Badrian 0 Napisano Lipiec 3, 2015 O to to. Sliczna czerwona strzała. Też chce takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Lipiec 3, 2015 No mnie mój Monstro przywiózł z DesmoGT, 4 dni, 2500km :yawn: Piękny, i te Zardy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Lipiec 3, 2015 Czekamy zaraz go odpali ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Lipiec 4, 2015 pożegnania nadszedł czas..... zapraszam do garażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Lipiec 4, 2015 pożegnania nadszedł czas..... zapraszam do garażu I co dalej? czy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Lipiec 4, 2015 haha trafiłeś :) multiszkarada! jakoś STki mi nie podchodzą a ty po wypadzie do Rumunii nie myślisz też o tym? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Lipiec 4, 2015 haha trafiłeś :) multiszkarada! jakoś STki mi nie podchodzą a ty po wypadzie do Rumunii nie myślisz też o tym? :) Jak najbardziej myślę. :) Wcześniej myślałem o ST-ku, ale właśnie wypad do Rumunii mnie przekonał, że MTS lepsza - bardziej wszechstronna. Może nie na teren, ale po dziurawych drogach na pewno lepiej sobie poradzi niż ST-k, czy Monster. Tylko ten jej wygląd ... zwłaszcza ze skręconą kierownicą ;) :D Najchętniej kupiłbym 1200, ale na nią za niski jestem. Poza tym - kasa za duża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Lipiec 5, 2015 No mnie mój Monstro przywiózł z DesmoGT, 4 dni, 2500km :yawn: Powiedz mi czy taki wypad na s2r boli? :D bo trochę przymierzam się na zmiane 620 na litra. Lecz zastanawia mnie czy odczucia tyłka po powyżej 400km są takie same? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 5, 2015 Co to jest 400 km na monsterze? Na DesmoGT kolega Sasza trzaskal 700 dziennie na hypermotardzie 1100:) (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Lipiec 5, 2015 (edytowany) Ja mam pełen szacun do Was biorących udział w desmoGT. Zrobiłem w dwa dni ponad 900 i właśnie się studze od godziny w wannie. Tyłek daje o sobie znać a upał jest wręcz nieznośny. Edytowano Lipiec 5, 2015 przez Redjasper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Lipiec 5, 2015 stad tez moje pytanie ;P tzn ciekawi mnie czy w s2r jest podobnie czy pozycja jest lepsza/gorsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Lipiec 5, 2015 Tylko ten jej wygląd ... zwłaszcza ze skręconą kierownicą ;) :D Najchętniej kupiłbym 1200,.... Poza tym - kasa za duża. amen. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Lipiec 6, 2015 Powiedz mi czy taki wypad na s2r boli? :D bo trochę przymierzam się na zmiane 620 na litra. Lecz zastanawia mnie czy odczucia tyłka po powyżej 400km są takie same? :P Słuchaj, jedynym mankamentem może być korek + klamka suchego sprzęgła. Powyżej 180 kładziesz się na baku i dawaaaj :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Lipiec 6, 2015 stad tez moje pytanie ;P tzn ciekawi mnie czy w s2r jest podobnie czy pozycja jest lepsza/gorsza Myślę, ze pozycja jest dokładnie taka sama, ale bardziej zależy to od indywidualnych cech kierowcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 6, 2015 ja przesiadlem sie z 600 na s2r. co prawda nie 1000 ale 800 ale wydaje mi sie podobnie wygodny/niewygodny. nie ma przeskoku na + ani na - . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Król 0 Napisano Lipiec 6, 2015 Zamknięta Transfogarska okazała się przejezdna dla motocykli ...Wrażenia pozostaną na długoZazdroszczę. U mnie, kilka lat temu, samochodem, o tym, ze jest zamknięta dowiedziałem się po dwóch godzinach jazdy, kiedy juz widziałem szczyt, ale przed nim lawinę. Żadnego znaku, ostrzeżenia, nic. I całą drogę z powrotem :) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 6, 2015 strzał z weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Lipiec 6, 2015 Wystroiles go "na bogato"? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 6, 2015 albo grubo albo wcale :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harnas 1 Napisano Lipiec 7, 2015 strzał z weekendu gdzie to się tak strzela?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 7, 2015 na weekendowym zlocie VAG Event. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harnas 1 Napisano Lipiec 7, 2015 na weekendowym zlocie VAG Event. Który to Twój VW?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 7, 2015 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/ducati_sprzedane_volkswagen_nabywca_wloskiej_marki_230814.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 7, 2015 a VW zbudowałem kilka ale najbardziej lubiłem chyba mk1 1.8 z 1977 roku i mk1 caddy z 87 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Lipiec 7, 2015 oba są kozackie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach