Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

Fajne 696, myślę że warto by dodać odrobinę więcej Rizomy, sety - rewelacja, w końcu monster jest 1-no osobowy :mrgreen:

w koncu mam i ja :) dzisiaj stalem sie posiadaczem monstera 620. Fotki zamieszcze w ciagu kilku dni pewnie.

Zostawilem go dzisiaj na wymiany plynow itp, pozostalo mi tylko kupno opon i ich zalozenie no i......... zdanie prawka bo egzamin dopiero w piatek ;p

w koncu mam i ja :) dzisiaj stalem sie posiadaczem monstera 620. Fotki zamieszcze w ciagu kilku dni pewnie.

Zostawilem go dzisiaj na wymiany plynow itp, pozostalo mi tylko kupno opon i ich zalozenie no i......... zdanie prawka bo egzamin dopiero w piatek ;p

Heh, to podobnie do mnie. Wpierw był Dukat, potem serwis, oponki, trochę śmigania i dopiero egzam ;) Powodzenia :) Będzie git :)

Gorzko widziałem go na alledrogo. Stał tam jakiś czas, początkowo wystawiony za około 12tys a potem coraz mniej. Z tego co pamiętam ostatnio go widziałem za trochę ponad 10tys :) Dużo utargowałeś?

Jak go ogladałem cena wyjściowa była 11 500zł, cieżko do targowania, ale motorek mi się spodobał, test trasy powrotnej w nocy ok 170km przeszedł wzorcowo :) Miałem coś zakupić nowszego, ale ten jakoś mnie urzekł :), a i fajna baza do zmian jest, bo w sumie pełny orginał - jakieś tam drobnostki sa zmienione.

noooo to misja chyba wykonana :)

dzisiaj tj . 13 piatek godz. 6.00 (wymazona data i godzina na egzamin hahahaahha) zdalem egz.

Czekam na kuriera bo ma sie zjawic z oponami (Piloty) :) i nawet wczoraj udalo mi sie zalatwic garaz dla wloskiego mlodzienca co by pod chmurka nie musial sie meczyc

noooo to misja chyba wykonana :)

dzisiaj tj . 13 piatek godz. 6.00 (wymazona data i godzina na egzamin hahahaahha) zdalem egz.

Czekam na kuriera bo ma sie zjawic z oponami (Piloty) :) i nawet wczoraj udalo mi sie zalatwic garaz dla wloskiego mlodzienca co by pod chmurka nie musial sie meczyc

no to gratulacje :)

Tomtom nie no brzydkie toto, podobno psuje się non stop i nie jeździ :lol: :P ;)

ale nic to gratulacje :mrgreen: oby się sprawował lepiej jak narzeczona ;)

Oto moje szczęście - od 4 dni mieszka w moim garażu.

Może to głupio zabrzmi, ale chyba się w nim zakochałem :lol:

post-426-1366036316,9079_thumb.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.