yang 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 Ta nalepka.. heh dopiero teraz rozwiała moje wątpliwości.Mam taką samą na ogonie, była już jak przywiozłem motocykl, myślałem odlepić, nie odlepić, odlepić, nie odlepić.. Jest tam cały czas, a Twój bak mnie olśnił, że to niekoniecznie musi znaczyć ze leję na ducati (co mnie właśnie bardzo zastanawiało ;) ), tylko leję do ducati 8-) A to lekko różnica jest hehe.. Że tez to do mnie wcześniej nie dotarło :D Może masz nie całą naklejkę. On leje na napis japan... i tu chyba nie trzeba już dalszego komentarza. Również tak go kupiłem i się zastanawiam co z nią zrobić. W Rzeszowie Ducati można policzyć na palcach jednej ręki, więc pytanie czy zadzierać z całą masą japończyków... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 Hehehe no to wychodzi jednak że leje na ducati :D Nalepka jest cała, myślałem że masz tam napis ducati, tak jak ja, w tej rozdzielczości nie widać że masz tam japan. No nic, nalepka i tak zostanie, trzeba mieć do siebie trochę dystansu :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 Yang Gratulacje! Musisz już zmienić zajawkę w avatarze ... Teraz jesteś "owners" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 ach..... Cudeńko :) Niech się sprawuje. I DBAJ O NIEGO !!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 parę poprawek bo się kompleksów nabawiłem na mitingu :shifty: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 4, 2011 Eeeee, ladny dekiel i docisk w czerwieni ;) Ale stan oleju :?: Ja rowniez troszeczke zakompleksiony wrocilem z Desmomeetingu. Pare zmian jest w trakcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 cholera olej - zawsze zapominam hehe dzięki Siwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Ładna Bestyja.! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 5, 2011 Qfa - Bern - ładny scoorviel ;) Ten dekiel...czerwone fele...i carbonki... O owiewce nie myślisz ? Graty Man :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Qfa - Bern - ładny scoorviel ;)Ten dekiel...czerwone fele...i carbonki... O owiewce nie myślisz ? Graty Man :thumbup: Dzięki Panowie !!! Owiewka? na razie nie potrzebuję, opanowałem pozycję w prędkości dolotowej 160-180 bez owiewki i już nie muszę się obudowywać ;) Jeszcze raz thanks brothers ;) 78 - Ty masz sprzęta - nie lubię zazdrościć więc zbieram ;)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 5, 2011 opanowałem pozycję w prędkości dolotowej 160-180 bez owiewki i już nie muszę się obudowywać ;) Jak to zrobiłeś ??? Mi powyżej 140 d*** zjeżdża na nakładkę i ręce coraz dłuższe :shock: mimo to, że leżę na zbiorniku :roll: Na szczęście Monster to nie wyścigówka, tylko miejski fighter ;) i tu się sprawdza w 100% ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Trzymaj motocykl kolanami, ciężar na podnóżki i pozycja aerodynamiczna czyli nisko... I w ten sposób nawet da radę ganiać za Krencikiem 200 po S8 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 5, 2011 Tyle to ja wiem, ale już gadaliśmy na meetingu - chwilowo to tak da radę, ale żeby to było przyjemne lub choć bez wysiłku...no nie wiem :roll: To już chyba wolę moto wykorzystywać do szybkich przejść z np. 50 km/h do 140 km/h ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 nie wiem o czym mowa Panowie ja codziennie przewalam ok 200 km i latam na trasie ok 160-200 i nie potrzeba owiewki naprawdę - co prawda uczyłem się tego ok tydzień ale są takie pozycje są takie pozycje pozycje ;)0))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Czerwiec 19, 2011 Ogólnie to ten, unikałam tego bo uważam, że nie ma czym się tu chwalić, ale pewien ktoś o imieniu Theodor wręcz wymógł to na mnie, więc oto i jestem ze swoim Tygryskiem 8-) Oooo i tyle ! więcej nie pokaże :D Eh Theo, Theo do czego Ty mnie zmuszasz :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 19, 2011 Zaraz tam zmuszam, ja po prostu lubię dostawać to o co proszę ;) Świetne zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 20, 2011 oooo.. naprawde dobre fotki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Czerwiec 26, 2011 Tak było na koniec zeszłego roku, 1000 mil przebiegu i z każdej strony po trochu leżał, przygarniety w listopadzie z koszalina :roll: Tak jest teraz (oczywiście osobiście co najwyżej podawałam klucze i zadawałam głupie pytania :lol: ). Nie obeszło się bez "plastrów słoniny" w postaci chińskich tarcz 8-) , chociaż "nie chińskie" klamki titaxa bede reklamwac bo po 3,5tys km wyblakły :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 26, 2011 Hola - a gdzie nowe lusterka? 8-) Motocykl na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, a chodzi jak marzenie (Termisy to kupa w porównaniu z ARROWem). Moto robisz jak na razie bardzo ze smakiem 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Czerwiec 26, 2011 Hola - a gdzie nowe lusterka? 8-) Motocykl na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, a chodzi jak marzenie (Termisy to kupa w porównaniu z ARROWem). Moto robisz jak na razie bardzo ze smakiem 8-) heh to stare zdjęcia, rzadko jest tak czysty :lol:. Fakt termi do s2r/s4r wyglądają jak zrobione z tego co akurat mieli na magazynie. :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Motocykl na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, a chodzi jak marzenie (Termisy to kupa w porównaniu z ARROWem). Moto robisz jak na razie bardzo ze smakiem 8-) LIZUS!!!!!!!!! Moto bardzo ładne. Gratulacje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Fajny sprzęcik, podoba mi się, gratuluję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 27, 2011 Ale co to? Widzę bobrzy ogon do gubienia portfeli :twisted: Jestem ciekaw jak będą sie sprawować te tarcze hamulcowe. Może się okazać że to bardzo rozsądne rozwiazanie. A sam motocykl bardzo ładny. No i czerwony :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin_1000s 0 Napisano Czerwiec 28, 2011 siema to drugi w rodzinie wczesniej byl 750 caly czarny tego mam od 2005 roku niezamierzamy sie rozstawac:) C:\Users\MARCIN\Pictures\ducati\2 maja 2011 033.JPG C:\Users\MARCIN\Pictures\ducati\2 maja 2011 033.JPG C:\Users\MARCIN\Pictures\ducati\2 maja 2011 033.JPG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 28, 2011 O pierwszy różowy monster na forum, spoko kto co lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach