Bagi 0 Napisano Luty 20, 2014 Martyn zobacz kto jest autorem tego bloga(http://www.menshealt...spam-na-forach/), czyżby to był tylko przypadkowy zbieg okoliczności? A poza tym, nazwy nie mają podlinkowanej w stopce bo zostało to zmienione i już nie można wykonywać takich praktyk na tym forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Luty 20, 2014 (edytowany) Usunięto na prośbę autora Prośba do moda: proszę o usunięcie moich postów w tym temacie. Nie mają merytorycznego związku. Dziękuje. Edytowano Luty 20, 2014 przez Moderator004 prośba autora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Luty 20, 2014 Nigdy nie napisalem ze bylem niezadowolony z uslug tej ze firmy. Bo nigdy nic u noich nie robilem .Bylem tylko raz na pokazaniu motocykla w celach przed zakupowych.Ty tworzysz insynuacje ze bylem niezadowolony z usług.Nigdy nic takiego nienapisalem.Wrecz przeciwnie napialem ze obejzeli motocykl powiedzieli ze ok chcialem zaplacic ale nie cheli wziasc kasy.I tak tez napisalem na forum .Juz nie chce mi sie szukac wątku ale tak bylo.Skonczmy temat o motomaniax i zajmijmy sie tematem Bagiego.Bo takie spory do niczego nie prowadzą jak widac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator-4 0 Napisano Luty 20, 2014 Proszę trzymać się tematu , jeżeli zachodzi potrzeba zakładamy nowy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Luty 21, 2014 Wracając do tematu ;) Wróciły zegary z przeprogramowania pod mój immobilizer, co oznacza że już niedługo będzie można odpalić potworka :smile: Zakupiłem też sety, czyli małymi krokami projekt zbliża się do ukończenia :smile: Teraz trzeba będzie przysiąść nad wydechem i tu prośba do Was, jak macie jakiś oryginalny pomysł jak on powinien wyglądać, to proszę o sugestie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 21, 2014 Zrob prosze jakies fajne spaghetti a wtedy kominy bedziesz mogl powiesic chocby na sznurku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 22, 2014 http://www.sc-project.com/ducati_monster_photogallery_cr_t.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Marzec 6, 2014 Cześć, W oczekiwaniu na pomalowane graty, zacząłem rozglądać się za końcówkami wydechów i wpadła mi okazja zakupu tłumików Mivv x-cone: może ktoś z Was ma je zamontowane albo słyszał na żywo jak pracują w Ducacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 6, 2014 Mivv to Mivv jak myślę. https://www.youtube.com/watch?v=TknJijX9-NU&feature=youtube_gdata_player Wrzucałem na forum moje Mivv'y z YT zarówno z killerami jak i bez. Tapatalknięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 6, 2014 Jak brzmia tak jak moto Bialego, to bierz w ciemno :) Mnie zazdrosc bierze ilekroc za nim jade :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 6, 2014 może ktoś z Was ma je zamontowane albo słyszał na żywo jak pracują w Ducacie? Obsługujemy Monstera DS1000 na takich i są mocno rozczarowujące... w zasadzie zero basu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Marzec 6, 2014 Wychodzi na to, że żeby był bass to musi być odpowiednio duża pucha. Dzięki panowie za radę, odpuszczam sobie Mivvy X-cone(chociaż cena była atrakcyjna) i będę szukał czegoś innego. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Marzec 17, 2014 Pomału bo praca zawodowa nie pozwala na więcej ale jednak do przodu ;) Zabrałem się za dekiel sprzęgła, muszę jeszcze położyć anodę oraz wyciąć dziurę w deklu: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) nie ma to jak suchar, mniej roboty jak sie chce komus sprzeglo pokazac :P (nie mniej jednak, wyglada bardzo, BARDZO, obiecujaco...) Edytowano Marzec 17, 2014 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 17, 2014 nie ma to jak suchar +1 szkoda, że to drogi gips bo przydałby się w tym projekcie Bagi anoda na czarno będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Marzec 17, 2014 suchar też mi się podoba ale trochę kasa mnie trzyma. Fajnie by było budować motocykl jakby można było otworzyć katalog z markowymi akcesoriami i zamawiać co się wymarzy, a tak żeby coś zbudować, to trzeba kombinować i samemu coś dłubać ale przynajmniej jest oryginalnie :smile: Bagi anoda na czarno będzie? na złoto :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Marzec 17, 2014 Odemnie OT /ciach/ a ode mnie ostrzeżenie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Marzec 21, 2014 Jednak będzie gąsienica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Marzec 21, 2014 Gąsienica zewsze mega się prezentuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) Sorry, ale takie rzeczy to się spawa z ciętych kolanek a nie z prostej rury. Edytowano Marzec 21, 2014 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 21, 2014 Bo ja wiem... http://www.fresco-exhaust.com/monster-696-796-1100-ligne-complete-double-rond-carbone-p-285.html Chociaz z drugiej strony pewnie wygladaloby ladniej, ale poczekajmy na efekt koncowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Marzec 21, 2014 Sorry, ale takie rzeczy to się spawa z ciętych kolanek a nie z prostej rury. jesteś pewien?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pmcpoznan 0 Napisano Marzec 21, 2014 Bardzo ładny reflektor. Gdzie taki mogę szukać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 21, 2014 Jeśli probowałeś podrobić to rękodzieło to Ci nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 21, 2014 Gorący doping zawsze mobilizuje do pracy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach