Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Tomko91

MTS1200S Gorzów Wlkp - Mechanior

Polecane posty

Szukam fachowca do Multistrady 1200s z 2010 roku. W rejonie Gorzowa chyba nie ma na co liczyć? Z serwisu w Szczecinie nie byłem zadowolony... Poleccie mi kogoś w Poznaniu, Szczecinie może Wrocław. Musze zrobić kontrolę luzow zaworowych. Szukam kogoś komu można zaufać a przy okazji nie zabije mnie cena. Myślałem nad serwisem w Poznaniu ale wszyscy krzywią się na tą robotę a jeśli fachowcy zajmą się motocyklem jak Ci w Szczecinie to już wolę wcale tego nie robić bo słabo jestem zadowolony z ich fachowości... Panowie gdzie się udać? Jeśli coś nie tak napisałem przepraszam jestem nowy. Może ktoś robił ostatnio zawory i pochwali się kosztami takiego zabiegu? 

Już wiem, że temat umieściłem w złym miejscu nie wiem tylko jak go usunąć... 

Edytowano przez Tomko91

dzięki panowie. Już udało mi się właśnie z tym panem złapać kontakt czekam na jego odpowiedź zobaczymy kiedy znajdzie czas. 

Edytowano przez Tomko91

Tomko91 zdaj się na zdanie innych. Ja swoją Multi 1200S kupiłem w Szczecinie i tylko 2 serwisy u nich wykonałem, resztę w Ducati Toruń, bo Cinka78 jeszcze nie znałem. Wysyłam motocykl kurierem, co kumuluje dodatkowe koszty, ale lepiej przełknąć te koszty i być zadowolonym, mając świadomość, że w dobre i fachowe ręce trafi i będziesz zadowolony. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.