Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

a co ze spawami na główce ramy zrobiliście, swoja droga przyczyną zwrotu motocykla przez Pablo?

z teg, co wiem, to rama została sprawdzona ( pomierzona ) w profesjonalnej firmie i okazało się, że wszystko jest w porządku, żadnych uszkodzeń ;)

Spawy jak były tak są.Rama została sprawdzona,i jest w porządku, inaczej nie kupiłbym tego egzemplarza tylko sprowadził sobie inny.Faktem jest, że Monster nie był w zbyt dobrej kondycji,w dniu zakupu, temu nie zaprzeczam, ale zlitowałem się nad nim i myślę ,że będzie mi wdzięczny za to :D

właśnie w takie ręce, jak Jarka, powinny trafiać motocykle Ducati, zawsze mówię, że muszą być kochane...

to cieszę się, bo wygladało to nieciekawie.

wystarczył laserowy pomiar ramy i wszystko się wyjaśniło ;)

Jak jest goła rama to nie ma problemu z pomiarem. Ale popękany lakier na spawach główki przyznasz że dobrze nie wyglądał.

lusterka jakieś znajome, czy to nie aby ten monster co Ty Pablo chwilę go miałeś?

Dokładnie, ten sam. Od tamtego czasu przeszedł metamorfozę, w silniku również, ale tym, to chyba sam Jarek powinien się pochwalić...

To jest tam kawałek tez z mojego potworka , ale sety zmieniły kolor na czarny :lol: :lol:

Jak jest goła rama to nie ma problemu z pomiarem. Ale popękany lakier na spawach główki przyznasz że dobrze nie wyglądał.

Nie jestem pewien, czy Jarek życzy sobie, aby poruszać ten temat na Forum ;)

lusterka jakieś znajome, czy to nie aby ten monster co Ty Pablo chwilę go miałeś?

Dokładnie, ten sam. Od tamtego czasu przeszedł metamorfozę, w silniku również, ale tym, to chyba sam Jarek powinien się pochwalić...

To jest tam kawałek tez z mojego potworka , ale sety zmieniły kolor na czarny :lol: :lol:

dokładnie, przyznasz, że wyglądają fajnie ;)

KGr    1
oto on

Kurcze, chlopie - jakbys go sprzedawal 2 miesiace temu a nie teraz to bym stal juz u ciebie pod garazem przebierajac nogami zeby obejrzec ta bestie :/ Ech...

Nie mam najmniejszego problemu.Jak już napisałem wcześniej, moto było i tak sobie jeździło...bujało, kichało , zdychało....teraz po kompletnym remoncie, moto jest , zapier....la jak dzika świnka i mruczy jak się należy. Zostało zrobione pode mnie , tak więc musi wszystko grać jak trzeba, ponieważ jestem niesamowitym pedantem w tych sprawach :D

Nie mam najmniejszego problemu.Jak już napisałem wcześniej, moto było i tak sobie jeździło...bujało, kichało , zdychało....teraz po kompletnym remoncie, moto jest , zapier....la jak dzika świnka i mruczy jak się należy. Zostało zrobione pode mnie , tak więc musi wszystko grać jak trzeba, ponieważ jestem niesamowitym pedantem w tych sprawach :D

potwierdzam, widać, że polubiliście się z tym RS-em ;)

dokładnie, przyznasz, że wyglądają fajnie ;)

super :mrgreen: i dobrze ze błotnik z 999 wjechał :)

Szczerze to sam nie wiem bo wyjechałem z jarocina i po jakimś czasie dojechalem w to miejsce, ale nazwy nie znam ;)

KGr    1
brak lusterek

Kot odgryzl. Dokladnie to spotkalo mojego S4...

brak lusterek

"Lusterka to element do niczego nie potrzebny i zaburzający stylistykę motocykla"

aut. Theodor, dawno dawno temu w Sękocinie ....

:D :D

brak lusterek

"Lusterka to element do niczego nie potrzebny i zaburzający stylistykę motocykla"

aut. Theodor, dawno dawno temu w Sękocinie ....

:D :D

Czegoś musiał się czepić :lol:

Boa    0

Morham, z modelami zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=65&t=4997

...jednak pomimo tego, że szanuję Twoją pracę, to zastanowił bym się nad estetyką Twoich modeli w stosunku do tych, które koledzy robią ;)

Morham, z modelami zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=65&t=4997

...jednak pomimo tego, że szanuję Twoją pracę, to zastanowił bym się nad estetyką Twoich modeli w stosunku do tych, które koledzy robią ;)

Można przenieść moje posty jeżeli tutaj nie pasują :)

Dwa - moje modele to kupne i to z niższej półki. Mają mi tylko przypominać co stoi w garażu i serducho cieszy... Nie są handmade...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.