carbonpr 0 Napisano Kwiecień 15, 2015 (edytowany) Witam, Przymierzam się do zrobienia carbonowego tylnego błotnika i osłony zębatki do Diavela Jestem ciekawy czy ktoś będzie chętny na takie części bardziej w kontekście potrzeby posiadania tych części pomijając kwestie ceny, która będzie atrakcyjna? Będę wdzięczny za podpowiedzi Edytowano Kwiecień 15, 2015 przez carbonpr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Kwiecień 15, 2015 (edytowany) ja chętnie tylni błotnik mod 2014 - w macie. Ten plastykowy jest mało atrakcyjny. Osłonę zębatki mam już zmienioną - mogę podesłać ci oryginalną do wypożyczenia do zrobienia formy. Jeszcze zastanów się nad osłoną na kolektorze i wydechu przydała by się z węgla, a jeszcze szybka. Edytowano Kwiecień 15, 2015 przez miki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 15, 2015 Chętny model 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carbonpr 0 Napisano Kwiecień 16, 2015 Czy błotnik z modelu 2015 różni się od wcześniejszych wersji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Kwiecień 16, 2015 Błotniki nie powinien się różnić zarówno przód jak i tył. Różne są wydechu, osłonie chłodnicy, boczki z wlotami. osłona lampy, szybka jest zupełnie inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Kwiecień 16, 2015 jeśli będziesz robił ten carbon też w macie to jestem chętny na oba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carbonpr 0 Napisano Kwiecień 16, 2015 Dzięki w takim razie kupuje błotnik i osłonę i robię formy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Kwiecień 16, 2015 ile czasu potrębujesz do zrobienia formy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Kwiecień 18, 2015 Jestem zainteresowany zrobieniem baku i zadupka w nowym diavelu, mogę wysłać oryg, napisz prosze na priv czy w ten sposób to ogarniasz, nie interesuje mnie tez zwykły Carbon ale matowy i warstwowy, ktory tworzy grafikę pod odpowiednim katem patrzenia :) iMassive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 18, 2015 Jesli chcesz zaoferowac sprzedaz swoich produktow- garaz. Wstaw zdjecia swoich produkcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carbonpr 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 ile czasu potrębujesz do zrobienia formy, Pewnie ok 4 dni zajmie serwisowi ściągniecie części. Następnie ok tydzień na przygotowanie ( położenie lakieru na modele dopracowanie) Zrobienie formy to ok 3 dni. Tak więc ok 3 tyg do wypuszczenia pierwszego gotowego elementu Później potrzebuję tygodnia na gotową część Było by szybciej ale nie jest to moje jedyne zajęcie Jestem zainteresowany zrobieniem baku i zadupka w nowym diavelu, mogę wysłać oryg, napisz prosze na priv czy w ten sposób to ogarniasz, nie interesuje mnie tez zwykły Carbon ale matowy i warstwowy, ktory tworzy grafikę pod odpowiednim katem patrzenia :) iMassive Nie podejmuję się zrobienia zbiornika paliwa ze względów bezpieczeństwa. Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc warstwowy, który tworzy grafikę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Zbiornik paliwa w Diavelu jest tak samo jak w monsterach 2 gen - to o co pytal kolega tylko pare paneli przykreconych na wlasciwy, plastikowy zbiornik pod spodem :) Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Drugie pytanie: Jesli chcesz zaoferowac sprzedaz swoich produktow- garaz. Wstaw zdjecia swoich produkcji. Więc jeszcze raz: - jeśli to firmowy profil to -> oferty firm i uzupełnij profil danymi, - jeśli to prywatna oferta -> złóż ofertę w Garażu. Zamykam do wyjaśnienia sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach