Piter748 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Fajny pomysł. Dojrzewasz widzę. Mam na zbyciu fajne akcesoryjne miseczki pod śruby sprzęgłowe czerwone. Przyslij namiary na priv to Ci wyślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Lipiec 10, 2011 Witam! Jestem nowy tutaj ;) Mam Ducati od jakiegoś czasu. Te motory zawsze mnie fascynowały. Postanowiłem się zarejestrować na Waszym forum. Zacznę od wrzucenia kilku zdjęć mojego Ducata :) Serdecznie pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 11, 2011 Ładne zdjęcia, dziwaczna lampa, ja jakoś wole standard, ale moto dość ładny, przywitaj się także w odpowiednim dziale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Lipiec 11, 2011 Dziękuję. Lampa była już zamontowana w momencie gdy kupowałem motor, aczkolwiek trafia w mój gust i nie mam zamiaru nic z nią robić ;) Była jedynie masakrycznie źle połączona i było przy niej trochę roboty ;) Zaległości nadrobione ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Lipiec 11, 2011 prawie jak Speed :) ale prawie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 11, 2011 Nasz guru od spraw technicznych Theodor śmigał na takiej :D W nocy 0 jazdy - nie nie widać. Triumph ma większe i minimalnie bardziej oddalone od Siebie. Ładny kolorek, ale te Mugeny samochodowe :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Lipiec 14, 2011 To jeszcze coś ode mnie ;) Tym razem z efektami dźwiękowymi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 14, 2011 To jeszcze coś ode mnie ;) Tym razem z efektami dźwiękowymi ;) Ładne wydechy, można nawet do nich głowę wsadzić, jak by chciał... nigdy tego nie zrozumiem - jak można tak skasztanić taki fajny motocykl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Jednym się podobają, innym nie. Wygląd jest marny, brzmienie zabójczo piękne! Poprzednik tak zrobił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Lipiec 15, 2011 O gustach się nie dyskutuje. Kominy są jakie są, a ich wymiana to też nie jakaś katastrofa finansowa. Ogólnie moto bardzo ładne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Lipiec 17, 2011 moj monsterek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 17, 2011 Ja się nie chwaliłem czas jakiś, więc proszzz... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Fajne kolano :), nowa kiera już założona :)? to jakaś seria? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 17, 2011 To jest wersja bojowa na tor. Oryginał od S4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Ja się nie chwaliłem czas jakiś, więc proszzz... ;) Fajny tylko strasznie Ci się na bok przechyla :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Lipiec 17, 2011 A co będzie na miasto :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 17, 2011 Nadal poszukuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Nie wracasz do clip-onów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 17, 2011 Clip-ony w monsterze służyć mogą wyłącznie w kategoriach stylistycznych. Monsterem nie da się sprawnie jeździć z taką kierownicą. Po różniastych eksperymentach doszedłem do przekonania że oryginał od S4 jest pod względem poprawności prowadzenia motocykla najlepszy. Tyle że paskudny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matze 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Czesc! Wprawdzie Mathias poczatkowo nie chcial, ale w koncu sie skusil, by pokazac swojego nowego starego Monstera. Tak wiec: patrzcie i podziwiajcie, chwalcie i krytykujcie. Przy okazji Matze jeszcze raz dziekuje sprawcom calego zamieszania "za caloksztalt". i cos z serii: "ojciec i syn": A tak mniej wiecej wygladal Monster kiedys: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Piękna, ładnie utrzymana seria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Mroczna bestyjka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Ja się nie chwaliłem czas jakiś, więc proszzz... ;) Fajny tylko strasznie Ci się na bok przechyla :P iii lampę zgubiłeś :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandaryn 1 Napisano Lipiec 23, 2011 Bez zbytniego wstępu,może w nienajlepszej rozdzielczości,ale dla Waszych oczu -mój M900.Wciąż w przebudowie i pewnie zawsze będzie coś do dodania/zmienienia-ten typ tak ma;),ale... jest na tyle dobrze(podziękowania dla składu Motomaniax za asystę przy modyfikacjach),by się Wam tu i teraz zaprezentować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Zacny jednoślad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach