musieli 30 Napisano Marzec 8, 2011 Jeszcze tylko nie mogę w praktikerze ani castoramie dobrać zaslepek do ramy :/ Błagam, powiedz, że żartujesz... już znam takie jedno 748 z gałkami meblowymi w ramie... Dobrą "zaślepką" otworu centralnej szpilki między cylindrami są crashpady ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 8, 2011 Jeszcze tylko nie mogę w praktikerze ani castoramie dobrać zaslepek do ramy :/ Bardziej tu chyba chodzi o otwory w tylnej części - po ucięciu ogona. Też mam tam "czarne dziury" :oops: P.S. Moto super się prezentuje - no i kolorek "najszybszy" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech 0 Napisano Marzec 8, 2011 Jeszcze tylko nie mogę w praktikerze ani castoramie dobrać zaslepek do ramy :/ Błagam, powiedz, że żartujesz... już znam takie jedno 748 z gałkami meblowymi w ramie... Dobrą "zaślepką" otworu centralnej szpilki między cylindrami są crashpady ;) hehe tak tak będą crashpady jak $$$ wpadnie, a chodzi konkretnie o zaślepienie otworów w ramie po cięciu ogona, dziś praktiker następnie castorama powrót bez zaślepek każdy ze "specjalistów" pracujących w tych budowlanych molochach mówi nie ma. jutro jadę do hydraulicznego nastepnie do specjalistycznego o nazwie milion pierdół :lol: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Marzec 8, 2011 A jaka tam jest średnica wewnętrzna rurki ?? Może by podpasowały rowerowe bar-endy czyli zaślepki w kierownice.... One pasują w średnice do ok 19mm ale na pewno można by je zmodyfikować.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 8, 2011 17mm Ale błagam, nie wracajmy do tematów w stylu oklein drewnopodobnych :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Marzec 8, 2011 A zewnętrzna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech 0 Napisano Marzec 8, 2011 wew. 18mm, zew. 22mm Temat wraca więc niech ktoś zbierze info do kupy na temat cięcia ogona i przyklei bo jak widzę nie tylko ja robię ten zabieg i większość nowych ludzi jak się spodoba i zobaczy, że jest to dziecinnie proste pewnie tez to zrobi i znów zada pytanie. Jezeli ktoś znalazł zaślepke pasującą proszę o podanie dokładnie od czego konkretnie w jakim sklepie nie regał z metalami lub plastikami bo tam jest tego milion w tedy napewno pytanie się nie powtórzy i nie będzie kolejnych pytań o pierdoły drewnopodobne okleiniarsko rzeźbiarskie. PS: Ja mogę komuś kto to ogarnie wrzucić rysunki Cad kompletnego stelaża(wraz z migaczami i uchwytem pod rrejestracje) jedyny problem polega na tym że otwory na migacze zwymiarowałem nie pod oryginalne więc jest tylko jeden otwór na gwint migacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fadi 0 Napisano Marzec 8, 2011 A tu moje potworki :) Jeszcze przed zmianami. Teraz juz jest otwarte sprzegło (czekam jeszcze tylko na dekielek) no i myślęże uda sie w tym roku może wydechy wymienic ;) Jak tylko bedę miał zdjęcia jakiejś ewolucji to podeśle. Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 8, 2011 "Stado" zawsze wygląda lepiej niż pojedynczy osobnik. ;) Piękności :roll: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech 0 Napisano Marzec 8, 2011 Zdjęcie nr. 2 (środkowe) wydaję mi się że jest to kwintesencja Chillout'u motocyklowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 9, 2011 śliczne potworki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 9, 2011 Ładne monsterki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 9, 2011 witam, wpadłem dziś na pomysł żeby wrzucić parę fotek mojego Monsterka. niestety zdjęcia zrobione " jabłuszkiem " :lol: więc takie sobie, ale zawsze coś... Jeszcze parę gadżetów dostanie.... osłony pasków i osłona zębatki z RIZOMY i nową półkę już zamówiona u Darka widzę że ktoś skandalicznie podnosi poziom! ...ale bardzo dobrze, tak trzymać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 10, 2011 widzę że w swojego Streetfightera też ubierasz w ładne cacuszka... idzie wiosna więc do miłego spotkania na trasie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 10, 2011 widzę że w swojego Streetfightera też ubierasz w ładne cacuszka...idzie wiosna więc do miłego spotkania na trasie... ;) staram sie trzymac poziom windowany przez Ciebie i 2wheels! do milego... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dimitrus 0 Napisano Marzec 11, 2011 No i stało się :) Jestem posiadaczem Monstera 695. Póki co jedzie z Włoch, ale wkrótce pochwalę się fotami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 11, 2011 No i stało się :) Jestem posiadaczem Monstera 695. Póki co jedzie z Włoch, ale wkrótce pochwalę się fotami... Ciesze się razem z toba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 11, 2011 No i stało się :) Jestem posiadaczem Monstera 695. Póki co jedzie z Włoch, ale wkrótce pochwalę się fotami... Gratulacje, pochwal się jak zajedzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 11, 2011 No to teraz będziesz miał okazję jeżdzić podczas śpiewania... Albo śpiwać w czasie jazdy!!! Sam to czasami robę :D Fajnie -gratulacje! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domin 0 Napisano Marzec 13, 2011 No i stało się :) Jestem posiadaczem Monstera 695. Póki co jedzie z Włoch, ale wkrótce pochwalę się fotami... gratuluję zakupu, świetna maszyna :thumbup: w jakim malowaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dimitrus 0 Napisano Marzec 13, 2011 Wersja Dark. Na dniach odbieram/załatwiam wszystkie formalności związane ze sprowadzeniem, później przyjdzie czas na duży przegląd, pucowanie, zdjęcia, a przede wszystkim - jazdę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 13, 2011 Wersja Dark. Na dniach odbieram/załatwiam wszystkie formalności związane ze sprowadzeniem, później przyjdzie czas na duży przegląd, pucowanie, zdjęcia, a przede wszystkim - jazdę :mrgreen: To 695 wychodziło w wersji DARK :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 14, 2011 Może 695 DARK w sensie, że czarny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 14, 2011 Mój Monster jeszcze przed drobnymi zmianami, już po serwisie, którymi oczywiście się pochwale jak już bedą wykonane :) Termiki grzmią niesamowicie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 14, 2011 Kurde faaajnyy 8-) Czemu zdjąłeś błotnik z tylnegp koła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach