Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

Ducati GP15

Polecane posty

Coś nam się opóźnia prezentacja i pierwsze testy nowej maszyny wyścigowej GP z Boloni . Zobaczymy ją dopiero w drugich testach w Malezji pod koniec lutego . Jednak Gigi uchyla rąbka tajemnicy :

"Różnica będzie spora, szczególnie jeśli chodzi o mniejsze wymiary silnika . Mamy więcej miejsca dla podwozia, dzięki czemu będziemy mogli używać ustawień, których zastosowanie uniemożliwiały wcześniej rozmiary silnika. Wprowadziliśmy jeszcze kilka innych zmian, a naszym celem na sezon 2015 jest wygranie jednego wyścigu."

Dall'Igna zatrudniony przez Ducati pod koniec 2013 roku nie zdążył na nowy sezon przygotować nowej konstrukcji , ale wprowadził kilka testowych rozwiązań a także znacznie podniósł morale zespołu i zawodników , co zaowocowało zdobyciem dwóch podiów przez Doviego , "crazy Joe" wciąż gdzieś blisko pudła się kręcił . Ducati mam wrażenie "poczuł" również Cal Cruthlow lecz dopiero od połowy sezonu kiedy to podjął już decyzję o rozstaniu się z zespołem ne kolejny sezon . Pewnie pluł będzie sobie chłopak w brodę , gdyż on także zaliczył podium i był bliski kolejnego w Australii (przewrotka kilka zakrętów do końca ).

Gigi za cel w roku 2015 obrał sobie zwycięstwo w wyścigu więc pozostaje jemu i obu Andrzejkom tego żeczyć i trzymać kciuki  :thumbup:

gigi_dall_igna.jpg_650.jpg

Edytowano przez jakitaki

Prezentacji zespołu i nowego Desmosedici GP15 już w poniedziałek 16 lutego o godzinie 11 :) Szkoda .że w akcji zobaczymy dopiero na kolejnych oficjalnych testach planowanych na torze Sepang od 23-26 lutego.

Tak czytam i nie wierzę. Plany na ten sezon " jeden wygrany wyścig". Bardzo mało ambitnie. Świat się kończy. 

He he, mało ambitnie ?

Tyle ze skutecznie, bo przerośniete ambicje to troche mało żeby wygrywać, co historia ostatnich lat pokazuje. Lepiej wybujałe ambicje schować do kieszeni i z pokorą wziąć sie do pracy i to robi Gigi Dall'Igna.

Żaden wstyd przyznać że jest się w czarnej doopie, pracować i robić swoje, oczekując realnych i racjonalnych wyników.

Oto i ona  :think:  :silent:  :ph34r:  ...jeszcze chwileczkę 

10989169_818484524854010_850804271058136

Edytowano przez jakitaki

Wygląda kozacko, oby jeździł równie dobrze...

I mam nadzieję, że nie będzie z niego leciało tyle dymu co na prezentacji :D

Edytowano przez Marshal

Mi się podoba, wygląda masywnie i stabilnie :)

Dziwaczny ten zadek 

Teraz takie robią Yamaha też ma dziwaczny zadek :)

Właściwie co tam wygląd , tak ma zapitalać żeby go widać nie było a w parku zamkniętym dla najlepszej trójki nie ma na to czasu  :mrgreen:  :mrgreen:

ducati_gp15_anteriore_foto_ducati.jpgdovizioso_fronte_foto_ducati_82x96.jpgandrea_iannone_retro_foto_ducati.jpg

Tak sobie pomyślałem - gdyby tak nasz portal ze zdjęciem orki zaktualizować o nowe GP15?

Myslisz Oskar, że GP13 sie opatrzyła?

Niekoniecznie, tylko chcę się przyzwyczaić do tego zadupka :-)

Dovi 04 mówi " ...mamy realne szanse na podia i zwyciestwa"

Czy oni wiedzą cos wiecej o tym motocyklu?????

Dovi 04 mówi " ...mamy realne szanse na podia i zwyciestwa"

Czy oni wiedzą cos wiecej o tym motocyklu?????

Myślę, że wiedzą tyle co my   :mrgreen:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.