krl 0 Napisano Czerwiec 20, 2013 To może inaczej pogadaj z Zulusem o owiewkach a ja sprzedam ci do tych owiewek 999S w naprawdę dobrym stanie i dostaniesz na motocykl 6mieś gwarancji. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Czerwiec 21, 2013 Biore pod uwagę wszystkie propozycje :razz: A o tym egzemplarzu coś możecie powiedzieć? http://otomoto.pl/ducati-999-2005r-testastretta-M3478592.html Cena nie najniższa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil9912 0 Napisano Czerwiec 21, 2013 prezentuje się ładnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) Będąc na Twoim miejscu nie miałbym więcej dylematów. Za 21900 masz zwykłą wersję, gdzie pewnie w podobnych pieniądzach możesz mieć 'z całej siły dociśnięte' 999S Korala z dodatkowymi owiewkami na drogę... Edytowano Czerwiec 21, 2013 przez oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radoslaw 0 Napisano Czerwiec 21, 2013 Biore pod uwagę wszystkie propozycje :razz: A o tym egzemplarzu coś możecie powiedzieć? http://otomoto.pl/ducati-999-2005r-testastretta-M3478592.html Cena nie najniższa.... o sprzedającym legendy chodzą po forach, generalnie handlarz. Moto stoi już około roku cena z jakiej startował to 24,500 i od miesiąca poleciała do tej co teraz. Niewiele brakło a bym go widział/macał ale wcześniej byłem w Poznaniu i …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurek 0 Napisano Czerwiec 21, 2013 czerwony ładniejszy , jest po lifcie i tu masz pewność ze 2005r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Czerwiec 21, 2013 http://motomaniaxpl.otomoto.pl/ducati-999-s-M3672957.html A ten już sprzedany?! Jak jeszcze jest dostępny to ja bym się nawet nie zastanawiał nad "okazjami" z allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Lipiec 7, 2013 Szukam,szukam i szukam i znalazłem jeszcze to.Pojawiło się dzisiaj... http://allegro.pl/ducati-999s-mono-ohlina-superbike-duzo-zdjec-i3381433638.html Cena konkretna.Zna ktoś z Was ten motocykl? Ja widze brak lewego odważnika na kierownicy a z mojego doświadczenia to one same nie odpadają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 8, 2013 A ja widze obdrapany lakier na srobce, z mojego doswiadczenia one same sie nie rysuja :) C'mon! To uzywany motocykl, 95% motocykli na naszych drogach ma za soba glebe. Nie ma co trzasc portkami o takie rzeczy :) Brak odwaznika nie dyskwalifikuje moto - daje ewentualnei sygnal, ze trzeba go dokladnie na zywo obejrzec, czy to aby na pewno niegrozna gleba i czy dobrze zrobiona, i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Lipiec 8, 2013 Ja nie mowie,ze to zle moto tylko jak prawdziwy Polak zaczynam od narzekań:).W koncu to spotowy motocykl i znalezc takiego bez jakjekolwiek glebki to tylko w salonie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 8, 2013 o! :) i chociaz sam nie mam przekonania do plastiku, to 999 mi sie wizualnie podoba i niezmiernie ciekawy jestem co wykombinujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Lipiec 10, 2013 Byłem,obejrzałem....Szkoda,że pan właściciciel nie podał pare "małych" szczegółów.Owiewki to laminat malowany przez lakiernika o umiejetnościach takich jak ja a dodam,że nie mam o tym pojęcia.Ciekawa historia o tym co sie stało z oryginalnymi...podobno jechał,puściły mu zaczepy i owiewki mu odfrunęły na bok i sie połamały.Czacha też mu odfruneła i się porysowała.Jakaś apokalipsa go dotknęlą albo kara boska chyba...Z silnika jak to w angolu schodzi farba wszędzie.