Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

Niekwid ponownie gratuluję :) Z kolorkami rzeczywiście trza będzie coś zrobić bo ktoś wyjątkowo nieumiejętnie połączył ten żółty z niebieskim. Nie wiem jak twa wizja ja bym jednak szedł w kanarka (żółty ma moc i to niesklasyfikowaną - czerwone, czarne i inne nie wiedzą co powiedzieć...) A takto ogień, ogień i ogień :D Miliona udanych km'ów.

kamash - ja taki krytykant i znany przeciwnik takich mocnych maszyn na first moto pomogłem? Cieszę się bardzo :) Gratuluję maszyny - niech służy, cieszy i bezpiecznie wozi :) Kolejny raz życzę miliona udanych i szczęśliwych km'ów.

Nie jezdzilem na innych monsterkach nie mniej theodorowa konstrukcja jest imho bardzo z dolu lagodna (zmieniony kolektor, mapa, wydech), telepie lancuchem do circa 30km/h.. gory nie doswiadczylem bo sie boje ;) Poza tym z racji braku owiewek i zegarow jest to bardzo bezpieczne moto, gdyz predkosc circa 90km/h jest nad wyraz odczuwalna i nie mam zamiaru narazac sie na silniejsze opory powietrza.. To taki miejski cruiser do 90km/h...

Zgola 5 dni mnie nie bylo na forum ale to wszystko zasluga nowego Monsterka :D

Bardzo cieszy, że monsta znalazł tak fajnego nowego właściciela, no i że został na okolicy ;) Gratulacje dobrego wyboru.

Rzeczywiscie, niebrzydki ;)

Gratulacje, opiekujcie sie soba nawzajem :)

Nie jezdzilem na innych monsterkach nie mniej theodorowa konstrukcja jest imho bardzo z dolu lagodna (zmieniony kolektor, mapa, wydech), telepie lancuchem do circa 30km/h.. gory nie doswiadczylem bo sie boje ;) Poza tym z racji braku owiewek i zegarow jest to bardzo bezpieczne moto, gdyz predkosc circa 90km/h jest nad wyraz odczuwalna i nie mam zamiaru narazac sie na silniejsze opory powietrza.. To taki miejski cruiser do 90km/h...

Gratulacje kamash.

Już podczas pierwszej rozmowy wiedziałem że Monster jest dla Ciebie idealny.

Cieszę się że mimo małych niedogodności jednak nie zniechęciłeś się .

Niechaj służy.

Gratuluje

Gość   
Gość

Nikewid, kamash zacne nowe nabytki !

Bardzo sie ciesze z Wami, bardzo fajne sprzety sobie sprawiliscie. Aby dobze sluzyly

i banan z twarzy nie schodzil. Aczkolwiek nie mam watpliwosci, ze moglo by byc inaczej.

Forza Ducati !

Stan wyjściowy zaraz po kupnie :D

okazuje się że Monster był brzydką Panną z cudownym sercem ...

Podziękowania dl Białego za rekonesans :D

Najki zdejmaj tą durną osłonę od suchara migiem!!! :D ;)

Nikewid - pomysł na nową kolorystkę już jest?! :twisted:

taa, nowa kolorystyka to nie lada wyzwanie

Bardzo dziekuje! Dzisiaj byla pobudka o 7:30 i podroz w chlodny dzdzysty poranek monsterkiem pustymi ulicami na drugi koniec Warszawy do Almy po 3l napoju aloesowego. Niezapomniane chwile :) Taki maly monsterek a pelnia szczescia i banan na twarzy... Niesamowite. Gdzie ja bylem jak nie bylem dukacista? zastanawiajace. Milego dnia wszystkim!

Stan wyjściowy zaraz po kupnie :D

okazuje się że Monster był brzydką Panną z cudownym sercem ...

Podziękowania dl Białego za rekonesans :D

Graty Nike! Widziałem tego Monsterka na allegro przez jakiś czas. Niech służy i klekocze!

Na wstępie ogromne podziękowania dla Theodora za wstępne oględziny i jeszcze większe dla Marka z DUCATI w Krakowie za szybką reakcję na wyjazd do Warszawy dostawczakiem, oględziny motocykla.

Monster 695 w czarnym macie. Cóż tu dużo pisać :) po prostu jest i trzeba się oswoić z murzynem.

monster-1.jpg

monster-2.jpg

monster-3.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.