mioo 2 Napisano Kwiecień 30, 2015 malowałeś przednie lagi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 1, 2015 Te sa anodowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Maj 1, 2015 i ten usmiech na twarzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 4, 2015 A to i ja cos wrzuce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Maj 4, 2015 nooo,gratki stary, wreszcie się zdecydowałeś, piękny.... no i czerwony :razz: zazdroszczę Ci tej nóweczki, niech wiernie służy i daję wiadro radości za każdym razem jak przekręcisz kluczyk w stacyjce :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Maj 4, 2015 Ładne cacko. Widziałem takiego na żywo w inter motors w Łodzi. Piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 5, 2015 A to i ja cos wrzuce... Ale co, że Twój? No to gratulacje! Niech służy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Maj 5, 2015 Na żywo miazga, po prezentacji byłem do niego sceptycznie nastawiony ale gdy przymierzyłem się w salonie .... piękny. Jeżdżąc 696 i mając na uwadze że "duży, nowy" monster to zupełnie inne moto sam przy zmianie motocykla w monstera chyba jednak już nie wejdę. Chciałbym spróbować czegoś innego ze stajni Ducati niemniej jednak gratuluję zakupu :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Maj 5, 2015 Wielka super maszyna - na tle małej górki Ślęży :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 5, 2015 KGR ładnie, ale widze że jednak nie S, myślałem że taka zanabedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Maj 5, 2015 Gratuluje KGr ;) . Z tego wynika, ze nadal utrzymalem względny monopol :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Maj 5, 2015 Już tu chłopaki zakłady robili, kto pierwszy motóra mieć będzie, a tu w sumie w podobnym czasie nam się KGr udało :D Ta daam - moja czarnula :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Maj 5, 2015 (edytowany) Noooo w końcu! Jaki ładny on Ci i zadbany ;-) Czy to tylko pozory..? Niech służy i cieszy /////EDIT Jednak brzydki- wypatrzyłem ogon.. Edytowano Maj 5, 2015 przez Henshell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Maj 5, 2015 Oj tam, oj tam... Ledwo co ją wzięłam pod swoje skrzydła, daj mi trochę czasu, a będzie miodzio :D Troszkę serducha w nią wsadzę, wykąpię, nawoskuję, zmienię klamki, lusterka, utnę boberka itd itp... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slav 0 Napisano Maj 6, 2015 Gratulacje! Wyglada na bardzo zadbany egzemplarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek72 0 Napisano Maj 6, 2015 (edytowany) dziewczyna z dukatem , dlaczego jest was tak mało? przyzwoicie wygląda :angel: Edytowano Maj 6, 2015 przez yarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 6, 2015 Gratulacje s2r'a :))) wyglada swietnie, poza tym, ze ktos go skrzywdzil plugiem od suzuki;) Zycze duzo frajdy z jazdy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Maj 6, 2015 Pikny, w końcu polotosz :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Maj 6, 2015 Ojj muszę przyznać, że chłopaki z dbb się spisali! ;) Obowiązkowo jak będę w okolicy, to będę do nich zaglądać - wspaniali ludzie i świetny klimat :D Cieszę się, że tam byli, dobrze się mną zaopiekowali i będę miała niezłą wymówkę na tripa w górzyste tereny - serwisik w dbb :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Maj 6, 2015 pogratulować udanego zakupu mam nadzieje że Potwór sprawi Ci wiele frajdy i niezapomnianych wrażeń z jazdy... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 6, 2015 znając Ciebie po 695 to za chwilkę gąbeczka, ściereczka i będzie lśnił :) graty za zakup :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 6, 2015 (edytowany) o matko, jaki szaro bury, ile to roboty przy nim jeszcze :wtf: gratuluję, bierz się za zakupy świecidełek ;-) Edytowano Maj 6, 2015 przez delta81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Maj 6, 2015 Gratuluję reinkarnacji dwóch monsterów ...progresowej reinkarnacji :mrgreen:KGr dobry wybór i najwyższa pora.młoda nie dowierzam, że tak szybko znalazłaś S2R dla siebie :mrgreen:To teraz liczę na latany sezon ...ekipa rośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) No to prawie skonczone. Blotnik na chwile. Chyba jednak bedzie bez. Dzieki Darek i Teodor, spelniacie marzenia. Edytowano Maj 8, 2015 przez emvespa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 8, 2015 Blotnik na chwile. Chyba jednak bedzie bez. I będziesz się tak w błocie taplał? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach