Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
yarek72

696 czy 796

Polecane posty

Biorąc pod uwagę, że 796 jest motocyklem z nieco wyższej półki to nawet można by się pokusić o stwierdzenie że 696 ma lepiej dobrany (ubogi) zawias niż 796

nie mam porównania do 696(mimo że widziałem) bo nie miałem przyjemności nim jeździć, ale skromnie to ujmując 796 jest dla mnie motocyklem doskonałym  ,odpukać.

nawet to że wierzga przy niskich obrotach , ma dla mnie swój urok i sprawia mi radość i życzę każdemu by był tak zadowolony z swojej maszyny , również  i kolega jeżdżący 696 bo to również wspaniały sprzęt 

jest pewne powiedzenie,  wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.   -   i to jest prawda a można to zrozumieć i w inny sposób, tak by i pasowało do tego co się posiada, a co by się jeszcze chciało mieć , wiedz  nie masz czego żałować bo 696 to Piękny Ducati

Edytowano przez yarek72

Jeśli nowy to się nie zastanawiaj i bież 796. Mówię to jako świeży kierownik 696. Ja kupiłem motocykl w idealnym stanie od znajomego, forumowy, krajowy ze znikomym przebiegiem stąd 696. Jednak gdyby miał na sprzedaż 796 w takim stanie to porostu bym go kupił chociażby ze względu na mono wahacz i kilka innych smaczków które minimalnie odróżnią go od 696.

W moim przekonaniu nie prawdą też jest jak to  tu niejednokrotnie podnoszono na forum  :twisted:  że w/w motocykle nie są dobre na początek bo to czy sobie poradzisz z 696 czy 796 zależy tylko od Ciebie :mrgreen:        

Edytowano przez Kwinto

Biorąc pod uwagę, że 796 jest motocyklem z nieco wyższej półki to nawet można by się pokusić o stwierdzenie że 696 ma lepiej dobrany (ubogi) zawias niż 796

:D Dobrze napisane (powiedziane).

Tak właśnie zauważyłam, że temat ciągnie się od maja, a kolega yarek72 ma już w statusie m796, a więc decyzja została już podjęta ;)

Pomijając rzeczy ważniejsze i mniej ważne, praktyczne czy rozsądne, przy wyborze motocykla, jak już wcześniej wspomniał emvespa - nie może zabraknąć serca :)

KGr    1

Najlepsze by bylo jakby kolega yarek  sam sobie doradzal w wyborze motocykla! :D

Edytowano przez KGr

a dziękuje , ja dokonałem wyboru jakiś miesiąc temu,  z którego jestem w 100% usatysfakcjonowany 

hehe i chyba zapomniałem ze to mój temat ,myśląc ze jeden z kolegów wyżej ma jeszcze pewne wątpliwości w wyborze pomiędzy 696 a 796 ;p,,  hmm wiedz  dylemat ,co było wcześniej kura czy jajko? ;)

w każdym badz razie co do tematu ,dziękuje za wszelkie rady , wziąłem wszystkie pod uwagę , były bardzo pomocne ,wyboru dokonałem  , ducati to jest TO :thumbup:

pozdrawiam yarek72

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.