Pati 0 Napisano Maj 9, 2012 To i ja pokażę swojego potwora- zdjęcia z mojej pierwszej dłuższej trasy, odbytej podczas tegorocznej majówki. Coś mi znajome te tereny ... Tak jakby coś w naszych okolicach ;) Co to jest z ludzmi żeby być w Luzinie, Kartuzach i znaku nie dać ? Popraw mnie krl jeśli pomyliłem lokalizacje, ale jestem przekonany ... Zgadza się- na zdjęciach Leźno i Kościerzyna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 9, 2012 przecież mówię że Leźno :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Maj 9, 2012 Majowkowy wyjazd do Sandomierza :) (w odwrotej kolejnosci) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CHALSKIpoz 3 Napisano Maj 16, 2012 A to moje maleństwoMONSTERY rulez :))))) Jeszcze w moim posiadaniu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Maj 22, 2012 Aktualizacja - oto moje cudo :roll: i ulep Filipa :crazy: Hamulce w mojej 620 to chyba nie są seryjne... :think: ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 22, 2012 seria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Maj 22, 2012 seria Dziękuję :!: Jakaś duża ta tarcza w porównaniu z S2R.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 22, 2012 seria Dziękuję :!: Jakaś duża ta tarcza w porównaniu z S2R.. S2R800, podobnie jak M695 i Sportclassiki mają tarczę 310mm, u Ciebie to 320mm + porządne zaciski hamulcowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Maj 22, 2012 seria Dziękuję :!: Jakaś duża ta tarcza w porównaniu z S2R.. S2R800, podobnie jak M695 i Sportclassiki mają tarczę 310mm, u Ciebie to 320mm + porządne zaciski hamulcowe. Można założyć lepsze heble do S2R ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 22, 2012 seria Dziękuję :!: Jakaś duża ta tarcza w porównaniu z S2R.. S2R800, podobnie jak M695 i Sportclassiki mają tarczę 310mm, u Ciebie to 320mm + porządne zaciski hamulcowe. Można założyć lepsze heble do S2R ? TRZEBA, a nie można ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Maj 22, 2012 najtaniej wymienic na tarcze chinki + zaciski używane i (przynajmniej u mnie) przewody. Theo wysłałam Ci PW :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Maj 22, 2012 Ok, będziemy coś działać w tym temacie ! Dziękuję Wam bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 22, 2012 Dziękuję Wam bardzo 5zł :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Maj 22, 2012 Dziękuję Wam bardzo 5zł :lol: Netto czy brutto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 22, 2012 Zapakowany do serwisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 22, 2012 Wow JBo niezły sprzęt. podobuje mi się to malowanie Graty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 22, 2012 Dzieki. TAk sobie ONEGDAJ wymysliłem Ostatnio zgubiłem zadupek wiec czeka mnie malowanie, co najmniej jednego elementu I tak sie zastanawiam nad ew zmianą Ale z drugiej strony nie mam do końca koncepcji... Ramy i kół nie chciałbym juz ruszać i tez nie chciałbym iść w kierunku czarnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 22, 2012 Zapakowany do serwisu AAAAA!!!!! Moje oczy!!!! ( :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 22, 2012 Zapakowany do serwisu Do Macieja ? I tak sie zastanawiam nad ew zmianąAle z drugiej strony nie mam do końca koncepcji... Ramy i kół nie chciałbym juz ruszać i tez nie chciałbym iść w kierunku czarnego Biały !! "Mój" kolor, no byłby taki "polski" - czerwony na dole, biały na górze. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 22, 2012 Dzieki.TAk sobie ONEGDAJ wymysliłem Ostatnio zgubiłem zadupek wiec czeka mnie malowanie, co najmniej jednego elementu I tak sie zastanawiam nad ew zmianą Ale z drugiej strony nie mam do końca koncepcji... Ramy i kół nie chciałbym juz ruszać i tez nie chciałbym iść w kierunku czarnego A weź no pogadaj z Makaronem. Mi zrobił kilka wizualizacji i powiem Ci że mega fajnie wyszło. Gdybym miał nakładkę na siedzenie( na którą czekam już trzeci miesiąc) już stałby u lakiernika . viewtopic.php?f=65&t=8115 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 22, 2012 Do Macieja ? Serwisuje od zawsze i wszystko dwukolowe u kolegi w Lesznie Biały !! "Mój" kolor, no byłby taki "polski" - czerwony na dole, biały na górze. :mrgreen: Wersja patriotyczna? Do tego jeszcze przebiorę sie za orła albo choć za husarza (takiego spod Wiednia) Na euro będzie jak znalazł A tak serio to biały lakier zawsze mi się podobał i w moto i w samochodach. Tyle ze ostatnio mnóstwo takich jeżdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 22, 2012 A weź no pogadaj z Makaronem. Mi zrobił kilka wizualizacji i powiem Ci że mega fajnie wyszło. Gdybym miał nakładkę na siedzenie( na którą czekam już trzeci miesiąc) już stałby u lakiernika . viewtopic.php?f=65&t=8115 Muszę do tego dojrzeć Chyba na razie pozostane w wersji kolorowej papugi jak mawia mój kolega ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 22, 2012 Tyle ze ostatnio mnóstwo takich jeżdzi Bo same firmówki, no i OC/AC tańsze :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 22, 2012 Bo same firmówki, no i OC/AC tańsze :lol: haha... bardzo bym sie ucieszył gdybym dostał od kogoś firmówke i jeszcze z hakiem tak na wszelki wypadek niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 22, 2012 Niestety kolorystyka mi się nie podoba, wybacz że tak pisze, ale dla mnie jest za cukierkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach