musieli 30 Napisano Czerwiec 25, 2014 Rysiek, to był najprzyjemniejszy z możliwych sposób na rozstanie z Monsterem, jaki mogłem sobie zażyczyć. W końcu po pierwotnych perypetiach byłem z nim dogadany, i wczoraj się troszkę rozczuliłem jak się rozstawaliśmy. Na szczęście został "na okolicy" i to w dobrych rękach. Gratulacje, frankenstein jest niezły i mocny ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 i pamietaj ze to teraz liter jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 25, 2014 Welcome Back ! ;) Cieszę się, że udało Ci się to jeszcze w tym sezonie. No i gratulacje pracy psychologicznej nad żoneczką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Gratuluje Motoricko! chyba najlepszy wariant wybrałeś - z dwóch złożyć jeden :) teraz, w razie czego, będę wiedział do kogo uderzać po części :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Fajny, widzę, że darek koła zostawił u siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Rychu, pewnie żonie powiedziałeś, że kupujesz nowy rower, nie pozwalasz Jej wchodzić do garażu, a jak masz odpalić potwora, to wysyłasz Ją do koleżanki ..najlepiej 100km od domu, żeby przypadkiem nie usłyszała. Obiecuję, że jak następny Desmomeeting zrobimy u Ciebie w garażu, to wyślemy na dalekie wczasy Twoją żonę i Jej pobliskie koleżanki (eliminacja ewentualnej poczty pantoflowej). Batmanowi udawało się trzymać w tajemnicy batmobil, to i Tobie się uda ;D Zapraszam na południowy-zachód ..zrobimy wypad po moim mieście ..jak jadę swoim jedynym ducatem w okolicy, to ludzie się wzruszają, jak pojeździmy razem, to będą nas czcić na kolanach :mrgreen:P.S. Teraz widzisz, że jak kierowca cały, to i maszynę się zrobi, szerokości! :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Aż miło poczytać jak się słabe sprawy dobrze kończą :) Niech służy i szerokości ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudi 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Rysiek... :wtf: :mrgreen: genialnie. Daj znać w łódzkim wątku kiedy i gdzie można zobaczyć tego ... frankenstein'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Czerwiec 25, 2014 To i ja coś wrzuce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) frankenstein jest niezły i mocny :wink: Jak to frankenstein :) i pamietaj ze to teraz liter jest :D No to przecież i wcześniej też był liter. No i gratulacje pracy psychologicznej nad żoneczką ;) Noooo, to było w tym wszystkim najtrudniejsze :D teraz, w razie czego, będę wiedział do kogo uderzać po części :) Oczywiście - o ile nie sprzedam całości, z papierami, jeśli będzie chętny Fajny, widzę, że darek koła zostawił u siebie. Tak, ale dzięki temu cena poszła zasadniczo w dół. A mnie takie bajeranckie koła aż tak bardzo nie były potrzebne. Z moim niewielkim doświadczeniem i tak pewnie nie poczułbym różnicy. Rychu, pewnie żonie powiedziałeś, że kupujesz nowy rower, nie pozwalasz Jej wchodzić do garażu, a jak masz odpalić potwora, to wysyłasz Ją do koleżanki ..najlepiej 100km od domu, żeby przypadkiem nie usłyszała. Obiecuję, że jak następny Desmomeeting zrobimy u Ciebie w garażu, to wyślemy na dalekie wczasy Twoją żonę i Jej pobliskie koleżanki (eliminacja ewentualnej poczty pantoflowej). Batmanowi udawało się trzymać w tajemnicy batmobil, to i Tobie się uda ;D Zapraszam na południowy-zachód ..zrobimy wypad po moim mieście ..jak jadę swoim jedynym ducatem w okolicy, to ludzie się wzruszają, jak pojeździmy razem, to będą nas czcić na kolanach :mrgreen: P.S. Teraz widzisz, że jak kierowca cały, to i maszynę się zrobi, szerokości! :wink: Tak jak napisałem wyżej - z połowicą faktycznie była ciężka przeprawa. Ale jakoś przez to przeszliśmy ;) :D O, nauczyłem się w końcu cytować fragmenty różnych postów w jednej odpowiedzi. :) Rysiek... :wtf: :mrgreen: genialnie. Daj znać w łódzkim wątku kiedy i gdzie można zobaczyć tego ... frankenstein'a. W każde popołudnie lub weekend, przy w miarę przywoitej pogodzie - u mnie lub u Ciebie :) Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez Moderator003 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Bella Italia. Ale czy to wypada sie chwalic? