Romelas 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Bardzo proszę poniżej kilka fotek mojego nabytku : :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Fajne 696, myślę że warto by dodać odrobinę więcej Rizomy, sety - rewelacja, w końcu monster jest 1-no osobowy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 27, 2010 I nawet lusterka od Aprilki fajnie pasują :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 28, 2010 fajny sprzet :) zazdraszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Ale piękne czarne Panie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabeleira 0 Napisano Sierpień 9, 2010 w koncu mam i ja :) dzisiaj stalem sie posiadaczem monstera 620. Fotki zamieszcze w ciagu kilku dni pewnie. Zostawilem go dzisiaj na wymiany plynow itp, pozostalo mi tylko kupno opon i ich zalozenie no i......... zdanie prawka bo egzamin dopiero w piatek ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Powodzonka!! CZEKAMY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Sierpień 9, 2010 w koncu mam i ja :) dzisiaj stalem sie posiadaczem monstera 620. Fotki zamieszcze w ciagu kilku dni pewnie. Zostawilem go dzisiaj na wymiany plynow itp, pozostalo mi tylko kupno opon i ich zalozenie no i......... zdanie prawka bo egzamin dopiero w piatek ;p Heh, to podobnie do mnie. Wpierw był Dukat, potem serwis, oponki, trochę śmigania i dopiero egzam ;) Powodzenia :) Będzie git :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 11, 2010 Mój nowy monster - seria tym razem, oprócz jakiś tam drobnostek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Gorzko widziałem go na alledrogo. Stał tam jakiś czas, początkowo wystawiony za około 12tys a potem coraz mniej. Z tego co pamiętam ostatnio go widziałem za trochę ponad 10tys :) Dużo utargowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 11, 2010 Jak go ogladałem cena wyjściowa była 11 500zł, cieżko do targowania, ale motorek mi się spodobał, test trasy powrotnej w nocy ok 170km przeszedł wzorcowo :) Miałem coś zakupić nowszego, ale ten jakoś mnie urzekł :), a i fajna baza do zmian jest, bo w sumie pełny orginał - jakieś tam drobnostki sa zmienione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabeleira 0 Napisano Sierpień 13, 2010 noooo to misja chyba wykonana :) dzisiaj tj . 13 piatek godz. 6.00 (wymazona data i godzina na egzamin hahahaahha) zdalem egz. Czekam na kuriera bo ma sie zjawic z oponami (Piloty) :) i nawet wczoraj udalo mi sie zalatwic garaz dla wloskiego mlodzienca co by pod chmurka nie musial sie meczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 13, 2010 noooo to misja chyba wykonana :) dzisiaj tj . 13 piatek godz. 6.00 (wymazona data i godzina na egzamin hahahaahha) zdalem egz. Czekam na kuriera bo ma sie zjawic z oponami (Piloty) :) i nawet wczoraj udalo mi sie zalatwic garaz dla wloskiego mlodzienca co by pod chmurka nie musial sie meczyc no to gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Graty!! :mrgreen: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 13, 2010 Wrzucam kilka fot mojego nowego monsterka 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 13, 2010 Niezły monster :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Tomtom nie no brzydkie toto, podobno psuje się non stop i nie jeździ :lol: :P ;) ale nic to gratulacje :mrgreen: oby się sprawował lepiej jak narzeczona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 13, 2010 ....dzieki Gorzko - przyjacielu. ..delta pałko 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Sierpień 13, 2010 mi się podaba ;) fajne ma kolorki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 13, 2010 no bardzo ładny... za ile udało Ci się zhandlować 620..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 13, 2010 no bardzo ładny... za ile udało Ci się zhandlować 620..? Moja 600-setka zostaje w rodzinie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porsa 0 Napisano Sierpień 22, 2010 Oto moje szczęście - od 4 dni mieszka w moim garażu. Może to głupio zabrzmi, ale chyba się w nim zakochałem :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 22, 2010 Sliczota! I nie wzbudza wątpliwości.GRATULACJE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 23, 2010 ładny ładny 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach