Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
tjhamsiu

ducati 999S

Polecane posty

krl    0

To może inaczej pogadaj z Zulusem o owiewkach a ja sprzedam ci do tych owiewek 999S w naprawdę dobrym stanie i dostaniesz na motocykl 6mieś gwarancji. :D

Będąc na Twoim miejscu nie miałbym więcej dylematów. Za 21900 masz zwykłą wersję, gdzie pewnie w podobnych pieniądzach możesz mieć 'z całej siły dociśnięte' 999S Korala  z dodatkowymi owiewkami na drogę...

Edytowano przez oskar

Biore pod uwagę wszystkie propozycje :razz: A o tym egzemplarzu coś możecie powiedzieć?

http://otomoto.pl/ducati-999-2005r-testastretta-M3478592.html

Cena nie najniższa....

o sprzedającym legendy chodzą po forach, generalnie handlarz. Moto stoi już około roku cena z jakiej startował to 24,500 i od miesiąca poleciała do tej co teraz. Niewiele brakło a bym go widział/macał  ale wcześniej byłem w Poznaniu i ….  

Szukam,szukam i szukam i znalazłem jeszcze to.Pojawiło się dzisiaj...

http://allegro.pl/ducati-999s-mono-ohlina-superbike-duzo-zdjec-i3381433638.html

Cena konkretna.Zna ktoś z Was ten motocykl?

Ja widze brak lewego odważnika na kierownicy a z mojego doświadczenia to one same nie odpadają...

KGr    1

A ja widze obdrapany lakier na srobce, z mojego doswiadczenia one same sie nie rysuja :)

C'mon! To uzywany motocykl, 95% motocykli na naszych drogach ma za soba glebe. Nie ma co trzasc portkami o takie rzeczy :) Brak odwaznika nie dyskwalifikuje moto - daje ewentualnei sygnal, ze trzeba go dokladnie na zywo obejrzec, czy to aby na pewno niegrozna gleba i czy dobrze zrobiona, i tyle.

Ja nie mowie,ze to zle moto tylko jak prawdziwy Polak zaczynam od narzekań:).W koncu to spotowy motocykl i znalezc takiego bez jakjekolwiek glebki to tylko w salonie...

KGr    1

o! :)

i chociaz sam nie mam przekonania do plastiku, to 999 mi sie wizualnie podoba i niezmiernie ciekawy jestem co wykombinujesz :)

Byłem,obejrzałem....Szkoda,że pan właściciciel nie podał pare "małych" szczegółów.Owiewki to laminat malowany przez lakiernika o umiejetnościach takich jak ja a dodam,że nie mam o tym pojęcia.Ciekawa historia o tym co sie stało z oryginalnymi...podobno jechał,puściły mu zaczepy i owiewki mu odfrunęły na bok i sie połamały.Czacha też mu odfruneła i się porysowała.Jakaś apokalipsa go dotknęlą albo kara boska chyba...Z silnika jak to w angolu schodzi farba wszędzie.Łańcuch widział smar ostatnio w fabryce a gdzieś tam w stolicy ktoś mu tam wymieniał jeden pasek podobno...:).Sprzęgło czy wciśnięte czy nie wydaje podobne odgłosy.Z oryginalnych rzeczy to zbiornik,niestety na który spadła podobno wiertarka w garażu i zrobiła odprysk.Dobrze,że biore to na spokojnie bo inaczej mógłbym na to wszystko sie "lekko" zdenerwować.Zaczynam wątpić czy u nas w ojczyźnie można kupić coś naprawde dobrego.Cena  według właściciela wynika z wielu dodatków który ten motocykl posiada.Z 3 metrów wyglądał ładnie..

No i oczywiście ma angielskie blachy czego też sie zapomnialo dodać...Za tą cene spodziewałem się naprawde "czegoś" innego...Kolejna nauczka.Ehhhh....

Byłem,obejrzałem....Szkoda,że pan właściciciel nie podał pare "małych" szczegółów.Owiewki to laminat malowany przez lakiernika o umiejetnościach takich jak ja a dodam,że nie mam o tym pojęcia.Ciekawa historia o tym co sie stało z oryginalnymi...podobno jechał,puściły mu zaczepy i owiewki mu odfrunęły na bok i sie połamały.Czacha też mu odfruneła i się porysowała.Jakaś apokalipsa go dotknęlą albo kara boska chyba...Z silnika jak to w angolu schodzi farba wszędzie.Łańcuch widział smar ostatnio w fabryce a gdzieś tam w stolicy ktoś mu tam wymieniał jeden pasek podobno... :).Sprzęgło czy wciśnięte czy nie wydaje podobne odgłosy.Z oryginalnych rzeczy to zbiornik,niestety na który spadła podobno wiertarka w garażu i zrobiła odprysk.Dobrze,że biore to na spokojnie bo inaczej mógłbym na to wszystko sie "lekko" zdenerwować.Zaczynam wątpić czy u nas w ojczyźnie można kupić coś naprawde dobrego.Cena  według właściciela wynika z wielu dodatków który ten motocykl posiada.Z 3 metrów wyglądał ładnie..

No i oczywiście ma angielskie blachy czego też sie zapomnialo dodać...Za tą cene spodziewałem się naprawde "czegoś" innego...Kolejna nauczka.Ehhhh....

zapraszam do ega. lub jeżeli jesteś zainteresowany - pisz. Ja po wypadku nie mogę się "złożyć" więc chcę sprzedać. Wiertarka mi nie spadła :)

pozdr

27 000 za trupa, ciekawa oferta ;-) kolega był też u mnie, tak mu to wszystko ciśnienie podniosło, że nawet kawy się nie chciał napić. Swoją drogą, obejrzałem dzisiaj aukcję, na zdjęciach i w opisie wygląda naprawdę świetnie. 

Tak to tzw polska igiełka:)
Kawy nie piliśmy bo i tak na dziewiątą do domu dotarłem...

O silniku nie odważe się powiedzieć,że trup.Ale własciciel niewie nic...co,gdzie,kiedy itp.Wie tylko,że igła:)

KGr    1

No jak jeden pasek wymieniony, to na pewno igielka :D

A tak serio - to z Twojego opisu samo moto wcale nie musialo byc zle juz po przygodzie (bo w bajki o latajacych owiewkach to ja nie wierze tak samo jak Ty :) ) - tylko ze widac zrobione jest na sztuke, a to zawsze odrzuca, bo skoro takie oczywiste rzeczy sa tak zrobione, to co siedzi w srodku, tam gdzie juz nie widac...

zapraszam do ega. lub jeżeli jesteś zainteresowany - pisz. Ja po wypadku nie mogę się "złożyć" więc chcę sprzedać. Wiertarka mi nie spadła :)

pozdr

"Użytkownik zulus nie może otrzymywać nowych wiadomości"

Taka informacja wyskakuje...

KGr    1

a to przepraszam nie wiem dlaczego [email protected]

Dlatego ze masz przepelniona skrzynke z wiadomosciami. Pousuwaj stare rozmowy, bedzie dzialalo :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.