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Czerwiec 25, 2014 Gratki Rico, po Rybniku wiedziałem,że na <font color='red'>[desmo]</font> nie usiedzisz :twisted: super,że się nie zraziłeś i wracasz do pasji, pozdrów od nas małżonkę, w końcu od niej też wiele zależało. no i teraz sobie jeździj powolutku, po prawej i całkiem krajuszkiem :mrgreen: LWG tak trzymaj, bo wszyskie Ryśki to fajne chłopy :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) No ja właśnie w kwietniu próbowałem samym krajuszkiem, tylko lewym. I pojechałem dalej ;) :D Edytowano Czerwiec 25, 2014 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Andruszkiewicz 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Dziękuje za miłe słowa i wstrzeliłeś się idealnie :) Od wczoraj od 21:29 wystawiony na "popularnym portalu aukcyjnym" Tak jak już pisałem. Pług został unicestwiony :) Przez chwilę stanowił karmnik dla ptaków, żeby później spotkać się z asfaltem - tak wyszło. Kur...jeszcze prawko nie zdane :( chłopie a nawet w Krakowie mieszkam! Jednak postanowilem, ze kupie motocykl dopiero jak bede mial papier... moze glupie podejscie, ale uwierz- bralbym jakbym mial prawko- bo nawet na pierwsze moto się nada- a i jeszcze wygląd zacny! Czytam forum by sie paru rzeczy dowiedzieć interesujących... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 26, 2014 bardzo słuszne podejście... zrób najpierw prawko bo jak najpierw coś kupisz to i tak na nim będziesz jeździł - posiadając prawko czy nie. Za bardzo kusi :) Kur...jeszcze prawko nie zdane :( chłopie a nawet w Krakowie mieszkam! Jednak postanowilem, ze kupie motocykl dopiero jak bede mial papier... moze glupie podejscie, ale uwierz- bralbym jakbym mial prawko- bo nawet na pierwsze moto się nada- a i jeszcze wygląd zacny! Czytam forum by sie paru rzeczy dowiedzieć interesujących... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Andruszkiewicz 0 Napisano Czerwiec 26, 2014 bardzo słuszne podejście... zrób najpierw prawko bo jak najpierw coś kupisz to i tak na nim będziesz jeździł - posiadając prawko czy nie. Za bardzo kusi :) No właśnie- mam nadzieję, że już niedługo :P Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 26, 2014 bardzo słuszne podejście... zrób najpierw prawko bo jak najpierw coś kupisz to i tak na nim będziesz jeździł - posiadając prawko czy nie. Za bardzo kusi :) A ja dałem radę wytrzymać :P Było moto, nie było prawka, to sobie grzecznie stało i czekało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Czerwiec 28, 2014 To i ja wreszcie się pochwale ;) kilka miesięcy szukałem 600/620 i w końcu znalazłem.... 900i.e :D Moto kupione u Motomaniax'ów. Odrazu po zakupie zrobiono tam pełny serwis z wymianą pasków itp. A w ostaniach dniach zaczęły się pierwsze modyfikacje "z grubej rury" :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOo 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 Yurek, tez szukam 600/620 ukradkiem patrzac w strone mocniejszych. Taka 900 nie jest przesada na pierwszy moto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Czerwiec 29, 2014 Yurek, tez szukam 600/620 ukradkiem patrzac w strone mocniejszych. Taka 900 nie jest przesada na pierwszy moto? Ciągle te same pytania dręczą ludzi i wciąż ta sama jest odpowiedź - rozsądek. Żona jeździ 900 kolejny sezon i jest to pierwszy jej motor. Żywa,zadowolona i pewnie jeszcze długo będzie sprawiał jaj frajdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 ani troche :) to nie jest japonskie 900 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Czerwiec 29, 2014 Jest to mój 2 motocykl ( wcześniej gs500) ale potwierdzę to co napisali poprzednicy. Wolę 78 KM w monsterze 900 niż jakieś japońskie 600 gdzie moc osiąga +100KM. Trochę oleju w głowie i wszystko jest do ogarnięcią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicin 0 Napisano Czerwiec 30, 2014 Yurek, jakie miałeś odczucia po przesiadce z GSa na M900? Ciekawi mnie to bardzo, bo dokładnie taki sam manewr mam zamiar zrobić w przyszłym roku ;) i to ma być "w temacie" ? :evil: zadaj pytanie przez PW - tutaj pokażesz swojego monstera proszę o trzymać się tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek.mxo 0 Napisano Lipiec 1, 2014 Spieszę z informacją, iż jest...stoi w moim garażu M695 z 2006r. Takie są efekty codziennego mijania salonu Ducati w drodze do pracy przez obwodnicę Wrocławia;) Wielke dzięki za wszystkie porady przy zakupie! Do milego!Sent from my iPad using Tapatalk post przeniesiony do odpowiedniego działu - p.29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Lipiec 2, 2014 wro sie powieksza o kolejnego monstra :) fajnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach