sDelg 0 Napisano Marzec 17, 2017 (edytowany) Zakupiony pod koniec ubiegłego roku od jednego z forumowiczów :) W tamtym tygodniu zaczął sezon Edytowano Marzec 17, 2017 przez sDelg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarmah 0 Napisano Marzec 17, 2017 Ładny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trident 0 Napisano Marzec 17, 2017 (edytowany) Zakupiony pod koniec ubiegłego roku od jednego z forumowiczów :) W tamtym tygodniu zaczął sezon Piękny, wygląda jak nowy. Jaki ma przebieg ? Czy ja widzę najlepszy dla tego modelu pełen układ wydechowy od ARROW :) ? Będziesz odpalał alarmy w autach :). Edytowano Marzec 17, 2017 przez Trident Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sDelg 0 Napisano Marzec 17, 2017 (edytowany) Piękny, wygląda jak nowy. Jaki ma przebieg ? Czy ja widzę najlepszy dla tego modelu pełen układ wydechowy od ARROW :) ? Będziesz odpalał alarmy w autach :). Wyświetlacz pokazuje ~ 16k km. Taaaak full arrow exhaust system muszę przyznać że już szukam db killerów a wszystkie samochody w korkach od razu się rozjeżdżają, autentycznie ;D Prawdę mówiąc to mój pierwszy motocykl i już po tygodniu jeżdżenia czuję że trochę potrwa jego nauka :P Edytowano Marzec 17, 2017 przez sDelg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidorowski 0 Napisano Marzec 17, 2017 A motocykle mocujemy do przyczepy pasami za kierownicę:-) Wysłane z Nokii 3310 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Marzec 17, 2017 już szukam db killerów Nie kupuj Arrowa-jeden DB killer ponad 50 jurkow. W sieci znajdziesz rysunki i za piwo zrobisz z kilku rurek-dzialaja dosc dobrze, ale naprawde cicho nie bedzie. W kazdym razie spelniaja normy-z pewnym marginesem bledu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Marzec 17, 2017 A motocykle mocujemy do przyczepy pasami za kierownicę :smile: Wysłane z Nokii 3310 Aha... Właśnie bardzo dobrze jest zamocowany potworek na lawecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 19, 2017 (edytowany) A motocykle mocujemy do przyczepy pasami za kierownicę:-) Wysłane z Nokii 3310 A bzdur to byś nie wypisywał. Potwierdzam, piękny okaz jak się wydaje po wstępnych oględzinach i przetoczeniu się po placu przed serwisem ;-) Edytowano Marzec 19, 2017 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Marzec 19, 2017 A motocykle mocujemy do przyczepy pasami za kierownicę :smile: jak chcesz zeby zawias sie `zsikał` to mozna za kierownice montować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomcik80 0 Napisano Marzec 19, 2017 jak chcesz zeby zawias sie `zsikał` to mozna za kierownice montować :) Przód to raczej za półkę :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidorowski 0 Napisano Marzec 19, 2017 Korzystałem z dwóch zawodowych przewodników motocykli. Jeden wiózł mi moto z Warszawy do Tbilisi ca 3000 tys w jedna stronę, drugi do Malagi, dystans tez podobny. W obu przypadkach wszystkie motocykle były mocowane za kierownice, nic nie ciekło, niektórzy pedanci wkładali plastikowe banki pomiędzy przednie koło a błotnik (Enduro) by ucisk na zawieszeniu był mniejszy. Sam tak wiozłem do Czarnogóry, w tym roku tez zamocuje za kierownice w drodze do Macedonii, chyba ze poradzicie coś lepszego? Wysłane z Nokii 3310 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 19, 2017 (edytowany) w tym roku tez zamocuje za kierownice w drodze do Macedonii, chyba ze poradzicie coś lepszego? radzimy mocować za części nieresorowane :) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowano Marzec 19, 2017 przez sacrosaint Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Marzec 20, 2017 Montuje się tak jak na zdjęciu, jak ci zawieszenie dobrze zapracuje na dziurach może też wybić pasy i gleba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Marzec 20, 2017 (edytowany) Nie ma co chłopakowi udowadniać, jak chcę to spokojnie może mocować za kierunkowskazy czy lusterka ;-). Ja widać możliwości jest dużo niech każdy wybiera to co mu odpowiada. Edytowano Marzec 20, 2017 przez miki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spidi 1 Napisano Marzec 20, 2017 Tylko potem płacz i zgrzytanie zębów jak motocykl spadnie z przyczepki albo się na niej położy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Marzec 20, 2017 widać lubi trochę emocji w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Marzec 20, 2017 (edytowany) dali byś cie sobie siana z hejtem. zamocował, jak zamocował, na [desmo] drążyć temat. dowiózł szczęśliwie z tego co czytam i następnym razem się nauczy. nikt nie wie wszystkiego. ...więc na tym chyba warto skończyć... monsterek piękny ! wydech, najlepszy możliwy, w mojej opinii lepszy niż termis (pod względem brzmienia of course) Edytowano Marzec 20, 2017 przez mioo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gulon 1 Napisano Kwiecień 25, 2017 Moje Ducati Monster 620 i.e. po przemalowaniu czeka go teraz obcięcie ogona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Kwiecień 26, 2017 Moje Ducati Monster 620 i.e. po przemalowaniu czeka go teraz obcięcie ogona ;) IMG_0156.jpg Przemyśl jeszcze jak bardzo chcesz ciąć. Sam miałem krótki, faktem super to wygląda, ale poszukaj informacji na temat krótkich ogonów tj półki za siedzeniem. Inaczej w każdy deszcz będziesz miał ślaczek na plecach (ja sie zasłaniałem plecakiem...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gulon 1 Napisano Kwiecień 26, 2017 Dzięki za info, słyszałem o tym i liczę się z tym, mam tylko nadzieje ze nie będzie dużo takich podróży w deszczu. A krótki wyglada naprawdę super a ten ogon to średnie rozwiązanie ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Kwiecień 26, 2017 Poszukaj może akcesoryjnego ogona? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Kwiecień 26, 2017 Dokładnie o takie coś mi chodziło :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Kwiecień 26, 2017 Mi też, tylko mało się czyta to i słownictwo ubogie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buell 2 Napisano Kwiecień 26, 2017 Tylko na krotko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fulcrumgcw 0 Napisano Kwiecień 28, 2017 No więc oficjalnie i ja mogę się pochwalić :smile: Niektórym może wydać się znajomy :wink: Nie muszę dodawać, że banan z gęby nie schodzi :smile: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach