musieli 30 Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Przedstawiam projekt restylizacji monstera ...ciach Reklama Bazą do projektu jest Monster S4 w świetnej kondycji technicznej, który trafił do nas z Włoch. Jako, że sprzęt nie porażał urodą ani "oryginalnością" (OEMowy czarny zbiornik i szara smutna rama...), postanowiliśmy zagospodarować sobie luźniejszy okres między innymi tą modyfikacją. Poniżej fotorelacja :wink: Edytowano Luty 5, 2014 przez Moderator004 tu nie reklamujemy serwisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Luty 4, 2014 Fajnie, że macie w ogóle coś takiego jak "luźniejszy okres"......już zapomniałem co to jest i jak to jest :think: ..... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 4, 2014 Zima to taki okres, że nawet jak by człowiek miał więcej roboty to warto odpocząć i przygotować się na gorący sezon serwisowy. Taki projekcik daje możliwość na odstresowanie :wink: Poniżej kolejne zdjęcia: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Luty 4, 2014 Racja, trzeba trochę wyhamować.....może uda się następnej zimy :think: . Podoba mi się zestawienie kolorystyczne zieleni i czerni w macie i złota :thumbup: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 4, 2014 będzie S4 wersja Dizel :mrgreen: spoko, zazdroszczę tego eksperymentowania, ja dalej boję się oryginała ruszyć.może za rok,jeśli ze mną zostanie....Powodzenia Panowie i czekamy na dalsze postępy prac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 4, 2014 zbiornik w moro ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Luty 4, 2014 ... Podoba mi się zestawienie kolorystyczne zieleni i czerni w macie i złota :thumbup: . +1 :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 4, 2014 Zbiornik pozostaje nadal wielką niewiadomą, nawet dla nas samych :smile: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 5, 2014 Widziałem na żywo. Piorunujące wrażenie robi, czekam na dalszy rozwój. Ten projekt jest zdecydowanie indywidualny w skali światowej i mam wrażenie, że zobaczymy go na wielu portalach tematycznych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 5, 2014 Muszę przyznać, że robię się ciekawy jak to w całości będzie wyglądać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 5, 2014 Nieźle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) ....do military look S4 pasujący kask włoskiej firmy OSBE model Tornado..... :D Edytowano Luty 5, 2014 przez Jarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Luty 5, 2014 Fajnie się zapowiada :thumbup:. Bardzo jestem ciekawa , jaki będzie efekt końcowy ;) Powodzenia w pomysłach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 8, 2014 A kierunkowskazy mamy takie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 8, 2014 Bardzo fajny projekt , superowo że odbiegasz od standardów :thumbup: . Co z bakiem już wiadomo jak będzie wyglądać ? Mam fajne ziółko po którym pomysły się wręcz kotłują we łbie , ale ty już to masz :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) taki bak zobaczylem, Edytowano Luty 9, 2014 przez emvespa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 9, 2014 Ładny, ale za grzeczny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Luty 9, 2014 Fajnie się zapowiada. A tak na marginesie to się zastanawiałem skąd wziął się pomysł z tą zieleniom i przypadkiem natknąłem się na stare posty kolegów :wink: : http://docpoland.com/temat/7862-mocno-modyfikowane-sztuki/page-2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 1, 2014 (edytowany) na baku powinno być napisane Rudy 102 :thumbup: Edytowano Marzec 1, 2014 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 28, 2014 Projekt niemal skończony, niebawem prezentacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 28, 2014 (edytowany) Ten zielony kolor jest po prostu obłędny... Edytowano Marzec 28, 2014 przez morham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 28, 2014 czekamy... Projekt niemal skończony, niebawem prezentacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 4, 2014 (edytowany) Nasz hardkorowiec od jakiegoś czasu śmiga po Wawie pod nowym właścicielem. Nie było czasu by profesjonalnie go obfocić, bo ledwo zdążyliśmy go poskładać. Na szczęście ma niedługo wypłynąć na światło dzienne, już wkrótce trafi pod nóż profesjonalistów od fotografii i filmowania :grin: Edytowano Maj 4, 2014 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 4, 2014 brawo, brawo. Czekamy na lepsze zdjęcia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Maj 4, 2014 Bardzo oryginalny :twisted:Po tym miałem przemyślenie, czy to nie znak wojny...teraz Wasz S4, to już niemal pewność, że czas zbierać żywność i się okopać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach