Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

blejz23

reanimacja ss'a 900

Polecane posty

no niestety nie ;) chcialbym jeszcze tarcze powymieniac ale narazie brak funduszy , wahacz troche poobdzierany i takie tam :/ ale najwazniejsze ze serducho zdrowe ( chyba :D )

No właśnie cinek ma moje ostatnie części , teraz się dogadujemy jak je sobie odbiorę i w week będę juz odpalał . Tak btw jakieś porady przed pierwszym uruchomieniem silnika macie koledzy ?

Sent from my Lumia 710 using Tapatalk

koniecznie odmów modlitwę :) co z tego, że po kapitalnym remoncie - w końcu to Ducati :D :D :D

Edytowano przez johnnyb88

koniecznie odmów modlitwę

do desmoszatana :twisted:  walnij flache i do odciny! niech się wszystko dobrze ułoży :mrgreen:

KGr    1

Powiedz mu kilka czulych slow do wydechu a potem poglaszcz po baku. Jak twoje moto Cie lubi to jeszcze posmyraj go miedzy cylinderkami, wtedy odpai na pewno. Ale jak Cie nie lubi to sie obrazi ze przegiales i zapomnij o jezdzeniu...

KGR bez urazy, ale jak masz prośbę do żony/koleżanki/dziewczyny to też mówisz czułe słówka do jej p u p y? Ja bym po prostu pogadał z nim zaraz po tym jak zalałbym go płynami :) blejz23 musisz pokazać kto tu jest jeździec i Pan :)

Powiedz mu kilka czulych slow do wydechu a potem poglaszcz po baku. Jak twoje moto Cie lubi to jeszcze posmyraj go miedzy cylinderkami, wtedy odpai na pewno. Ale jak Cie nie lubi to sie obrazi ze przegiales i zapomnij o jezdzeniu...

Oj zartownisie , chodzi mi o techniczne sprawy , takie jak wiciagniecie świec i pokrecic chwile rozrusznikiem co by olej się najpierw rozprowadził bez nadmiernego obciążenia :) ale czy coś jeszcze ?

KGr    1

KGR bez urazy, ale jak masz prośbę do żony/koleżanki/dziewczyny to też mówisz czułe słówka do jej p u p y? 

chcialem skomentowac, ale pojechalbym chyba za bardzo po bandzie, wiec niech bedzie ze masz racje :) Gdzie motor ma uszy? :}

Oj zartownisie , chodzi mi o techniczne sprawy , takie jak wiciagniecie świec i pokrecic chwile rozrusznikiem co by olej się najpierw rozprowadził bez nadmiernego obciążenia :) ale czy coś jeszcze ?

Wiemy, trzymamy kciuku po prostu i zartujemy zeby oczekiwanie szybciej mijalo :)

będziesz się modlił to dodaj mojego do modlitwy bo też jeszcze nie odpalałem ;p

moto powoli nabiera kszatlu :) jutro koniec i kilka fotek tez bedzie , szkoda tylko ze pogoda sie skwasila i marzne w tym garazu :(

O sam malujesz proszkowo? Też się kiedyś tym trudniłem, zawodowo znaczy, lecz koledzy pomogli...
Brawo, elementy wyglądają świetnie, więc zapowiada się nie lada premiera....

martini jak bys czytal co nie co to bys wiedzial ze nie bylo tutaj proszkowego malowania :)  .... ale mam wrazenie ze niektere czesci to nie ominie po jakims czasie uzytkowania :) ale poczekamy z\obaczymy :) w koncu to juz tylko malowanie ...

poleglem dzis ... az szkoda gadac ile nerwow dzis stracilem . zachcialo mi sie wymieniac plyn w tylnym hamulcu ...

poleglem dzis ... az szkoda gadac ile nerwow dzis stracilem . zachcialo mi sie wymieniac plyn w tylnym hamulcu ...

hahah co problemik z odpowietrzeniem? :razz:

Napisano (edytowany)

ta :D juz zazegnany na szescie

Edytowano przez blejz23

na przyszly week , wczesniej poleglem a teraz praca mnie blokuje

hahaha :D tak arku tak :D

a doleje jeszcze oliwy do ognia a co - post-87917-0-63759400-1399405920_thumb.jpg taki suchar wyszedl

Napisano (edytowany)

robotka reczna , specjalnosc KGr;a :D :D :D :D :D od niego mam to cacko  ;)

Edytowano przez blejz23

Napisano (edytowany)

post-87917-0-84880500-1399747467_thumb.jpgpost-87917-0-02384200-1399747478_thumb.jpgpost-87917-0-17391700-1399747486_thumb.jpgpost-87917-0-80016100-1399747494_thumb.jpgpost-87917-0-48701500-1399747504_thumb.jpgpost-87917-0-34730900-1399747515_thumb.jpgpost-87917-0-05514700-1399747526_thumb.jpg

THE END

ps. tak wiem kasku nie kladzie sie na glebie

ps2 . dziekuje wszystkim tym ktorzy mniej lub wiecej ale jednak mi pomgli :)

Edytowano przez blejz23

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.