Łańcuch widział smar ostatnio w fabryce a gdzieś tam w stolicy ktoś mu tam wymieniał jeden pasek podobno...:).Sprzęgło czy wciśnięte czy nie wydaje podobne odgłosy.Z oryginalnych rzeczy to zbiornik,niestety na który spadła podobno wiertarka w garażu i zrobiła odprysk.Dobrze,że biore to na spokojnie bo inaczej mógłbym na to wszystko sie "lekko" zdenerwować.Zaczynam wątpić czy u nas w ojczyźnie można kupić coś naprawde dobrego.Cena według właściciela wynika z wielu dodatków który ten motocykl posiada.Z 3 metrów wyglądał ładnie.. No i oczywiście ma angielskie blachy czego też sie zapomnialo dodać...Za tą cene spodziewałem się naprawde "czegoś" innego...Kolejna nauczka.Ehhhh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Lipiec 10, 2013 Byłem,obejrzałem....Szkoda,że pan właściciciel nie podał pare "małych" szczegółów.Owiewki to laminat malowany przez lakiernika o umiejetnościach takich jak ja a dodam,że nie mam o tym pojęcia.Ciekawa historia o tym co sie stało z oryginalnymi...podobno jechał,puściły mu zaczepy i owiewki mu odfrunęły na bok i sie połamały.Czacha też mu odfruneła i się porysowała.Jakaś apokalipsa go dotknęlą albo kara boska chyba...Z silnika jak to w angolu schodzi farba wszędzie.Łańcuch widział smar ostatnio w fabryce a gdzieś tam w stolicy ktoś mu tam wymieniał jeden pasek podobno... :).Sprzęgło czy wciśnięte czy nie wydaje podobne odgłosy.Z oryginalnych rzeczy to zbiornik,niestety na który spadła podobno wiertarka w garażu i zrobiła odprysk.Dobrze,że biore to na spokojnie bo inaczej mógłbym na to wszystko sie "lekko" zdenerwować.Zaczynam wątpić czy u nas w ojczyźnie można kupić coś naprawde dobrego.Cena według właściciela wynika z wielu dodatków który ten motocykl posiada.Z 3 metrów wyglądał ładnie.. No i oczywiście ma angielskie blachy czego też sie zapomnialo dodać...Za tą cene spodziewałem się naprawde "czegoś" innego...Kolejna nauczka.Ehhhh.... zapraszam do ega. lub jeżeli jesteś zainteresowany - pisz. Ja po wypadku nie mogę się "złożyć" więc chcę sprzedać. Wiertarka mi nie spadła :) pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil9912 0 Napisano Lipiec 10, 2013 27 000 za trupa, ciekawa oferta ;-) kolega był też u mnie, tak mu to wszystko ciśnienie podniosło, że nawet kawy się nie chciał napić. Swoją drogą, obejrzałem dzisiaj aukcję, na zdjęciach i w opisie wygląda naprawdę świetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Lipiec 10, 2013 Tak to tzw polska igiełka:)Kawy nie piliśmy bo i tak na dziewiątą do domu dotarłem...O silniku nie odważe się powiedzieć,że trup.Ale własciciel niewie nic...co,gdzie,kiedy itp.Wie tylko,że igła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 10, 2013 No jak jeden pasek wymieniony, to na pewno igielka :D A tak serio - to z Twojego opisu samo moto wcale nie musialo byc zle juz po przygodzie (bo w bajki o latajacych owiewkach to ja nie wierze tak samo jak Ty :) ) - tylko ze widac zrobione jest na sztuke, a to zawsze odrzuca, bo skoro takie oczywiste rzeczy sa tak zrobione, to co siedzi w srodku, tam gdzie juz nie widac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Lipiec 11, 2013 zapraszam do ega. lub jeżeli jesteś zainteresowany - pisz. Ja po wypadku nie mogę się "złożyć" więc chcę sprzedać. Wiertarka mi nie spadła :) pozdr "Użytkownik zulus nie może otrzymywać nowych wiadomości" Taka informacja wyskakuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Lipiec 11, 2013 "Użytkownik zulus nie może otrzymywać nowych wiadomości" Taka informacja wyskakuje... a to przepraszam nie wiem dlaczego [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 11, 2013 a to przepraszam nie wiem dlaczego [email protected] Dlatego ze masz przepelniona skrzynke z wiadomosciami. Pousuwaj stare rozmowy, bedzie dzialalo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Lipiec 17, 2013 Już nie szukam...Po prostu już mam :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Lipiec 17, 2013 no to się pochwal się, więcej szczegółów coś napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach