Pablo 0 Napisano Styczeń 15, 2012 a co ze spawami na główce ramy zrobiliście, swoja droga przyczyną zwrotu motocykla przez Pablo? z teg, co wiem, to rama została sprawdzona ( pomierzona ) w profesjonalnej firmie i okazało się, że wszystko jest w porządku, żadnych uszkodzeń ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Spawy jak były tak są.Rama została sprawdzona,i jest w porządku, inaczej nie kupiłbym tego egzemplarza tylko sprowadził sobie inny.Faktem jest, że Monster nie był w zbyt dobrej kondycji,w dniu zakupu, temu nie zaprzeczam, ale zlitowałem się nad nim i myślę ,że będzie mi wdzięczny za to :D właśnie w takie ręce, jak Jarka, powinny trafiać motocykle Ducati, zawsze mówię, że muszą być kochane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 15, 2012 to cieszę się, bo wygladało to nieciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 15, 2012 to cieszę się, bo wygladało to nieciekawie. wystarczył laserowy pomiar ramy i wszystko się wyjaśniło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 15, 2012 Jak jest goła rama to nie ma problemu z pomiarem. Ale popękany lakier na spawach główki przyznasz że dobrze nie wyglądał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 15, 2012 lusterka jakieś znajome, czy to nie aby ten monster co Ty Pablo chwilę go miałeś? Dokładnie, ten sam. Od tamtego czasu przeszedł metamorfozę, w silniku również, ale tym, to chyba sam Jarek powinien się pochwalić... To jest tam kawałek tez z mojego potworka , ale sety zmieniły kolor na czarny :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Jak jest goła rama to nie ma problemu z pomiarem. Ale popękany lakier na spawach główki przyznasz że dobrze nie wyglądał. Nie jestem pewien, czy Jarek życzy sobie, aby poruszać ten temat na Forum ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 15, 2012 lusterka jakieś znajome, czy to nie aby ten monster co Ty Pablo chwilę go miałeś? Dokładnie, ten sam. Od tamtego czasu przeszedł metamorfozę, w silniku również, ale tym, to chyba sam Jarek powinien się pochwalić... To jest tam kawałek tez z mojego potworka , ale sety zmieniły kolor na czarny :lol: :lol: dokładnie, przyznasz, że wyglądają fajnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 16, 2012 oto on Kurcze, chlopie - jakbys go sprzedawal 2 miesiace temu a nie teraz to bym stal juz u ciebie pod garazem przebierajac nogami zeby obejrzec ta bestie :/ Ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Styczeń 16, 2012 Jak jest goła rama to nie ma problemu z pomiarem. Ale popękany lakier na spawach główki przyznasz że dobrze nie wyglądał. Nie jestem pewien, czy Jarek życzy sobie, aby poruszać ten temat na Forum ;) Nie mam najmniejszego problemu.Jak już napisałem wcześniej, moto było i tak sobie jeździło...bujało, kichało , zdychało....teraz po kompletnym remoncie, moto jest , zapier....la jak dzika świnka i mruczy jak się należy. Zostało zrobione pode mnie , tak więc musi wszystko grać jak trzeba, ponieważ jestem niesamowitym pedantem w tych sprawach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 16, 2012 Jak jest goła rama to nie ma problemu z pomiarem. Ale popękany lakier na spawach główki przyznasz że dobrze nie wyglądał. Nie jestem pewien, czy Jarek życzy sobie, aby poruszać ten temat na Forum ;) Nie mam najmniejszego problemu.Jak już napisałem wcześniej, moto było i tak sobie jeździło...bujało, kichało , zdychało....teraz po kompletnym remoncie, moto jest , zapier....la jak dzika świnka i mruczy jak się należy. Zostało zrobione pode mnie , tak więc musi wszystko grać jak trzeba, ponieważ jestem niesamowitym pedantem w tych sprawach :D potwierdzam, widać, że polubiliście się z tym RS-em ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 16, 2012 lusterka jakieś znajome, czy to nie aby ten monster co Ty Pablo chwilę go miałeś? Dokładnie, ten sam. Od tamtego czasu przeszedł metamorfozę, w silniku również, ale tym, to chyba sam Jarek powinien się pochwalić... To jest tam kawałek tez z mojego potworka , ale sety zmieniły kolor na czarny :lol: :lol: dokładnie, przyznasz, że wyglądają fajnie ;) super :mrgreen: i dobrze ze błotnik z 999 wjechał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Wspomnienie lata :roll: Kto zgadnie gdzie fotka była robiona :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 31, 2012 wyglada na pałac w Ostromecku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Szczerze to sam nie wiem bo wyjechałem z jarocina i po jakimś czasie dojechalem w to miejsce, ale nazwy nie znam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Pałac w Tarcach: http://obiezyswiat.org/index.php?gallery=3013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 1, 2012 Jeden z moich Potworów (drugi w tle... a to nie koniec...) https://lh4.googleusercontent.com/-DP-I7r7_Cts/Tyl4DqNoZAI/AAAAAAAADGQ/YU2aZmepN_0/w692-h536-k/petit_monstre.jpg[/img] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 1, 2012 brak lusterek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 1, 2012 brak lusterek Kot odgryzl. Dokladnie to spotkalo mojego S4... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 1, 2012 Jeszcze dwa bo nieskromnie powiem, że uważam iż zaje**ście mi wyszły... ;) https://lh5.googleusercontent.com/--MoKK6vn_3U/Tymf1LDnHaI/AAAAAAAADGo/FHv_xJKNkMY/s912/petit_monstre_696.jpg[/img] https://lh4.googleusercontent.com/-qu3zi2NpYVY/TymhJuQUVDI/AAAAAAAADHE/YQ6-HmicRgE/s800/petit_monstr_696_1.jpg[/img] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Luty 2, 2012 brak lusterek "Lusterka to element do niczego nie potrzebny i zaburzający stylistykę motocykla" aut. Theodor, dawno dawno temu w Sękocinie .... :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 2, 2012 brak lusterek "Lusterka to element do niczego nie potrzebny i zaburzający stylistykę motocykla" aut. Theodor, dawno dawno temu w Sękocinie .... :D :D Czegoś musiał się czepić :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 7, 2012 Na tym na razie zamykam swoją kolekcję modeli :D http://p1.bikepics.com/2012/02/07/bikepics-2344246-800.jpg[/img] http://p1.bikepics.com/2012/02/07/bikepics-2344247-800.jpg[/img] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Luty 8, 2012 Morham, z modelami zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=65&t=4997 ...jednak pomimo tego, że szanuję Twoją pracę, to zastanowił bym się nad estetyką Twoich modeli w stosunku do tych, które koledzy robią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 8, 2012 Morham, z modelami zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=65&t=4997 ...jednak pomimo tego, że szanuję Twoją pracę, to zastanowił bym się nad estetyką Twoich modeli w stosunku do tych, które koledzy robią ;) Można przenieść moje posty jeżeli tutaj nie pasują :) Dwa - moje modele to kupne i to z niższej półki. Mają mi tylko przypominać co stoi w garażu i serducho cieszy... Nie są handmade... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach