Piter748 0 Napisano Maj 26, 2010 Cześć Pablo , jakoś żadko bywasz na forum . Chętnie - zaplanowałem wyjazd po 11 w piątek .Potem przez Nisko po Wila i przez Lublin do Wawy. Pasuje Ci? Mój telefon 697 610 932. Może zadzwoń to się jakoś ustawimy. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 26, 2010 Cześć. Pora i trasa jest ok. Skąd planujesz start ? Mój numer 0608601100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 A to mój potwór, nic w nim nie przerabiałem, taki kupiony z LED-ami z tyłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Łdniutki. :mrgreen: Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komin 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 to i ja się pochwalę :) zdjęcie z wczorajszej sesyjki: http://aeternus.keithar.com/wp-content/ ... dukat1.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 4, 2010 Super motorki :) Ja też się pochwale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 4, 2010 moja wiosna :twisted: I jak widać narybek, wielbicielek Ducati rośnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 janas to juz sie robi <font color='red'>[desmo]</font> - napisz posta w kupie a nie w kazdym watku wklejasz ten sam tekst Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 A to mój Motorydwan Monster. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 A to mój potwór, nic w nim nie przerabiałem, taki kupiony z LED-ami z tyłu. seerek, fajny ten twoj monster. a co to za lusterka ? bo raczej nie seryjne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 nie seryjne? mam takie same. znaczy że mam przerobionego potwora? <font color='red'>[desmo]</font>! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Piękne te Wasze Potworki! To był jednak dobry wybór! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 11, 2010 Oczywiscie ze DOBRY! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 11, 2010 A to mój. Gdyby ktoś jeszcze go nie widział ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 theodor maźnij no tę fotkę farbą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 12, 2010 Teo! Twój M jest poza konkurencją... po prostemu BAJkA!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 A to mój potwór, nic w nim nie przerabiałem, taki kupiony z LED-ami z tyłu. seerek, fajny ten twoj monster. a co to za lusterka ? bo raczej nie seryjne... seryjne, nieseryjne :mrgreen: i tak w nich g... widać :evil: , obraz pływa jak jadę, może ciężarki na kierze coś pomogą :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 13, 2010 A tutaj próbuję okiełznać potwora :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Ostatnio u mnie w lesie widziałem takie dwa heh po łikendzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 14, 2010 O staaary widze ze spoko weekendziki tam u Was! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Czerwiec 18, 2010 No to może i ja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 19, 2010 Fajna machina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gilbertxyz 0 Napisano Lipiec 13, 2010 Wyprowadziłem Monstera na krótki spacer w Beskidy. Zdjęcia średnio wyszły, robione w pełnym słońcu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saren 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Wyprowadziłem Monstera na krótki spacer w Beskidy. Zdjęcia średnio wyszły, robione w pełnym słońcu.... Kolego jakbyś dał blendę po lewej stronie to nie porobiły się takie ostre cienie :) a Monsterek rewelka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Lipiec 24, 2010 chciałem się pochwalić swoimi modyfikacjami jakie poczyniłem, mi się podoba, no ale szału nima ;) z resztą sami oceńcie tylko szczerze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach