kariman 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Ja się przedstawiłem, więc teraz pora na mojego potwora :D 8 stopni, na przemian deszcz i słońce, idealna pogoda na mały wypad :) Moto kupiłem w 100% oryginalne z kilkoma akcesoriami a wszystkie zmiany jakie poczyniłem były spowodowane szlifem... no cóż, już będę wiedział żeby nie próbować kolanka na mokrym rondzie :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Sztuka zacna, Termisy jak trzeba, nic tylko życzyć wielu bez stresowo nawijanych kilometrów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 30, 2011 Pablo nie masz do siebie pozytywnego dystansu. Na forum są "calineczki", "księżniczki", "Gromy Boże", " Wdowy"... Mój to dziad i tyle :twisted: Spox, ja tam swoje koła wołam per "szpej", tudzież pieszczotliwie na wszystko co stoi w serwisie per "badziewie" :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Styczeń 3, 2012 Dobra, to i ja pokażę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Dobra, to i ja pokażę :D A cóż to za fajka? Jak to gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 3, 2012 nic nie widac na tej fotce, sam fotoshop czy cos podobnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Styczeń 3, 2012 Fajki są dwie :) Termi to to nie jest ale póki co musi wystarczyć. Co do samej fotki to... :) Będzie czas i pogoda zrobi się normalne by każdy szczegół było widać ;) W chwili obecnej jest tylko radość i chciałem sie nią z Wami podzielić, no! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 3, 2012 coś te piszczałki mi przypominają... Husky miał podobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Ciekawe lusterka. Ps. tylny błotnik do obcięcia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 4, 2012 coś te piszczałki mi przypominają...Husky miał podobne Rzekłbym, że takie same. http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=108&t=3170&p=45983#p45983 P.S. Ładny Potwornicki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik 0 Napisano Styczeń 5, 2012 A to moj potworek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 5, 2012 Piekny :) też chce taki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 5, 2012 A to moj potworek fajny, ale to dopiero baza do czegoś wyjątkowego... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 5, 2012 A to moj potworek Jakis czas temu byl na allegro, prawda? za jakies 29 kola, o ile mnie pamiec nie zawodzi gdzies na poludniu kraju. Mam racje? :) Poznaje po manetkach i po kierunkach (nie sa oryginalne). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik 0 Napisano Styczeń 5, 2012 A to moj potworek Jakis czas temu byl na allegro, prawda? za jakies 29 kola, o ile mnie pamiec nie zawodzi gdzies na poludniu kraju. Mam racje? :) Poznaje po manetkach i po kierunkach (nie sa oryginalne). tak to ten :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 5, 2012 A to moj potworek Jakis czas temu byl na allegro, prawda? za jakies 29 kola, o ile mnie pamiec nie zawodzi gdzies na poludniu kraju. Mam racje? :) Poznaje po manetkach i po kierunkach (nie sa oryginalne). tak to ten :-) Heh, jakbym szybciej swojego mastodonta sprzedal, to kto wie czy to nie ja bym dzisiaj te fotki wklejal :P Byl ten i taki bialy demo z Wawy. Obydwa sprzedane kilka tygodni zanim mialem kase na moto i jak sie okazuje obydwa znalazly sie w rekach forumowiczow! Tak czy siak - piekna szutka, ostatni "prawdziwy" monster na sucharze ("teraz juz takich motocykli nie robia..." :lol: ) - modyfikuj go ladnie i ciesz sie slicznym sprzetem. Jakbys kiedys chcial przemalowac go bardziej indywidualnie, daj znac, moze cos bede w stanie pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik 0 Napisano Styczeń 5, 2012 A to moj potworek Jakis czas temu byl na allegro, prawda? za jakies 29 kola, o ile mnie pamiec nie zawodzi gdzies na poludniu kraju. Mam racje? :) Poznaje po manetkach i po kierunkach (nie sa oryginalne). tak to ten :-) Heh, jakbym szybciej swojego mastodonta sprzedal, to kto wie czy to nie ja bym dzisiaj te fotki wklejal :P Byl ten i taki bialy demo z Wawy. Obydwa sprzedane kilka tygodni zanim mialem kase na moto i jak sie okazuje obydwa znalazly sie w rekach forumowiczow! Tak czy siak - piekna szutka, ostatni "prawdziwy" monster na sucharze ("teraz juz takich motocykli nie robia..." :lol: ) - modyfikuj go ladnie i ciesz sie slicznym sprzetem. Jakbys kiedys chcial przemalowac go bardziej indywidualnie, daj znac, moze cos bede w stanie pomoc :) Dzieki, będe pamiętał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducmon750 0 Napisano Styczeń 10, 2012 mój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Gratulacje, mnożą się te Monstery w takim tępię że trudno ogarnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziolokrb 0 Napisano Styczeń 10, 2012 o to moj :) od 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 12, 2012 W końcu była w miarę pogoda, więc Potworek wyjechał z garażu na małą przejażdżkę. Na razie sprzęgło zupełnie otwarte, pokrywa sprzęgła już prawie gotowa, ładny docisk będzie za miesiąc. P.S. Jeździ się cudowanie, jestem zakochany :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Szczerze gratuluję i zazdraszczam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Moj Monsterek w grudniowej ciapie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Fajne sztuki! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Alcapone zadowolony z zakupu? Jak porównasz do Swojego poprzedniego konia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach