morham 0 Napisano Październik 19, 2013 Morham Widać kto rządzi w stadzie :twisted: Taaak. Baba na Hornecie :D Tylko pozory stwarza cobym się nie czuł hahahah mniej męski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Październik 19, 2013 nie 'baba' tylko kobieta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 20, 2013 nie 'baba' tylko kobieta ;) Ciiiiiii... to zabieg celowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 20, 2013 a to i ja wrzucę - w trasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Październik 20, 2013 Z mojej ulubionej perspektywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Październik 20, 2013 klllllasa! Taki masz wjazd na chatę? Jak w Ojcu Chrzestnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Październik 20, 2013 Ujeżdżanie śnieżynki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 20, 2013 z podobną osóbką minąłem się dzisiaj za Libertowem - ja jechałem na Kraków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Październik 20, 2013 Raczej można mnie dziś było spotkać przy Radzyminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Ujeżdżanie śnieżynki ;) Śnieżynki??? To mi raczej na agresywną czerwonkę wygląda :grin: Co Wy "baby" macie z tym nazewnictwem :roll: :mrgreen: Edytowano Październik 20, 2013 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Październik 20, 2013 Miało być śWieżynki ;) ale nie ma edycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 20, 2013 To mi raczej na agresywną czerwonkę wygląda Czerwonki bym raczej nie proponował. Zwłaszcza agresywnej :D Bardzo nieprzyjemna dolegliwość. I wygląda duuuużo gorzej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 20, 2013 Miało być śWieżynki ;) ale nie ma edycji Hehee.... :-) Tak czy śmak - sztunia wygląda OKi ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Hehee.... :smile: Tak czy śmak - sztunia wygląda OKi :wink: Nawet w kasku ! ;) Monster też fajny. :mrgreen: Edytowano Październik 20, 2013 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Październik 20, 2013 A jakże by inaczej? Kask na głowie musi być ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 21, 2013 Bo jazdy NI MA bez ka-ka-kasku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 21, 2013 A Ty bialy114 byś zaraz wpakował koleżankę do plusików :D Lubieżniku... :D Popieram rękami i nogami :D Może być nawet z tym tam jak mu tam... Monte? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Październik 23, 2013 (edytowany) He, ja jak słyszę pewną piosenkę, zawsze mi się kojarzy tylko z jednym: "Co to wyjeżdża zza wzgórza? Cóż to wyjeżdża zza wzgórza? Czy to jest MONSTER? CZy to jest MONSTER???" Aż się prosi o teledysk z Monsterem :D Może ktoś się skusi? http://www.youtube.com/watch?v=rhZLV4tNRm4 Edytowano Październik 23, 2013 przez Groszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SticV 0 Napisano Październik 26, 2013 Złota Ducatowa jesień w oku mojej marnej cyfrówki :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Październik 26, 2013 Dobry kadr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Październik 27, 2013 Plenerowe ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 27, 2013 Pieniny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 3, 2013 Taki oto Potwór do mnie przyjechał ze Szwajcarii :) Monsterek 696 z 2008 r , przebieg 18000 km . Zaraz chciałem podładować mu akumulator i nielada to było zadanie go odszukać :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Listopad 3, 2013 (edytowany) zmień sobie wydechy;) pokochasz go jeszcze mocniej ;) I gratuluję nabytku.. jest taki sam jak mój;) Edytowano Listopad 3, 2013 przez Alicja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 3, 2013 Taki oto Potwór do mnie przyjechał ze Szwajcarii Ciekawa geometria przedniego zawieszenia, no chyba że zdjęcie coś robi dziwnego z optyką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach