faza 15 Napisano Kwiecień 4, 2010 Frencci,na testach poznasz ich...po czasie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nickname 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 Moje M600 z 2000 roku, nic szczególnego, po prostu fabryka... no może poza tłumikami :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 pragnę przedstawić mojego Monstera... dziś odbyła się sesja w Karkonoszach , okolice Spindla :) 2009 r. , pełen oryginał bez udziwnień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madi 3 Napisano Kwiecień 28, 2010 mój Księciunio został wysłany na trening.... Przeżył! fotki przed i po treningu... Absolutnie boski w prowadzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 29, 2010 A to moj nowy nabytek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 Madi rządzisz. Baba na kolanko :shock: Ha ha chciał bym zobaczyć miny "missczów" prostej którym utarłaś nosa wyprzedzając ich w zakręcie po zewnętrznej :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Madi rządzisz. Baba na kolanko :shock: Ha ha chciał bym zobaczyć miny "missczów" prostej którym utarłaś nosa wyprzedzając ich w zakręcie po zewnętrznej :mrgreen: Madi jak pokazałem Alice i powiedziałem "patrz tak sie jeżdzi" wyczułem lekkie zdenerwowanie, ma kobieta instynkt rywalizacji już się boje tych naszych dzieci. W/w dotyczą także mnie, tez bym tak , ale wiesz szkoda kombi itd ;) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Maj 9, 2010 Na kazdego przychodzi kiedys pora... http://picasaweb.google.com/pg.gajos/MojWlasnyPotwor Pierwsze chwile po odbiorze motocykla to nienajlepszy moment na robienie zdjec dlatego tez wyszlo jak wyszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 9, 2010 Od Kaspra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 9, 2010 Obejrzałem, przejechałem się. Sprzęcior naprawdę zacny. Gratuluję jeszcze raz zakupu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Maj 9, 2010 Dzieki Theo za oblatanie. @Frencci: nie, z UK. Dzieki Franz za maczanie w tym swoich paluchow ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 9, 2010 Pokaż się jakoś, również chętnie obejrzę na żywca :twisted: Mod proszony o interwencję! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Maj 9, 2010 Niedlugo pewnie zjawie sie u Was. Pare duperelek na rozruch przyda sie zrobic - Teos juz wyczail... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Maj 9, 2010 Dawać foty nie spamować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 9, 2010 Dawać foty nie spamować :P No przeca masz link 3-4 posty wyżej, spamerze :lol: Mod proszony o interwencję :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 9, 2010 Brrr...nie prowokuj Delty bo ostatnio naostrzyl pazury na max ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 10, 2010 Gajos! Wielkie graty! Bardzo , bardzo się cieszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 10, 2010 Niezły , tylko jakiś taki czerwony... Gratulacje!! Dobrze , że nie realizowałeś wcześniej przedstawianych (ku niemałej dezaprobacie) planów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 11, 2010 Brrr...nie prowokuj Delty bo ostatnio naostrzyl pazury na max ;) naostrzył na pajaców z marketu, ci są na odstrzał natychmiast :!: Gajos jeszcze raz gratuluję! ;) I dziwię się, że jest jeszcze zielony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banan 0 Napisano Maj 24, 2010 Moja zabawka wygląda tak, trafił do mnie z Łodzi..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Maj 24, 2010 narazie w stanie surowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 24, 2010 Wilu no to już masz czym jeżdzić!! Fajny sprzęcik :shock: Gratulacje , dobrze że wszystko dobrze się skończyło. :D To jak o której wylatujesz na meeting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Maj 25, 2010 jeszcze nie mam, stoi w Crofton w stanie Maryland :lol: , na meeting jade St-kiem, jeszcze niewiem o ktorej, dam znac w czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 25, 2010 Daj numer do siebie to się zgadamy. Mogę polecić przez stalówkę , to Cię zahaczę i polecimy razem. Wstępnie myślałem ok południa. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 25, 2010 Ja będę jechał z Rzeszowa, może polecimy razem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach