gin555 1 Napisano Marzec 30, 2022 Chemia, raczej nie, wtedy na czymkolwiek innym też byłby jakiś problem, ale szampon samochodowy i woda a czasami myjnia samoobsługowa to raczej nie zrobi takiego kuku. Stawiam na trefną partie, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wypiaskuje, wyszkiełkuje i położę galwanicznie czyste złoto, będzie po cygańsku, volcano grey + gold 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karuk 4 Napisano Październik 9, 2022 Dnia 25.11.2021 o 18:48, cinek78 napisał: Żadnych przegazówek!!! Nic nie ruszasz manetki gazu - tylko dynamicznie nogą zmieniasz bieg. Elektronika ogrania wszystko. Zauważ , że zakres pracy stopy jest ograniczony ( góra/dół) - niekiedy przestawienie dźwignię o 2-3 mmm niżej kolosalnie zmienia zakres pracy, tym samym problem z przebiciem biegu. Byłem ostatnio na przeglądzie w Liberty i ze względu na zgłoszony problem z QS panowie zaprogramowali mi go ponownie. Jest przepaść, nie jest idealnie, ale póki co jestem zadowolony. Wcześniejsze przestawianie dźwigni nie pomogło, do tego stopnia, że wyłączyłem sobie QS i okazało się, że przegazówkami radziłem sobie lepiej niż QS. Teraz po ponownym zaprogramowaniu mam QS włączony i póki co jest ok - zobaczmy z czasem, aczkolwiek teraz pogoda już nie nastawia tak do jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach