rolin 1 Napisano Marzec 2, 2015 Przeszukując nieskończone zasoby internetu trafiłem na ciekawe rozwiązanie kwestii obsługi naciągu łańcucha. Za jednym zamachem kręcimy piastą w lewo i prawo bez przekładania narzędzi. Postanowiłem też wystrugać sobie taki klucz i powiem, że nawet pasuje :razz: Na razie to tylko szablon a docelowo klucz będzie wycięty z grubszej blachy nierdzewnej. Jak by znalazło się kilku, kilkunastu, kilkuset :mrgreen: chętnych to mogę skalkulować jakąś cenę i przygotować takich więcej. Klucz na pewno pasuje do Multistrady , przypuszczam że będzie również pasował do innych modeli. 1 WoKor zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbyszek007 2 Napisano Marzec 3, 2015 Kupiłem taki klucz do swojej Multi i jest na prawdę SUPER!!!!!! Jeśli Rolin jest w stanie wyprodukować go w większej serii to gorąco polecam. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MODEM 0 Napisano Marzec 3, 2015 no ja się piszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Marzec 3, 2015 to i ja dołączę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 4, 2015 a ja sobie juz wycialem :P tylko ze jednostronny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 4, 2015 a ja sobie juz wycialem :P tylko ze jednostronny... A do czego Kgr, nie mów że mtsa masz a ja to przeoczyłem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 4, 2015 a może tak klucz z logo klubu, albo wypalanym modelem np.mts,848,monster itp... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 4, 2015 Ja się piszę na taki klucz... :) nawet bez LOGO ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Marzec 5, 2015 i ja mógłby chcieć ;) taki kluczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 5, 2015 a może tak klucz z logo klubu, albo wypalanym modelem np.mts,848,monster itp... To by musiały być trzy różne klucze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoma 0 Napisano Marzec 5, 2015 chętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkadiusz 0 Napisano Marzec 5, 2015 ja też bym wziął taki klucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolin 1 Napisano Marzec 5, 2015 koledzy, pierwsze klucze będę miał prawdopodobnie pod koniec przyszłego tygodnia, logo nie będzie ale i tak będą ładne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRIS59 0 Napisano Marzec 5, 2015 Poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Marzec 5, 2015 To czekam, a może i zrobisz tę osłonę cylindra poziomego i za jednym zamachem kupię 2 rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolin 1 Napisano Marzec 6, 2015 będę robił sobie to mogę zrobić więcej, docelowo zakładam aluminium + czarny proszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebek3000 0 Napisano Marzec 13, 2015 Jeżeli będzie pasowało do Monster 796 to też się piszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkadiusz 0 Napisano Marzec 29, 2015 Jak wygląda produkcja tych kluczy? Coś się urodzi czy temat martwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolin 1 Napisano Marzec 29, 2015 klucze są wycięte, muszę je tylko odpowiednio podoginać i dopieścić. Do końca tygodnia dam znać co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Marzec 29, 2015 Fajnie, czekam na info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biegu 0 Napisano Marzec 30, 2015 Ja też byłbym chętny na taki kluczyk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Marzec 30, 2015 Sa jakies zapisy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Marzec 31, 2015 Kiedyś wyciąłem kilka takich kluczy, zostały mi jeszcze trzy szt. (w ocynku) jeśli komuś pasuje to mogę je oddać po 50zł + wys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
demol 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Jak nadaje sie do 796 to biere jeden :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 1, 2015 (edytowany) Kiedyś wyciąłem kilka takich kluczy, zostały mi jeszcze trzy szt. (w ocynku) jeśli komuś pasuje to mogę je oddać po 50zł + wys.DSCN6070_01.JPG Odezę się na priv Edytowano Kwiecień 1, 2015 przez TomTom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach