Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Jarek72

Wreszcie zabrałem się za planowaną modyfikację moich 999

Polecane posty

Naprawdę bardzo mi się podoba pomysł z pojedyńczym otworem na soczewkę w czaszy. Wygląda super. !!!

Moim zdaniem trochę dysproporcjonalnie wielkie pola numerowe na ogonie zrobiłeś, szczególnie względem tego czołowego. Ciekawe jak zmontowane będzie wyglądało.

Wow takie delikatne nawiazanie wyczuwam do 10-ki malowanie modelu R. No i teraz na motocyklu ciekawe.......................

Ta wstępna dysproporcja myślę, że zostanie zniwelowana poprzez czarne plastiki w czaszy i drugą czerwoną część zadupka. Sam jestem ciekawy jak to będzie wyglądało poskładane do kupy. Na plastikach jeszcze kilka naklejek znajdzie swoje miejsce.

Mozolnie idzie praca z 999......czasu brak na własne moto :( , ale dobrze, że jest Monster :P .  Dzisiaj udało mi się wykonać tank grips, jestem zadowolony. W następnym tygodniu zostanie poświęcone trochę czasu na składanie dziewiątek ( przynajmniej taki jest plan ). 

post-87425-0-85009800-1401479940_thumb.jpg

post-87425-0-23152100-1401480007_thumb.jpg

Dzisiaj silnik przeszedł kilka poprawek lakierniczych, dostał nowe paski, został zamknięty i połączony z ramą . 

post-87425-0-48053200-1402082248_thumb.jpg

lepiej powoli niż by miało się szarpać ;)

No Jaruś , tempo ładne narzuciłeś  ,czuję że dzisiaj będzesz jeździł  :wink: .  Ostatnia prosta zostaje z poskładaniem tego pieknego projektu  i z pewnością towarzyszy temu duża adrenalinka :) . 

Czekamy na końcowy efekt  :thumbup:  :clap:  :thumbup:

Jakitaki, jak dobrze pójdzie to 3x9 jeździł będę gdzieś tam w Lipcu. Nie ma pośpiechu, w wolnych chwilach trzeba wszystko dokładnie poskładać co by lipy nie było  :).  Przyznam, że bardzo się cieszę na ten sprzęt.

Redjasper, również miło było poznać :) . 

Dzisiaj gdzieś w między czasie udało się zmontować reflektor, umieścić go w odpowiednim miejscu i wstępnie przymierzyć owiewkę. Tak, to jest to! 

post-87425-0-76727300-1403638411_thumb.jpg

post-87425-0-88507300-1403638430_thumb.jpg

Fajna ta jednooka dziewiątka  :thumbup:

Rozumiem , że masz upoważnienie żeby wchodzić za linkę  :?:  :mrgreen:

Elegancko, szkoda tylko że przy lakierowaniu jakiegoś fajnego numeru nie wkomponowałeś

Numerki  będą na 100% tylko jako naklejki.

Edytowano przez Jarek72

Zostawiasz oryginalne kierownice?

Wstępnie tak. Mam jeszcze ustawialene clip on'y, które były przy zakupie moto, ale jakoś mi nie podeszły. Większy problem mam jednak z setami, jeśli można to nazwać problemem ;-) .Miały być Rizomy, a tu kukuk.... nie ma już. Trzeba wybierać pomiędzy Ducabike, Lightech......

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.