jakitaki 1 Napisano Listopad 3, 2013 Z pewnością myli optyka , wiem co mam w garażu ! Wymienię tylko rozbite lusterko i pęknięty błotnik i jadę jutro rejestrować . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Listopad 3, 2013 Taki oto Potwór do mnie przyjechał ze Szwajcarii :) Monsterek 696 z 2008 r , przebieg 18000 km . Zaraz chciałem podładować mu akumulator i nielada to było zadanie go odszukać :mrgreen: Marcin 696 kupiłeś ?? :crazy: Hmm nowy projekt ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Listopad 6, 2013 Nabytek z września, moje pierwsze Ducati - Monster 900S i.e. Bądzie kilka zmian m.in. pług i clip on'y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Listopad 6, 2013 Nabytek z września, moje pierwsze Ducati - Monster 900S i.e. Bądzie kilka zmian m.in. pług i clip on'y Kupiony przez Forum? Bo pamiętam tutaj ofertę Monstera z takim malowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducatista Napisano Listopad 6, 2013 (edytowany) Ujeżdżanie śnieżynki ;) fajny ten Twój Monsterix takiś jakiś podobny do Mojego tylko mordki nie widać że to Panna... ;) :) yyypppiiiiiiiii Edytowano Listopad 6, 2013 przez Ducatista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Listopad 7, 2013 Jak wszyscy się chwalą to i ja też pokażę swojego ;), wprawdzie dopiero się zaczyna ale: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 7, 2013 Jak wszyscy się chwalą to i ja też pokażę swojego ;), wprawdzie dopiero się zaczyna Kupiłeś ramę od Grzesia Arnelize z Wawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Listopad 7, 2013 Kupiłeś ramę od Grzesia Arnelize z Wawy? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 7, 2013 Tak Duuużo pracy trzeba będzie w nią wsadzić, a rozpocząłbym od pomiaru geometrii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Listopad 7, 2013 Kupiony przez Forum? Bo pamiętam tutaj ofertę Monstera z takim malowaniem Zgadza się, to ten egzemplarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Listopad 9, 2013 A to i ja po pierwszym suchym lataniu... przynajmniej suchym starcie :P po i tak po mżawce wróciłem... To było silniejsze :) A coś bardziej plenerowego będzie pewnie dopiero na wiosnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Listopad 9, 2013 A to i ja po pierwszym suchym lataniu... przynajmniej suchym starcie :P po i tak po mżawce wróciłem... To było silniejsze :) A coś bardziej plenerowego będzie pewnie dopiero na wiosnę. Widziałem :) dotykałem :) profi sprzęt - jeszcze raz gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 9, 2013 Cieszę się że w końcu wystartowałeś Matti :) ....wszystko w błocie :o Całą zimę będziesz pucował . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 9, 2013 Czy EnduroCagivaDucatiMonster też podlega pod ten dział ??? zaczęło się tak... a teraz jest tak... wiem wiem już wklejałem, ale po dzisiejszej przejażdżce w/w sprzętem w strugach deszczu naszł jakoś mnię tak sentymentalnie :-) Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotRod 0 Napisano Listopad 22, 2013 W końcu i ja mogę pochwalić się moim pierwszym Dukatem. Jest to również moje pierwsze moto, więc moja radość jest przeogromna :) Wielkie podziękowania dla Motomaniax za wszystkie rady i poświęcony czas, a szczególnie musieliego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 22, 2013 Z Rzeszowa. Oby woził ładnie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SticV 0 Napisano Listopad 23, 2013 Czerwona rama i termiki mmmm :-) Gratuluje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Listopad 24, 2013 A więc to Ty mi sprzatnales tego monstera z przed nosa :( No nic, gratulacje, mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze jezdzilo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotRod 0 Napisano Listopad 24, 2013 klopsik jak zobaczyłem ofertę w necie to wiedziałem że trzeba się sprężać ^^ Choć w moim przypadku był to spory hazard i też ogólnie kontakt ze sprzedającym był delikatnie mówiąc "ciężki". Przez ponad tydzień prosiłem o dokładne zdjęcia i w sumie ich ostatecznie nie dostałem :D Już byłem przekonany że sprzedający coś kręci i przywiezie mi wrak. W razie czego jako plan awaryjny miałem 695 lub S2R motomaniax. Szczególnie tą 695 mają świetnie wyszykowaną, także polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Grudzień 6, 2013 Qrcze Monster i górne wydechy... mniam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlBundy 0 Napisano Grudzień 24, 2013 Jakiś czas temu prezentowałem swojego Monstera, teraz czas na jego mniejszego brata :)Studia skończone, pracy brak, a czymś się zająć trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Grudzień 24, 2013 Ile Cię czasu takie cudo kosztowało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Grudzień 24, 2013 Jakiś czas temu prezentowałem swojego Monstera, teraz czas na jego mniejszego brata :) Studia skończone, pracy brak, a czymś się zająć trzeba ;) Rewelacyjny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Grudzień 26, 2013 To mój. Pozwoliłem sobie na wykorzystanie zdjęć z ogłoszenia. Chyba nie macie mi za złe chłopaki? ;D Pozdrowienia dla Motomaniax'ów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 26, 2013 Pozdrawiamy również, gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach