 Naprawdę bardzo mi się podoba pomysł z pojedyńczym otworem na soczewkę w czaszy. Wygląda super. !!! Moim zdaniem trochę dysproporcjonalnie wielkie pola numerowe na ogonie zrobiłeś, szczególnie względem tego czołowego. Ciekawe jak zmontowane będzie wyglądało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 3, 2014 Wow takie delikatne nawiazanie wyczuwam do 10-ki malowanie modelu R. No i teraz na motocyklu ciekawe....................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Kwiecień 3, 2014 Ta wstępna dysproporcja myślę, że zostanie zniwelowana poprzez czarne plastiki w czaszy i drugą czerwoną część zadupka. Sam jestem ciekawy jak to będzie wyglądało poskładane do kupy. Na plastikach jeszcze kilka naklejek znajdzie swoje miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 3, 2014 wygląda super, ubieraj i wrzucaj foty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 4, 2014 Fajne malowanie czekam na efekt końcowy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Kwiecień 4, 2014 Wygląda super. Powodzenia. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Maj 30, 2014 Mozolnie idzie praca z 999......czasu brak na własne moto :( , ale dobrze, że jest Monster :P . Dzisiaj udało mi się wykonać tank grips, jestem zadowolony. W następnym tygodniu zostanie poświęcone trochę czasu na składanie dziewiątek ( przynajmniej taki jest plan ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 6, 2014 Dzisiaj silnik przeszedł kilka poprawek lakierniczych, dostał nowe paski, został zamknięty i połączony z ramą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 6, 2014 Ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 6, 2014 Dzięki Theo. Powoli do przodu ;) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 6, 2014 lepiej powoli niż by miało się szarpać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 9, 2014 Ciąg dalszy składania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kongi25 0 Napisano Czerwiec 9, 2014 sledze i sledze ten watek i sie doczekac finalu nie moge ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 10, 2014 No Jaruś , tempo ładne narzuciłeś ,czuję że dzisiaj będzesz jeździł :wink: . Ostatnia prosta zostaje z poskładaniem tego pieknego projektu i z pewnością towarzyszy temu duża adrenalinka :) . Czekamy na końcowy efekt :thumbup: :clap: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 10, 2014 Zaczyna wyglądać :) na pewno będzie super P. S. Miło było poznać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Czerwiec 10, 2014 Ciśnienie jak w "Modzie na Sukces" kończ Panie i dawaj foty ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 10, 2014 Jakitaki, jak dobrze pójdzie to 3x9 jeździł będę gdzieś tam w Lipcu. Nie ma pośpiechu, w wolnych chwilach trzeba wszystko dokładnie poskładać co by lipy nie było :). Przyznam, że bardzo się cieszę na ten sprzęt. Redjasper, również miło było poznać :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 24, 2014 Dzisiaj gdzieś w między czasie udało się zmontować reflektor, umieścić go w odpowiednim miejscu i wstępnie przymierzyć owiewkę. Tak, to jest to! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 24, 2014 Fajna ta jednooka dziewiątka :thumbup: Rozumiem , że masz upoważnienie żeby wchodzić za linkę :?: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 24, 2014 (edytowany) Upoważnienie mam.....kupiłem :D Edytowano Czerwiec 24, 2014 przez Jarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Elegancko, szkoda tylko że przy lakierowaniu jakiegoś fajnego numeru nie wkomponowałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 25, 2014 Zostawiasz oryginalne kierownice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) Elegancko, szkoda tylko że przy lakierowaniu jakiegoś fajnego numeru nie wkomponowałeś Numerki będą na 100% tylko jako naklejki. Edytowano Czerwiec 25, 2014 przez Jarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Zostawiasz oryginalne kierownice? Wstępnie tak. Mam jeszcze ustawialene clip on'y, które były przy zakupie moto, ale jakoś mi nie podeszły. Większy problem mam jednak z setami, jeśli można to nazwać problemem ;-) .Miały być Rizomy, a tu kukuk.... nie ma już. Trzeba wybierać pomiędzy Ducabike, Lightech...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Czerwiec 26, 2014 Jarek jest trochę więcej możliwości z setami. Sprawdź sobie MR Evo5, TSS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach