bialy114 1 Napisano Sierpień 3, 2012 Nooo ! "Król" zmienił właściciela !! Graty kamash - zmieniaj dane w profilu !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Bialy dziekuje! Profil zmieniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Niekwid ponownie gratuluję :) Z kolorkami rzeczywiście trza będzie coś zrobić bo ktoś wyjątkowo nieumiejętnie połączył ten żółty z niebieskim. Nie wiem jak twa wizja ja bym jednak szedł w kanarka (żółty ma moc i to niesklasyfikowaną - czerwone, czarne i inne nie wiedzą co powiedzieć...) A takto ogień, ogień i ogień :D Miliona udanych km'ów. kamash - ja taki krytykant i znany przeciwnik takich mocnych maszyn na first moto pomogłem? Cieszę się bardzo :) Gratuluję maszyny - niech służy, cieszy i bezpiecznie wozi :) Kolejny raz życzę miliona udanych i szczęśliwych km'ów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Nie jezdzilem na innych monsterkach nie mniej theodorowa konstrukcja jest imho bardzo z dolu lagodna (zmieniony kolektor, mapa, wydech), telepie lancuchem do circa 30km/h.. gory nie doswiadczylem bo sie boje ;) Poza tym z racji braku owiewek i zegarow jest to bardzo bezpieczne moto, gdyz predkosc circa 90km/h jest nad wyraz odczuwalna i nie mam zamiaru narazac sie na silniejsze opory powietrza.. To taki miejski cruiser do 90km/h... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 3, 2012 Zgola 5 dni mnie nie bylo na forum ale to wszystko zasluga nowego Monsterka :D Bardzo cieszy, że monsta znalazł tak fajnego nowego właściciela, no i że został na okolicy ;) Gratulacje dobrego wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 3, 2012 Rzeczywiscie, niebrzydki ;) Gratulacje, opiekujcie sie soba nawzajem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Nie jezdzilem na innych monsterkach nie mniej theodorowa konstrukcja jest imho bardzo z dolu lagodna (zmieniony kolektor, mapa, wydech), telepie lancuchem do circa 30km/h.. gory nie doswiadczylem bo sie boje ;) Poza tym z racji braku owiewek i zegarow jest to bardzo bezpieczne moto, gdyz predkosc circa 90km/h jest nad wyraz odczuwalna i nie mam zamiaru narazac sie na silniejsze opory powietrza.. To taki miejski cruiser do 90km/h... Gratulacje kamash. Już podczas pierwszej rozmowy wiedziałem że Monster jest dla Ciebie idealny. Cieszę się że mimo małych niedogodności jednak nie zniechęciłeś się . Niechaj służy. Gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 3, 2012 Nikewid, kamash zacne nowe nabytki ! Bardzo sie ciesze z Wami, bardzo fajne sprzety sobie sprawiliscie. Aby dobze sluzyly i banan z twarzy nie schodzil. Aczkolwiek nie mam watpliwosci, ze moglo by byc inaczej. Forza Ducati ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Stan wyjściowy zaraz po kupnie :Dokazuje się że Monster był brzydką Panną z cudownym sercem ... Podziękowania dl Białego za rekonesans :D Najki zdejmaj tą durną osłonę od suchara migiem!!! :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Sierpień 3, 2012 Nikewid, kamash - gratulacje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sangiovese 0 Napisano Sierpień 3, 2012 No chłopaki, niezłe potwory! :D Nikewid - pomysł na nową kolorystkę już jest?! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Nikewid - pomysł na nową kolorystkę już jest?! :twisted: taa, nowa kolorystyka to nie lada wyzwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Sierpień 3, 2012 nike, kamash gratuluję :) oba fajne, oba inne niż wszystkie. radosnego uzytkowania :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Sierpień 3, 2012 kamash gratuluje króla, no zajebiaszczy jest, Nikewid zazdroszczę 900-y, pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Sierpień 4, 2012 Bardzo dziekuje! Dzisiaj byla pobudka o 7:30 i podroz w chlodny dzdzysty poranek monsterkiem pustymi ulicami na drugi koniec Warszawy do Almy po 3l napoju aloesowego. Niezapomniane chwile :) Taki maly monsterek a pelnia szczescia i banan na twarzy... Niesamowite. Gdzie ja bylem jak nie bylem dukacista? zastanawiajace. Milego dnia wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Sierpień 4, 2012 Stan wyjściowy zaraz po kupnie :Dokazuje się że Monster był brzydką Panną z cudownym sercem ... Podziękowania dl Białego za rekonesans :D Graty Nike! Widziałem tego Monsterka na allegro przez jakiś czas. Niech służy i klekocze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tonowy 0 Napisano Sierpień 4, 2012 No to ja też się trochę pochwalę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Sierpień 4, 2012 To nam obrodzilo w nowe monsterki. Piekne malowanie! Gratulacje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati 0 Napisano Sierpień 4, 2012 Gratulacje chłopaki- super maszyny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Sierpień 4, 2012 Ludziee co Was tak wzięło na te popsute klekoty :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 7, 2012 Na wstępie ogromne podziękowania dla Theodora za wstępne oględziny i jeszcze większe dla Marka z DUCATI w Krakowie za szybką reakcję na wyjazd do Warszawy dostawczakiem, oględziny motocykla. Monster 695 w czarnym macie. Cóż tu dużo pisać :) po prostu jest i trzeba się oswoić z murzynem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Sierpień 7, 2012 695 dla mnie to najlepsza kolorystyka :):) czarne jest piekne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Sierpień 7, 2012 no gratki chłopie, ładna sztuka, niech służy :) do zobaczenia może kiedyś pod Drukarnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 7, 2012 RedJasper w końcu... Garty chłopie, uważajcie teraz na siebie wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Ładny sprzęt. :thumbup: a powiedz, co na to Twoja żona? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach