jakitaki 1 Napisano Styczeń 25, 2015 (edytowany) Coś nam się opóźnia prezentacja i pierwsze testy nowej maszyny wyścigowej GP z Boloni . Zobaczymy ją dopiero w drugich testach w Malezji pod koniec lutego . Jednak Gigi uchyla rąbka tajemnicy : "Różnica będzie spora, szczególnie jeśli chodzi o mniejsze wymiary silnika . Mamy więcej miejsca dla podwozia, dzięki czemu będziemy mogli używać ustawień, których zastosowanie uniemożliwiały wcześniej rozmiary silnika. Wprowadziliśmy jeszcze kilka innych zmian, a naszym celem na sezon 2015 jest wygranie jednego wyścigu." Dall'Igna zatrudniony przez Ducati pod koniec 2013 roku nie zdążył na nowy sezon przygotować nowej konstrukcji , ale wprowadził kilka testowych rozwiązań a także znacznie podniósł morale zespołu i zawodników , co zaowocowało zdobyciem dwóch podiów przez Doviego , "crazy Joe" wciąż gdzieś blisko pudła się kręcił . Ducati mam wrażenie "poczuł" również Cal Cruthlow lecz dopiero od połowy sezonu kiedy to podjął już decyzję o rozstaniu się z zespołem ne kolejny sezon . Pewnie pluł będzie sobie chłopak w brodę , gdyż on także zaliczył podium i był bliski kolejnego w Australii (przewrotka kilka zakrętów do końca ). Gigi za cel w roku 2015 obrał sobie zwycięstwo w wyścigu więc pozostaje jemu i obu Andrzejkom tego żeczyć i trzymać kciuki :thumbup: Edytowano Styczeń 25, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Styczeń 25, 2015 Zobaczymy co pokaże Ducati w 2015 r ale będzie dobrze :) http://motormania.com.pl/sport/motogp/motogp-szef-ducati-zdradza-klucz-do-sukcesu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 13, 2015 Prezentacji zespołu i nowego Desmosedici GP15 już w poniedziałek 16 lutego o godzinie 11 :) Szkoda .że w akcji zobaczymy dopiero na kolejnych oficjalnych testach planowanych na torze Sepang od 23-26 lutego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Luty 14, 2015 Tak czytam i nie wierzę. Plany na ten sezon " jeden wygrany wyścig". Bardzo mało ambitnie. Świat się kończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 14, 2015 He he, mało ambitnie ? Tyle ze skutecznie, bo przerośniete ambicje to troche mało żeby wygrywać, co historia ostatnich lat pokazuje. Lepiej wybujałe ambicje schować do kieszeni i z pokorą wziąć sie do pracy i to robi Gigi Dall'Igna. Żaden wstyd przyznać że jest się w czarnej doopie, pracować i robić swoje, oczekując realnych i racjonalnych wyników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 15, 2015 Czekamy na prezentację live , jutro o 11:00 http://www.timrace.it/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 16, 2015 (edytowany) Oto i ona :think: :silent: :ph34r: ...jeszcze chwileczkę Edytowano Luty 16, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 16, 2015 Jeszcze chwila i wszystko będzie wiadomo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Luty 16, 2015 (edytowany) Wygląda kozacko, oby jeździł równie dobrze... I mam nadzieję, że nie będzie z niego leciało tyle dymu co na prezentacji :D Edytowano Luty 16, 2015 przez Marshal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Luty 16, 2015 Ładny... bez pudła nie podchodź :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 16, 2015 Wygląda super ale zobaczymy co potrafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 16, 2015 Dziwaczny ten zadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRTrue 0 Napisano Luty 16, 2015 Mi się podoba, wygląda masywnie i stabilnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 16, 2015 Dziwaczny ten zadek Teraz takie robią Yamaha też ma dziwaczny zadek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 16, 2015 Nie mam zdania, musze sie z nim przespać..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 16, 2015 Właściwie co tam wygląd , tak ma zapitalać żeby go widać nie było a w parku zamkniętym dla najlepszej trójki nie ma na to czasu :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 16, 2015 Tak sobie pomyślałem - gdyby tak nasz portal ze zdjęciem orki zaktualizować o nowe GP15? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 16, 2015 Myslisz Oskar, że GP13 sie opatrzyła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 16, 2015 Bardziej 851 czy 888? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 16, 2015 http://motormania.com.pl/sport/motogp/motogp-ducati-zaprezentowalo-nowe-desmosedici-gp15/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 17, 2015 Myslisz Oskar, że GP13 sie opatrzyła? Niekoniecznie, tylko chcę się przyzwyczaić do tego zadupka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 17, 2015 Dovi 04 mówi " ...mamy realne szanse na podia i zwyciestwa" Czy oni wiedzą cos wiecej o tym motocyklu????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Luty 17, 2015 Dovi 04 mówi " ...mamy realne szanse na podia i zwyciestwa" Czy oni wiedzą cos wiecej o tym motocyklu????? Myślę, że wiedzą tyle co my :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 Sorry za pytanie he he he sam sie usmiałem, Oj fRANZ jak dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach